Keystone logo
© General Assembly
General Assembly

General Assembly

General Assembly

Представление

В General Assembly всеки може да стане готов за работа и да започне кариера в областта на кодирането, данните или UX дизайна, като придобие търсените технически умения за три или осем месеца. Обучителните лагери на General Assembly се водят от инструктори, които са експерти в своята област, подкрепени са от платформа за кариерни услуги, за да намерите работа, която можете да обичате, и са подсилени от мрежа от над 100 000 завършили по целия свят.

Обучителните лагери са програми за начинаещи с малко или никакви предварителни условия. Учениците разговарят с екипа за прием на General Assembly, за да проучат своя произход, кариерни цели, стил на учене, право на стипендия и възможности за финансиране, които най-добре отговарят на техните нужди. Като завършващи ще имате портфолио от индивидуални и екипни проекти, които показват готовността ви за работа на мениджърите по наемане на персонал платформа за кариерни услуги, която да ви напътства при търсенето на работа, и мрежа от професионалисти, които са променили кариерата си.

Мисия

Мисията на Генералната асамблея е да насърчава глобална общност от хора, които имат възможност да се занимават с любимата си работа. Нашата визия е да се превърнем в компания, призната по целия свят за изграждането на прозрачни пътища към най-променящата се работа в индустрията. Ние постигаме това чрез:

 • Предоставяме най-доброто в класа си практическо образование в областта на технологиите, бизнеса, данните и дизайна.
 • Осигуряване на достъп до възможности, които изграждат умения, увереност и свобода в кариерата.
 • Разрастване на световна мрежа от предприемачи, практици и участници, които
  инвестират в успеха на другия.

Най-добрият ви път към нова кариера в областта на технологиите

Създайте правилните връзки

Докоснете се до близо 100 000 души, завършили най-добрите технологични компании по света, както и до глобална мрежа от близо 20 000 топ работодатели, които се доверяват на възпитаниците на GA. Като част от Adecco Group, ние имаме несравним обхват - за несравними възможности за кариера.

Бъдете готови за работа още от първия ден

Придобийте реални, практически технически умения, които са ви необходими, за да започнете нова кариера или да преминете на нова длъжност - както и меки умения, които са ви необходими, за да сте готови за работа още преди да е настъпил първият ви ден.

Учете се от професионалистите в бранша

Учете от инструктори с реален опит в най-добрите технологични компании. Те са били там - и знаят какво търсят най-добрите работодатели в областта на технологиите.

Получете кариерен коучинг, за да постигнете успех

Работете на четири очи със специален кариерен консултант и получете необходимите насоки, за да постигнете целите си в кариерата.

Приемане

Политика и процедура за прием

Приемът във всеки курс General Assembly , с изключение на предлаганите в Джорджия, изисква студентът да има диплома за средно образование или еквивалент (диплома за общо образование — GED) или диплома от институция за висше образование, акредитирана от акредитираща асоциация, призната от САЩ Министерство на образованието. General Assembly не допуска студенти с правоспособност.

Чуждестранни студенти и услуги по английски език

General Assembly не предлага визови услуги на бъдещи студенти от други държави или услуги по английски език. General Assembly също не гарантира за статут на студент или други свързани такси. General Assembly не предлага обучение по английски като втори език. Всички инструкции се провеждат на английски език. Владеенето на английски език се документира от:

 • Интервюто за прием.
 • Получаване на документация за предишно образование, както е посочено в Правилата за прием.
 • Получаване на изпитен резултат от теста по английски като чужд език (TOEFL) от 80 или повече за интернет базирания тест и 550 или повече за теста на хартиен носител.

Процедура за приемане

Нашият процес на прием е предназначен да извлече основните черти, които сме виждали да помагат на учениците да успеят в и след програмата. След като кандидатствате, ние го преглеждаме и насочваме избраните кандидати към телефонно интервю. По време на това интервю ще научим повече за вашия опит и ще имате възможност да задавате въпроси. Ако телефонното интервю е успешно, ще ви преместим към диагностична оценка и/или предварителна работа (ако е приложимо за избрания от вас курс).

След като завършите всички необходими стъпки в този процес, ще получите потвърждение за допускането си от вашия представител на приема.

Стипендии и финансиране

GA-type-header GA-m-bottom-md hero-callout--header">Как да си позволите GA

GA-type-body GA-m-bottom-sm hero-callout--subhead">Потенциалът не се определя от финансовото състояние - възможността не трябва да е по-различна. В General Assembly вярваме, че всеки трябва да има достъп до технологична кариера с висок растеж. Инвестицията в образованието е голяма стъпка, затова предлагаме широка гама от финансиране.

Опции с един поглед

Финансирането никога не трябва да ви пречи да започнете пълноценна кариера. Независимо къде се намирате във вашето образователно пътуване, нашите възможности за финансиране са проектирани с мисъл за вас. Ето разбивка на нашите възможности:

Разсрочен план

Разпределете плащанията си за обучение в целия курс на вноски.

Кредити

Кандидатствайте за заем с един от нашите най-добри партньори за кредитиране в индустрията.

Заем с дял от дохода (ISL)

Отложете плащането на таксата за обучение и изплащайте като процент от доходите си, след като намерите работа, която печели поне $40 000 на година.¹

Полза от GI Bill®

Ветераните могат да използват своята полза от GI Bill®, за да учат в избрани кампуси в САЩ.

Спонсорство от работодател

Накарайте вашия работодател да покрие разходите за вашата програма с обезщетения за обучение на работното място.

Стипендии

Програмите за социално въздействие и отстъпките за обучение изравняват полето за слабо представените общности.

Препоръки на учениците

Защо да учите в General Assembly</p>

Вдъхновение

Оформете начина, по който хората мислят и учат, от младши разработчици до служители на компании от Fortune 500.

общност

Сътрудничим с интелигентни, страстни връстници, за да постигнем цели и да развием нашия бизнес.

Растеж

Развивайте професионални умения чрез менторство, кариерно развитие и безплатни GA класове.

Ползи

Балансирайте работата и живота с щедър платен отпуск, родителски отпуск и др.

Местоположения

 • Toronto

  Adelaide Street West, 331, M5V 1R5, Toronto

 • London

  GA London, The Relay Building 1st Floor, 114 Whitechapel High Street London, E1 7PT, London

 • Manama

  Bahrain Institute of Banking and Finance Building 1306, 346 Rd 4625, Manama, Bahrain, 4625, Manama

  • New York

   GA NYC (Manhattan), Classrooms 10, East 21st Street New York , 10010, New York

  • Paris

   3 rue de Rossini , 75009, Paris

  • Sydney

   1 Market Street, Podium Building (entry via Kent Street, to the red-brick building, next to My Lua) Sydney, NSW, 2000, Sydney

  • Singapore

   79 Anson Rd, Level 20, 079906, Singapore

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси