ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

Представление

Иновации в бизнес образованието

Обучение за бизнес в реално време

ESEI предоставя международно бизнес образование, което отговаря на изискванията на глобалния бизнес. От нашето основаване през 1989 г., ние сме водени от страстта да предоставяме бизнес програми, които осигуряват подходящи умения и професионално обучение, за да подобрят перспективите за кариера на нашите студенти и да ги подготвят за успех в международна работна среда.

Международно признание за високи постижения

Акредитации от Обединеното кралство и Испания

ESEI е призната международна институция за висше образование в Испания. Бакалавърските програми ESEI са официални квалификации, присъдени от най-добрите университети в Обединеното кралство. Магистърските програми на ESEI са частни степени, присъждани директно от ESEI и Католическия университет на Мурсия (UCAM) – една от най-престижните университетски институции в Европа, с отлична репутация в бизнес образованието.

Кампусът на ESEI в Барселона - най-добрият град за международни студенти

Топ 5 европейски стартъп хъбове

ESEI се намира в Барселона, Испания, международен център за бизнес и иновации. Събития като Световния мобилен конгрес, който привлича над 100 000 души годишно, правят града едно от най-добрите места за нетуъркинг в Европа. Нашите потенциални възпитаници имат възможност да се свържат с предприемачи и инвеститори и да създадат връзки през целия живот със съученици, преподаватели и преподаватели.

Международен факултет и експерти в бизнеса

Учене от опитни професионалисти

Международният факултет на ESEI изследва, вдъхновява и произвежда знания, подходящи за нуждите на нашите студенти. Те предлагат колективен подход към сложни проблеми, като същевременно развиват индивидуалния талант академично и професионално. Преподавателите на ESEI са от цял свят и предоставят на студентите от ESEI наистина глобална бизнес перспектива.

Коучинг за върхови постижения

Нашите преподаватели са активни професионално: те са изпълнителни директори, собственици на бизнес, предприемачи, маркетинг мениджъри или други служители на висше ниво на компании. ESEI е трамплин за нашите студенти към кариерите, които искат, а нашите преподаватели са тези, които могат да им помогнат да стигнат дотам!

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/132760_01_portada.jpg " alt=" 132760_01_portada.jpg " data-json=" {"author":"photo courtesy of ","author_url":"", "източник":""}" />

Практическа бизнес методология

Проектно-базирано обучение (PBL)

В ESEI нашият най-голям приоритет е да предоставим на нашите студенти възможно най-доброто учебно изживяване. Проектно-базираното обучение свързва учениците с реалния свят. На учениците се дава автономност, гъвкавост и отговорност за съвместна работа по проекти, които могат да бъдат казус, писмен доклад, видео, ролева игра, уебсайт и др. Ролята на нашите учители по същество е на фасилитатор. Те създават резюмета на проектите и наблюдават напредъка, който екипите постигат седмица след седмица, с редовни точки за проверка - точно както на работното място.

Обучение, ориентирано към ученика

Персонализирано внимание в малки групи от класове

Студентите на ESEI се възползват от персонализирано наставничество и консултиране от нашите международни специалисти по управление на образованието. Размерите на класовете са малки, за да се насърчи и създаде култура на подхранване и повишаване на таланта на студентската общност на ESEI.

Жив студентски живот

Разнообразна общност от 150 студенти от повече от 40 страни

ESEI предлага наистина глобално изживяване с международни студенти от различен произход. Студентската общност на ESEI се състои от млади кариерно ориентирани хора, страстни към бизнеса. На фона на известни архитектурни сгради, прекрасни пясъчни плажове, невероятен средиземноморски климат, вълнуващ нощен живот, фантастична кухня и множество културни и спортни дейности, Барселона гарантира на студентите незабравимо изживяване в рамките на разумен бюджет.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg " alt=" 132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg " data-json=" {"author":"photo courtesy of ","author_url":"", "източник":""}" />

Кариерни възможности

ESEI свързва таланта с бизнеса

ESEI предлага уникална възможност за придобиване на професионален опит в Барселона. Студентите на ESEI могат да провеждат стажове и да придобиват международен професионален опит с национални и международни компании, разположени в Барселона.

7 кратки курса за подобряване на вашите умения в ESEI

ESEI предлага серия от кратки курсове (3 часа седмично в продължение на 6 седмици) за всеки, който се интересува. Независимо дали изучавате въжетата или вече сте опитен професионалист, тези нови курсове предлагат начин за всеки да придобие нови умения или да подобри съществуващите, без да се ангажира с пълна програма.

Нашите кратки курсове могат да се вземат в кампуса или дистанционно. И в момента се предлагат!

Прочетете, за да разберете какви кратки курсове се предлагат този семестър и се запишете днес .

 1. Управление на проекти и Lean Management
  Този кратък курс използва систематичен подход към изучаването на управлението на проекти. Целта му е да предостави на студентите необходимите инструменти за осъществяване на ефективно управление, както е посочено от Института за управление на проекти (PMI).
 2. Стратегии и технологии за дигитален маркетинг
  Гореща тема за света на труда през 21-ви век, дигиталният маркетинг и неговите технологии стават все по-търсени.
  Този кратък курс ще проучи как марките могат да повлияят на ангажираността чрез използването на цифрови платформи. Ще помогне на студентите да се ориентират в голямото разнообразие от технологии за дигитален маркетинг и ще обясни как всяка може да се използва стратегически за постигане на дългосрочните цели на компанията.
 3. Бизнес план: Създаване и развитие
  Внимание, амбициозни основатели на стартъпи! Този кратък курс е полезен за всеки, който се интересува от стартиране на собствено начинание и да се научи как да създаде бизнес план.
 4. Маркетинг в търсачките
  Маркетингът в търсачките (SEM) се фокусира върху популяризирането на уебсайтове чрез увеличаване на тяхната видимост на страниците с резултати от търсачките. С нарастващия брой хора, пазаруващи онлайн за продукти и услуги, SEM никога не е бил толкова важен.
 5. Мобилен маркетинг
  Мобилният маркетинг е многоканална онлайн маркетингова техника. Фокусиран е върху достигането до аудитория чрез техните смартфони, таблети или свързани устройства. Той използва уебсайтове, имейл, SMS, социални медии и мобилни приложения, за да се ангажира с клиенти.
 6. Спортен маркетинг
  Спортният маркетинг се фокусира върху популяризирането на спортни събития и отбори, както и популяризирането на други продукти и услуги в спортната индустрия.
 7. Спортна етика и социална отговорност
  Разделен на две секции, този кратък курс се фокусира както върху етиката в спорта, така и върху социалната отговорност в спортната индустрия.

Местоположения

 • Carrer de Montevideo, 31, 08034, Barcelona

Въпроси