Keystone logo
Fanshawe College Диплома за напреднали по респираторна терапия
Fanshawe College

Диплома за напреднали по респираторна терапия

100 Weeks

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2024

CAD 48 096 *

На територията на колежа

* за чуждестранни студенти | $10,487.21 общи разходи по програмата за канадски студенти

Представление

Дихателната терапия е тригодишна програма за напреднали на Ontario College, в която студентите изучават кардиопулмонална анатомия, химия, теория, фармакология, патофизиология и др. Тази програма се преподава в чисто нова клинична лаборатория от експерти в областта. Завършилите ще могат да извършват диагностични тестове като белодробна функция, сърдечен стрес и поведение по време на сън.

Вашият опит в обучението

Ще започнете работа и ще можете да извършвате диагностични тестове като белодробна функция, сърдечен стрес и поведение по време на сън. Освен това ще работите в чисто новите клинични лаборатории на Fanshawe, ще използвате най-съвременни технологии и оборудване и ще се учите от експерти в областта. Освен това ще придобиете практически опит в клиничен стаж през третата година, докато изучавате национално одобрена и акредитирана учебна програма, която ви дава научната основа и клиничния опит, от които ще се нуждаете, за да практикувате на начално ниво в Онтарио, останалата част на Канада или останалата част на света - веднага след като завършите.

Тази програма следва учебен план, одобрен от Колегията на респираторните терапевти в Онтарио (CRTO), Канадското дружество на респираторните терапевти (CRST) и Националния алианс на регулаторните органи по респираторна терапия (NARTRB), и е акредитирана на национално ниво от Accreditation Canada. Преподавателите на колежа, заедно с инструкторите от клиничните филиали, осигуряват научната основа и клиничния опит, необходими за подготовката на студентите за практиката на начално ниво в Онтарио, както и на национално и международно ниво. Завършилите ще имат право да се явят на национални сертификационни изпити и да кандидатстват за лиценз в Колежа на респираторните терапевти в Онтарио или в други региони на Канада.

Завършилите програмата трябва да положат национално признат изпит за сертифициране, за да подадат заявление за издаване на удостоверение пред Колежа на респираторните терапевти в Онтарио (CRTO) или пред други регулаторни органи в Канада, в зависимост от това къде желаят да практикуват. Завършилите, които възнамеряват да практикуват в Онтарио, трябва да подадат заявление за регистрация в Колежа на респираторните терапевти на Онтарио (CRTO).

Приемане

Учебен план

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси