Keystone logo
© Ameena Athab
Eastern International College

Eastern International College

Eastern International College

Представление

Eastern International College (EIC) е чудесен избор за тези, които се стремят да получат диплома в областта на здравеопазването и медицинските сестри. С наличните възможности за обучение както в кампуса, така и онлайн, EIC предлага на студентите гъвкавост, за да могат да вместят образованието си в натоварените си графици. Освен това EIC е институционално акредитиран от Комисията за висше образование на Средните щати, което гарантира качествено образование за всички студенти. Две от програмите (BS Dental Hygiene и AAS- Nursing) са програмно акредитирани от Комисията по акредитация на денталната медицина и Комисията по акредитация на образованието в областта на медицинските сестри. Посетете EIC още днес, за да започнете пътя си към успешна кариера в сферата на здравеопазването.

Нашата ангажираност към вас

Ние се ангажираме с образователното и професионалното обогатяване на всеки ученик в нашите програми. в Eastern International College нашата цел е да осигурим учебна програма и среда, която да помогне на нашите ученици да развият уменията си в областта на здравеопазването и след това наистина да се усъвършенстват в тях. Стремим се също така да създадем атмосфера, която да помогне на студентите да формират положителна представа за себе си и да станат уверени в своите способности. В този колеж за обучение по здравни грижи имаме две цели: Целта ни е да подобрим основните научни, клинични, лидерски, управленски и технически умения на студентите, като същевременно ги подготвим за реалните ситуации, с които ще се сблъскат на работното място. Искаме нашите ученици да научат как да си осигурят кариера в областта на здравеопазването и как да запазят работата си.

Защо да изберете Eastern International College

Инструктори-практици с висши степени

Във всички наши програми преподавателите ни ще се стремят да ви внушат професионализъм и силна работна етика, докато изучавате професионалния си път. Преподавателите и служителите в Eastern International College New Jersey са съсредоточени върху създаването на възпитателна и грижовна среда за учениците.

Модерни лаборатории & Класни стаи

Нашите класни стаи и лаборатории са оборудвани с консумативи и модерни технологии, използвани в болници, клиники и лекарски кабинети в САЩ.

Персонализирано внимание & Малки размери на класовете

Вярваме в ценността на индивидуалното обучение и ще се погрижим да имате достъп до администрацията и преподавателите си както в учебните часове, така и извън тях.

Програми в областта на здравеопазването, насочени към кариерата

Нашият персонал и преподаватели се стремят да развиват основни умения и умения за критично мислене в часовете. Нашата образователна философия се фокусира и върху междуличностните умения и подготвя учениците за работното място.

Програма за клинична външна дейност

Нашите програми отговарят на нуждите на конкурентния пазар на труда. Програмата ни за клиничен стаж позволява на студентите да получат практическо обучение в реална среда. Нашата програма за стажове също така позволява на учениците да се срещнат с потенциални работодатели и да установят контакти.

Институционална мисия на EIC

Източният международен колеж е висше учебно заведение, ориентирано към студентите и кариерата, посветено на професионалното развитие на разнообразните си студенти. Чрез иновативни учебни програми, водещи технологии, обучение чрез преживяване ("практическо") и грижовни и отзивчиви услуги за студентите, EIC ще осигури:

 • Предизвикателни учебни програми и среда в областта на здравните науки, които увеличават успеха на студентите, като ги подготвят и ангажират да оценяват критично и да прилагат знания и умения, необходими за успех в избраната от тях професия, в служба на другите и в техните общности.
 • Учени преподаватели и всеотдаен персонал, които насърчават и подкрепят разнообразието и насърчават високите постижения в преподаването, ученето и услугите като основен фокус на колежа.
 • Академичните програми, които насърчават етичното и критичното мислене, са информирани и обогатени от национално признати общообразователни стандарти и професионално акредитирани професионални компетенции, за да се гарантира качествен колежански опит.
 • Лидерство с иновативни и гъвкави програми в областта на здравните науки, предназначени да предвиждат и отговарят на нуждите на пазара на здравни услуги и да осигуряват основа за учене през целия живот - квалифицирани и адаптивни към нова информация и технологии.

Приемане

Кандидатите за всички програми трябва да следват специфичните за програмата критерии, изброени по-долу. Всеки кандидат ще бъде интервюиран и ще бъде организирана обиколка на колежа от неговия/нейния назначен представител за прием. Информацията, събрана по време на тази среща, ще бъде представена на директора на кампуса за преглед. Ако споменатият преглед доведе до положителна препоръка, Кандидатът се насърчава да продължи с подходящия процес на кандидатстване.

Програми в кампуса:

 • Диагностична медицинска сонография, BS
 • Дентална хигиена, BS
 • Сестрински грижи, BSN
 • Сърдечно-съдови технологии, Aas
 • Кърмене, Aas

Онлайн програми:

 • BS в програмата за завършване на DH
 • Програма за завършване на бакалавърска степен по здравно лидерство
 • BS в Rn към BSN програма за завършване

International Students

Eastern International College посреща международни студенти. Кандидатите, които не са граждани на Съединените щати или постоянно пребиваващи, ще бъдат подпомогнати да изпълнят изискванията на Имиграционната служба на САЩ. Всички кандидати, които желаят да получат I-20, трябва да могат да докажат финансова подкрепа за покриване на разходите за обучение и местен живот за всяка година в Eastern International College . Владеенето на английски език се измерва чрез вътрешни тестове за обучение по английски език EIC : TEAS (резултат по английски от 65%) HESI (резултат по английски от 70%) и Accuplacer (резултат от 70%).

Живот в кампуса и съоръжения

Кампусът в Джърси Сити, разположен на 684 Newark Avenue, се състои от нова триетажна сграда, която отвори врати през октомври 2013 г. и е обзаведена с най-новите технологии и ресурси, подходящи за EIC програми. Сградата е приблизително 34 000 квадратни фута и разполага със 7 класни стаи, 5 лаборатории/компютърни зали и 30 работни станции за дентална хигиена.

Кампусът предлага на студентите и преподавателите достатъчен достъп до настолни компютри, шрайбпроектори, библиотечни и информационни ресурси и пластмасови модели за улесняване на практическото и ефективно преподаване и учене. Лабораториите са добре оборудвани, за да отговорят на нуждите от обучение, например:

 • Лабораториите за флеботомия са оборудвани с модели на ръце и консумативи за флеботомия
 • Лабораториите за лечение на пациенти са оборудвани с болнични легла и друго свързано оборудване
 • Зъбохигиенната лаборатория е оборудвана с рентгенови апарати и болнични кабинети
 • Ултразвуковите лаборатории са оборудвани с шест (6) ултразвукови машини във всеки кампус, една (1) от които е преносима машина; ЕКГ машини и консумативи са на разположение за лабораторни дейности и уроци.

Лабораториите за медицински сестри са оборудвани с четири (4) симулирани болнични грижи за пациенти и Lucina, симулатор за раждане (вижте описанието по-долу). Всеки е комплектован с електронно легло, масичка над леглото, нощна стойка, стена за глава, съдържаща система за кръвно налягане, аспирация, изходи за въздух/кислород и табло за оборудване, съдържащо отоскопи и офталмоскопи. Лабораторията е оборудвана с безжичен достъп до мрежата на кампуса и представлява интелигентна класна стая с голям екран и монтиран на тавана проектор за данни. Сестринският отдел разполага с два симулационни манекена заедно със софтуерни компоненти, за да направят манекените напълно функционални. Лабораторията служи и като класна стая, в която могат да се настанят 24 студенти.

Третият етаж на кампуса на Джърси Сити е посветен на програмата за дентална хигиена. В пространството от 11 300 квадратни фута се помещават клиника за дентална хигиена, стаи за радиология, панорекс апартамент, лаборатория за студентски симулатор, класни стаи, офис помещения на факултета, склад и зоната за прием на дентална клиника. В момента лабораторията разполага с десет (10) дентални симулатора за студенти и един (1) симулатор за инструктор. Тези симулатори осигуряват реалистично обучение за развиване на необходимите двигателни умения и клинични познания. Студентите тренират по двойки на симулатора, докато гледат прожекция на голям екран на инструктора, изпълняващ процедура за дентална хигиена.

Клиничното съоръжение е оборудвано с компютри на всяка станция и монитори за пациенти за образователни инструкции за орално здраве. Дигиталните радиографии могат да бъдат показани на екрана на компютъра за планиране на лечението и обучение на пациентите, докато дигиталното водене на досиета на пациенти създава среда без хартия.

Сградата на кампуса разполага с салон за студенти и служители. Тази зона предлага опции за автомати за продажба, въпреки че кампусът е на място, което предлага на студентите достъп до широк набор от възможности за хранене и освежаване наблизо. До кампуса може да се стигне с обществен транспорт, който е предпочитаният начин за пътуване, тъй като паркирането е изключително ограничено в Джърси Сити.

Сградата е подходящо обзаведена за административна дейност. Преподавателите и съветниците имат достъп до частни зони, за да осигурят своите файлове и пространство за срещи със студенти, за да обсъждат чувствителни въпроси, особено когато обсъждат въпроси, свързани с поверителността на студентите.

Симулатор на раждане на Lucina

Разработен от CAE Healthcare, симулаторът за раждане на Lucina е безжичен медицински манекен с валидирана физиология на майката и плода. Използва се за осигуряване на надеждно и реалистично практическо обучение за сценарии на раждане, като нормални раждания, седалищни раждания, раменна дистокия и други критични спешни случаи. Лусина може да диша, да плаче, да се поти, да мига - дори да симулира следродилен кръвоизлив. Тя има измерими жизнени показатели и зениците ще реагират, ако ги осветите със светлина.

Осезаемата, мека кожа може да стимулира маточните контракции и артикулацията на краката и тазобедрените стави за практикуване на позициониране при раждане и свързани маневри за раждане. Реалистичен плод се ражда чрез реалистичен родилен канал. Осигурява сърдечни звуци на плода, засмукване на дихателните пътища, програмируем плач при раждане, прогнозирани 1-минутни и 5-минутни резултати по Apgar въз основа на венозни и артериални кръвни газови клапи и пъпна връв, която може да бъде прерязана и закрепена.

Lucina е отличен инструмент за обучение, който помага на студентите по медицински сестри да подобрят уменията си за критично разсъждение. По време на симулиран следродилен кръвоизлив, например, Лусина ще кърви и ще представи на учениците данните, от които се нуждаят, за да оценят ситуацията: тя ще пребледнее, кръвното й налягане ще спадне и пулсът й ще се повиши. След като извършат интервенция, те могат да преценят дали това, което са направили, е било успешно въз основа на отговора на Лусина.

Онлайн кампус

На студентите EIC се предоставят хостове на Google Suite. Онлайн студентите се възползват от технологията, за да получат достъп до своите курсове и да осигурят своето онлайн обучение. По-конкретно, EIC използва Canvas като платформа за система за управление на обучението (LMS). За да се улесни лесният достъп до Canvas, има интеграция с единично влизане с Google Suite (имейл и облачни инструменти); това означава, че студентите използват една и съща парола за достъп до имейлите си и за достъп до LMS. Canvas е интегриран с DiamondD, студентската информационна система. DiamondD предоставя графиците на учениците и окончателните оценки обратно в техните LMS курсове. Когато е подходящо за техните задачи, студентите могат да използват TurnItIn, инструмент за плагиатство в рамките на Canvas, който оценява работата им за плагиатство преди изпращане. Те също така имат опцията да купуват своите електронни книги в рамките на Canvas чрез интегрирането на електронни книги на VitalSource.

Местоположения

 • Jersey City

  684 Newark Avenue, , 07306, Jersey City

Въпроси