Duke-NUS Medical School

Duke-NUS Medical School

Duke-NUS Medical School

Представление

Добре дошли в Duke-NUS, водещото медицинско училище в Сингапур за завършили студенти.

Duke-NUS Medical School е създадено чрез забележително сътрудничество между две институции от световна класа: Duke University и Националния университет на Сингапур (NUS), с цел предоставяне на иновативно образование и въздействащи изследвания, които подобряват медицинската практика в Сингапур и извън него .

Като висше медицинско училище, Duke-NUS привлича най-ярките умове от различни среди, които носят със себе си значителен академичен и житейски опит. Нашата учебна програма за MD е предназначена да предостави възможност на нашите студенти да станат изключителни клиницисти и любопитни, критични мислители, които също могат да допринесат за медицината като изследователи, преподаватели, лидери, предприемачи или политици. Това е основата на нашата учебна програма „Първо клиницист, клиницист плюс“.

Заедно с нашите иновативни образователни програми, ние сме изследователски център и нашите изтъкнати учени трансформират начина, по който разбираме, диагностицираме и лекуваме болестите. Нашите изследователски програми от световна класа са съобразени с критични области на обществените здравни нужди в Сингапур. Тези мултидисциплинарни програми, фокусирани върху заболяването, са улеснили изследователските открития, които ще подобрят живота на пациентите в Сингапур и по света.

Нашето училище се възползва много от стратегическото ни партньорство със Singapore Health Services (SingHealth), което включва Singapore General Hospital, широко призната като една от най-добрите болници в света. Чрез нашия академичен медицински център SingHealth Duke-NUS ние сме в състояние да използваме нашите съвместни възможности и инфраструктура, за да разработим изключителни клинични образователни програми и авангардни изследователски сътрудничества, които превръщат фундаменталната наука в по-добро здраве.

Независимо дали обмисляте да учите, работите или си партнирате с Duke-NUS, каня ви да проучите какво предлагаме чрез нашия уебсайт и да откриете всички страхотни неща, които се случват тук.

182414_vmv_01.png
182413_vmv_02.png
182415_vmv_03.png

Медицинско училище в американски стил в Сингапур

Duke-NUS Medical School е единственото висше медицинско училище в Сингапур в американски стил, което се основава на богатото медицинско и изследователско обучение на Duke University Open in new tab в Северна Каролина и изключителни ресурси в Националния университет на Сингапур Open in new tab (NUS). Duke-NUS предоставя критична учебна среда, която черпи от най-доброто от двата университета, за да подготви лекари, които могат да трансформират практиката на медицината и да подобрят живота.

Подобряване на медицинската практика

Duke-NUS обучава лица, които ще придобият умения както да практикуват, така и да подобряват практиката на медицината. Чрез програмата за доктор по медицина (MD), докторска програма и MD/PhD пътека, Duke-NUS подготвя лекари, които ще бъдат добре подготвени да практикуват в бързо променящия се свят на медицината, както и да играят все по-критична роля в превода на значими научни открития в качествени иновации в грижата за пациентите. За тази цел учебната програма е предназначена за студентите да придобият и усъвършенстват знанията, уменията и нагласите, изисквани от всеки практикуващ лекар: по професионализъм и етика, медицински знания, комуникационни умения и чрез клиничен опит. В допълнение към това са уменията, необходими за подобряване на медицинската практика. Смятаме, че това са умения за изследване, работа в екип, лидерство и креативно и критично мислене, както е показано по-долу.

Силни партньорства

Duke-NUS се намира в главния кампус на най-голямата здравна група в страната, Singapore Health Services (SingHealth). Тази група колективно предоставя мултидисциплинарни грижи сред 42 клинични специалности в голяма мрежа от болници, национални специализирани центрове и поликлиники. Чрез нашето сътрудничество с SingHealth Group, най-голямата здравна организация в Сингапур, Duke-NUS играе важна роля в изграждането на жизнена здравна общност и напредъка на академичната медицина.

Освен институции SingHealth като Национален център за ракови заболявания в Сингапур, Национален сърдечен център в Сингапур, Национален очен център в Сингапур и Национален институт по невронауки, Duke-NUS също си сътрудничи с изследователски институции в Агенцията за наука, технологии и изследвания (A*STAR).

Интегрирани клинични грижи, преподаване и изследвания

Duke-NUS и SingHealth започнаха амбициозно партньорство за академична медицина, което се стреми да олицетворява тристранната грижа за пациентите, образование и изследвания. За постигането на тази визия са създадени два института:

 1. 1. Академичен медицински образователен институт (AMEI)
  • Има за цел да създаде жизнена учебна среда
  • Подпомага преподавателите да бъдат изключителни педагози и учени в областта на образованието
 2. 2. Академичен медицински изследователски институт (AMRI)
  • Цели да даде възможност за изследователски ориентирани кариери за факултета на Duke-NUS/SingHealth за постигане на високи постижения в иновативни транслационни, клинични и здравни изследвания

Университетът Дюк е акредитиран от Комисията за колежи на Южната асоциация на колежите и училищата за присъждане на бакалавърски и магистърски степени. Duke-NUS не е акредитиран от Комисията по колежите и акредитацията на Duke University не обхваща и не включва Duke-NUS или неговите студенти.

Местоположения

Местоположения
 • Singapore

  Singapore, Сингапур

  Въпроси