Franklin Pierce University

Franklin Pierce University

Franklin Pierce University

Представление

Франклин Пиърс е частен университет с нестопанска цел, акредитиран в региона, където всеки студент има възможност да открие своята страст и най-голям потенциал.

Франк С. ДиПьетро, който основава колежа през 1962 г. и е бил първият президент на Пиърс, поддържа перспективата, че „само малкият колеж може да осигури интимни отношения между тези, които учат, и тези, които преподават“. Повече от пет десетилетия по-късно Университетът остава ангажиран с тази визия. Със среда, която насърчава интелектуалното любопитство и усещането за място, общността на преподавателите в Пиърс подготвя всеки завършил за живота от другата страна на дадена степен чрез комбинация от персонализирано преподаване и учене от опит и приложно, включително изследвания, стажове и кооперации.

Чрез своите кампуси в Риндж, Ню Хемпшир и Гудиър, Аризона, както и центрове в Ню Хемпшир в Манчестър и Ливан, Франклин Пиърс предлага гъвкави възможности за обучение, които обслужват широк кръг от студенти. Независимо дали са в университета или онлайн, студентите могат да следват традиционна бакалавърска писта до асоциирана или бакалавърска степен или да продължат магистърска или докторска степен.

Местоположения

Местоположения
  • Rindge

    University Drive,40, 03461, Rindge

    Въпроси