Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Представление

Като водещ иноватор в глобален образование, Fairleigh Дикинсън университет търси нови начини, за да предложи на своите уникални възможности за обучение на студенти от цял ​​свят. Най-новият кампус на университета открит през 2007 г. в Ванкувър, Британска Колумбия. Намира се в западната част на Канада в близост до границата на САЩ, Ванкувър е един от най-живописните, космополитни и мултикултурните градове в света.

Кампуса Ванкувър предлага на учениците една от малкото възможности да печелят американски колеж степен, докато учи в Канада. Всички специалности, предлагани в Campus Ванкувър са били разрешени от Британска Колумбия Министерството на модерно обучение на. Fairleigh Dickinson University - Ванкувър приветства студенти от цял ​​свят да се създаде културно многообразие учебна среда. Ванкувър предлага ресурси за студенти, които се нуждаят от допълнителна подкрепа при разработването на своите английски езикови умения, преди да започне проучвания степен.

Защо Fairleigh Dickinson? Fairleigh Дикинсън университет е център на високи академични постижения, посветена на подготовката на граждани на света чрез глобалната образование. Университетът се стреми да осигури на студентите с мултидисциплинарни, междукултурни и етични разбирания, необходими за участие, да доведе и просперира в глобалния пазар на идеи, търговията и културата.

Основана през 1942 г., FDU е най-големият частен университет на Ню Джърси, обслужващи близо 12 000 специализанти и студенти, включително и повече от 1000 чуждестранни студенти от цял ​​свят. двама американски кампуса на университета са в северната част на Ню Джърси, близо до Ню Йорк. В допълнение към Campus Ванкувър, Университета притежава и управлява кампус в Wroxton, Англия.

Кампуса Ванкувър се управлява чрез Fairleigh Dickinson Университета на Британска фондация Колумбия, която е не-организация с нестопанска цел в Британска Колумбия, Канада.

Акредитации и Одобрения Университетът е акредитиран от Комисията за Близкия членки за висшето образование и лицензиран от щата Ню Джърси Комисията за висшето образование. Silberman Колеж по бизнес администрация FDU се държи престижната акредитация от AACSB International - Асоциацията да Advance Collegiate училища на бизнес. Много от отделните академични специалности на университета са акредитирани от съответните професионални и образователни агенции.

Терминът "университет" се използва при писменото съгласие на Британска Колумбия Министерството на модерно обучение ефективно 8 май 2006, като взе преминали през процес на оценяване на качеството и е установено, че отговарят на критериите, установени от министерството. Fairleigh Dickinson University е първият не-канадски институция да получи одобрение в рамките на строгите стандарти, приети от Британска Колумбия през 2003.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Vancouver

    842 Cambie St Vancouver, BC V6B 2P6 Canada, V6B 2P6, Vancouver

Въпроси