Edith Cowan University

Edith Cowan University

Edith Cowan University

Представление

Защо ECU е чудесен избор за международни студенти

Edith Cowan University (ECU) е държавен университет в Западна Австралия. Наречен е в чест на първата жена, избрана в австралийски парламент, и е единственият австралийски университет, кръстен на жена. Имаме три кампуса в Западна Австралия, всеки от които предлага модерно, оживено място за обучение и обучение.

Нашите кампуси разполагат с модерни съоръжения, включително безжичен интернет, 24-часов достъп до компютърни лаборатории, библиотеки с отворени учебни пространства извън работното време и безопасна среда, в която можете да учите, сами или с други студенти. Ние също така се ангажираме да поддържаме нашата среда, като намаляваме нашия отпечатък и насърчаваме постигането на устойчива общност.

189108_18192-1-2837.jpg

Когато учите в ECU, ще получите образование с 5 звезди. Това включва как ви преподават, как развивате умения за бъдещето и как получавате подкрепа по време на курса. Качеството на преподаване е изключително важно и в ECU правилата за качество на преподаване. В независимо проучване – всяка година през последните 16 години – нашите възпитаници ни оцениха с 5 звезди за качество на преподаване (Ръководство за добри университети)

189107_18192-1-0214.jpg

Имаме 8 учебни и изследователски училища, които колективно предоставят разнообразна гама от курсове по изкуства и хуманитарни науки, бизнес и право, образование, инженерство, медицински и здравни науки, медицински сестри и акушерство, наука и Западноавстралийската академия за сценични изкуства. Нашата широка гама от степени е разработена в консултация с индустриални групи и нашият преподавателски състав има богат опит в индустрията. Така че можете да очаквате подходящо за индустрията преподаване и изследвания в подкрепяща учебна среда, която е пълна с наградени съоръжения.

Степени, които ви заемат места

Дипломите на ECU са международно признати и много от нашите курсове са професионално акредитирани от национални и международни професионални органи и организации. Това означава, че вашата ECU квалификация ще ви помогне да намерите работа по света, включително в родната ви страна.

Най-доброто цялостно изживяване

В ECU знаем, че животът в университета е повече от учене и посещаване на лекции. Тук ви насърчаваме да обогатите живота си със студентски клубове, спортни отбори, възможности за доброволчество и други. Всъщност бяхме класирани най-добре от всички австралийски университети за цялостния опит на чуждестранните студенти в проучването QILT за 2020 г.

Най-високо качество на преподаване

Ние сме един от най-добрите университети в Австралия за преподаване. За удивителните 16 поредни години нашите възпитаници са оценили качеството на нашето преподаване с 5 звезди в Ръководството за добри университети. Само три други университета в страната могат да се мерят с това.

Страхотни индустриални връзки

ECU има много партньорства и връзки с индустриални групи и организации в Западна Австралия, Австралия и по целия свят. Тези връзки ни помагат да ви предоставим възможности за придобиване на практически опит, стажове или практики, докато учите. Може също така да ви помогне да си намерите работа, след като завършите!

Нашите вълнуващи и иновативни индустриални партньорства ви помагат да придобиете ценен опит в индустрията и конкурентното предимство, необходимо на днешния глобален пазар на труда, който знае, че следващият ви стаж може да ви донесе най-добра кариера точно като международен дипломиран дизайнер Ариана. Разберете как един стаж в IBM я изпревари пред конкуренцията!

Легендарна студентска подкрепа

Ученето в друга държава може да бъде предизвикателство за много хора. Но в ECU ви помагаме да преодолеете всякакви академични или лични предизвикателства чрез нашите многобройни услуги за поддръжка. Ние сме един от най-добрите университети в Австралия за подкрепа на студенти – дори имаме екип за успех на студенти!

Допълнителна година права за обучение след работа

След като завършите обучението си, може да отговаряте на условията за временна дипломирана виза , която ви дава възможност да живеете, работите и учите, като същевременно придобивате ценен трудов опит в рамките на процъфтяващия австралийски пазар на труда. Статутът на регионален град на Западна Австралия означава, че може да имате право да останете в Западна Австралия четири до шест години след завършване на бакалавърско или следдипломно обучение.

WA разширява своя списък с професии с умения за висше образование

Международните студенти са важна част от общността на WA и сега с над 300 професии в Списъка на дипломираните професии , вашата нова квалификация може дори да доведе до постоянно пребиваване, съчетайте това с щедри заплати и класацията на Пърт за един от най-удобните за живеене градове в света , никога не е имало по-добро време за обучение във Вашингтон.

Характеристики на кампуса

Нашите кампуси предлагат много повече от отлични зали за лекции, библиотеки и страхотни учебни пространства. Ще намерите също цяла гама от услуги, които да ви подкрепят чрез университета, включително настаняване на студенти, медицински център, кафенета, фитнес зали и други. Всички наши кампуси могат да бъдат достъпни удобно чрез обществен транспорт.

Joondalup Campus

Our Joondalup Campus is the University's headquarters. The campus boasts state-of-the-art facilities, including the Health and Wellness Building, a multi-million dollar sport and fitness centre, an award-winning library and student hub, a microbrewery, an outdoor cinema for the summer months and on-campus accommodation.

Mount Lawley Campus

Нашият кампус Mount Lawley е само на минути от централния бизнес район на Пърт и кафенетата на Beaufort Street. Той е оборудван с обширни учебни ресурси, първокласни ИТ съоръжения и съоръжения за сценични изкуства, спортен и фитнес център и настаняване в кампуса. Кампусът също е дом на Западноавстралийската академия за сценични изкуства (WAAPA).

South West Campus

Located two hours' drive south of Perth, our South West Campus (Bunbury) is within easy reach of the world-famous Margaret River region. The Campus is the largest university campus outside the metropolitan area and features modern facilities, small class sizes, a comprehensive range of courses and on-campus accommodation.

Студентско настаняване

Предлага се настаняване в студентски селища в нашите кампуси Joondalup, Mount Lawley и South West (Bunbury). Магазините и съоръженията за спорт и отдих са на пешеходно разстояние от селата или лесно достъпни с обществен транспорт.

За повече информация посетете уебсайта на ECU Village .

Международна кафенета и студентска гилдия

Нашият оживен и оживен кампус има вълнуващ календар от събития, предназначени да ви помогнат да се срещнете и да общувате с други студенти, защо не се отправите към International Café, вземете кафе и намерете нови приятели. Студентската гилдия също така има набор от управлявани от студенти социални, културни, спортни клубове и асоциации. Ако не можете да намерите това, което търсите, можете дори да започнете свой собствен клуб, още повече, че членството е безплатно за всеки студент!

Подкрепете, когато имате нужда

ECU е повече от просто придобиване на диплома, ние сме тук, за да ви помогнем да постигнете кариерните си стремежи още от първия ден. От менторски програми, възможности за доброволчество и готови за кариера работилници, нашият специализиран екип в Кариерния център инвестира във вашия бъдещ успех! Нашият студентски опит и качество на преподаване също са оценени като най-добрите в Австралия за 16 поредни години.

С набор от специализирани услуги за поддръжка в кампуса от квалифицирани съветници по академично обучение, които ви подкрепят със задачи в нашите мултирелигиозни стаи за размисъл и приятелски настроени асистенти на студенти, ние сме тук, за да ви помогнем да успеете и постигнете резултати. Знаете ли, че сме оценени като най-доброто международно изживяване в Австралия заедно с нашето 5-звездно качество, което ни прави едни от най-добрите в Австралия!

  Приемане

  Кандидатстването в ECU е лесно!

  Повечето чуждестранни студенти могат да кандидатстват директно за запис в курс на ECU, но има специални условия за студенти от Индия, Пакистан, Непал, Узбекистан, Бангладеш , Ливан или държава от Африка на юг от Сахара (с изключение на Южна Африка), които трябва да кандидатстват чрез ECU оторизирани образователни агенти

  Проверете нашите изисквания за английски и резултатите от средното училище и важните дати .

  Стипендии и финансиране

  ECU offers a range of scholarships to eligible undergraduate and postgraduate international students. This includes our international scholarships that can reduce your tuition fees by up to 20%.

  All our international academic scholarships are assessed automatically at the time of application, making it easier for you to apply direct into your course and to be assessed for a scholarship at the same time.

  Препоръки на учениците

  Местоположения

  • Joondalup

   Edith Cowan University 270 Joondalup Drive, 6027, Joondalup

  • Mount Lawley

   Edith Cowan University 2 Bradford Street, 6050, Mount Lawley

   • Bunbury

    Edith Cowan University 585 Robertson Drive, , Bunbury

    Въпроси