Keystone logo
Fanshawe College

Fanshawe College

Fanshawe College

Представление

Fanshawe College е голям, публично финансиран колеж, разположен в Лондон, Онтарио, Канада - на приблизително два часа път с кола от Торонто и Ниагарския водопад. Има 21 000 редовни студенти, включително повече от 7 500 международни студенти от повече от 100 държави.

Лондон, Онтарио, Канада

Град Лондон има население от приблизително 400 000 души и над 500 000 в столичния район. Това е дом както на Fanshawe College , така и на Западния университет. Лондон има невероятно изкуство, пазари, театри и нощен живот. Известен е като „горския град“ с над 200 парка и в регион, заобиколен от най-големите сладководни езера в света. Лондон има международно летище и е достъпен и с кола, Greyhound Bus или VIA влак. Канадската комисия за ЮНЕСКО определи Лондон за град на музиката на ЮНЕСКО.

програми

Fanshawe предлага повече от 200 академични програми, вариращи от двугодишни дипломи и тригодишни дипломи за напреднали до следдипломни програми (една година) и почетни бакалавърски степени (четири години).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-student

EAP – английски за академични цели

За студенти, които искат първо да учат английски, Fanshawe предлага програма EAP (английски за академични цели). Има десет нива в програмата EAP, които продължават осем седмици наведнъж. Предлага се безплатен практически тест, така че учениците да могат да преценят кое ниво е най-смислено.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Завършилите Fanshawe получават работа

Според най-новите резултати от проучването на KPI (Ключови показатели за ефективност), нивото на заетост на висшисти във Fanshawe от 87,6% надхвърля средното за провинцията с два процента. Когато са анкетирани шест месеца след дипломирането си, 80,2% от възпитаниците на Fanshawe съобщават, че са доволни от образованието си в колежа – и 94,2% от работодателите са доволни от уменията и приноса на завършилите Fanshawe.

Екстри

Всички редовни студенти в лондонския кампус на Оксфорд Стрийт получават карта за автобус LTC на пълен работен ден, членство в Студентския уелнес център и здравно и стоматологично покритие чрез Morcare. Във Fanshawe има много клубове и спортни отбори – за играчи и за фенове!

Характеристики на кампуса

Fanshawe има няколко кампуса в Лондон: Лондонски кампус на Оксфорд Стрийт, Център на Лондон - който е две сгради от другата страна на улицата, и Лондон Южен. Други места включват Училището по транспортни технологии и Училището по авиационни и аерокосмически технологии Norton Wolf, които се намират на Оксфорд Стрийт, на няколко минути от кампуса в Лондон. Има и регионални кампуси в други близки градове: Сейнт Томас, Уудсток и Симко.

Чуждестранните студенти могат да живеят в резиденция в кампуса, или в Homestay с Canadian Homestay Network, или да живеят в жилища извън кампуса. Повече информация можете да намерите на уебсайта на института.

  Приемане

  Разгледайте нашите изисквания за прием тук: href="https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

  Fanshawe се грижи

  Fanshawe предлага пакет услуги за пристигане, наречен Fanshawe Cares за всички нови международни студенти. Fanshawe Cares включва:

  • Поздравителна услуга на летището, управлявана от студентски посланици;
  • Транспортни услуги от летище Пиърсън в Торонто до Лондон, Онтарио;
  • Осигурени две нощувки (при необходимост);
  • Помощ при намиране на жилище и откриване на банкова сметка (ако е необходимо).

  Освен това, като част от програмата Fanshawe Cares, Международният център е домакин на сесия за добре дошли всеки семестър, за да ви запознае с колежа и неговите услуги, както и да ви свърже с други международни студенти.

  Стипендии и финансиране

  Fanshawe предлага 5 милиона долара стипендии, награди и стипендии всяка година. Има възможности изключително за международни студенти, като стипендии за вход.

  href="https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

  Живот в кампуса и съоръжения

  Fanshawe разполага с триетажен студентски уелнес център, който включва пълен фитнес център, медицинска клиника, център за вяра и духовност, тихи стаи и др. Кариерни консултанти са на разположение на студентите в отдела за заетост и студентски предприемачески услуги. Има наскоро реновирана Library Learning Commons, а Международният център помага на студентите с всичко - от услугите при пристигане до имиграционните въпроси и предлага съдействие на множество езици с гъвкави срещи, за да отговори на нуждите на нашите студенти.

  Студентите трябва да се свържат с Fanshawe Student Union или FSU за информация относно многото събития и клубове. За повече информация относно университетските екипи, моля, посетете уебсайта на института.

  Лондон, Онтарио, Канада се намира на два часа път от Торонто или Ниагарския водопад. Има много ресторанти от световна класа, търговски центрове и възможности за развлечения. През зимата учениците могат да карат ски или сноуборд в планината Болер, да карат кънки във Виктория Парк или Storybook Gardens, а през лятото в парковете има много фестивали. Лондон е на около половин час път от плажовете в Порт Стенли и Гранд Бенд.

  Местоположения

  • Simcoe

   Simcoe/Norfolk Regional Campus 634 Ireland Road Simcoe, ON N3Y 4K8 Canada, , Simcoe

   • Woodstock

    Woodstock/Oxford Regional Campus 369 Finkle Street Woodstock, ON N4V 1A3 Canada, , Woodstock

    • Clinton

     169 Beech Street, N0M 1L0, Clinton

     • Kincardine

      Kincardine, Канада

      • Saint Thomas

       Saint Thomas, Канада

       • Toronto

        Bay Street,655, M5G 2K4, Toronto

        • London

         1001 Fanshawe College Boulevard, N5Y 5R6, London

        • London

         Fanshawe College Boulevard, 1001, N5Y 5R6, London

         Програми

         Въпроси