© Penn State Great Valley
Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Представление

Отделът за дипломирани медицински науки (GMS) в Бостънския университет по медицина (BUSM) е признат лидер в областта на научните изследвания и дипломирането в областта на биомедицинските науки. Нашите повече от 900 студенти могат да избират от 33 области на обучение, с интердисциплинарни програми, достъпни в много области. Учениците могат да преподават докторска степен. или MD / Ph.D. в 15 различни катедри и програми. Магистърските степени могат да бъдат придобити в много от тези области, както и в медицинските науки, психичното здраве консултиране и поведенческа медицина, клинични изследвания и други научни и ориентирани към здравеопазването дисциплини. Сертификатите са налични и в няколко области на обучение.

59782_WelcomeGMSbanner.jpg

GMS се намира в историческия южен край на Бостън в центъра на модерния градски академичен здравен център, Boston Medical Center (BUMC), който включва Училището по медицина на Бостънския университет, Университета за обществено здраве на Бостънския университет и Бостънския университет Хенри М. Голдман училище по дентална медицина . Също в университета се намира Медицинският център Бостън , един от водещите учебни болници в Бостън и основната преподавателска асоциация на BUSM. Заедно тези институции се гордеят с факултет от световна класа, който има много установени сътрудничества между клинични и основни научни изследователи. Това дава уникална възможност на студентите да участват в транслационни и интердисциплинарни изследвания, като използват най-съвременните основни средства (например изображения, поточна цитометрия, протеомика и анализ на генната експресия). Посетете нашата страница " Студентски живот ", за да научите повече за живота в университета и в Бостън.

история

Медицинското училище в Бостънския университет има богата история, датираща от 1848 г., когато започва като Нов Англия Женски медицински колеж. По-конкретно, тя е първата институция в света, която предлага медицинско образование на жените, а също и да завърши първата черна жена. През 1873 г. медицинският колеж се слива с Бостънския университет, като става първото съвместно медицинско училище в нацията.

BUSM вече е дом на близо 1600 студенти, завършили и медицински, които са избрали да преследват висши степени в институция, ангажирана с отлични постижения в обучението на учените, лекарите и биомедицинските учители, ръководени от целите на институционалното обучение, BU CARES .

Местоположения

  • Boston

    72 East Concord Street L-315, 02118, Boston

Въпроси