Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Представление

За партньорството: DHGE и Уебстър университет

DHGE и Уебстър Университетът си партнират, за да предлагат кредитни и некредитни програми в здравното образование. Това сдвояване съчетава глобалните постижения на Webster в преподаването с водещите прозорци на DHGE, за да предостави динамични и подходящи възможности за хората, работещи в здравеопазването.

Webster University logo

За Уебстър университет

Университетът Уебстър включва глобална мрежа от преподаватели, служители, студенти и възпитаници, които създават мощни връзки помежду си и със своите общности по целия свят. Основан през 1915 г. в Сейнт Луис, Мисури, Уебстър е частен университет с нестопанска цел със студенти, които учат в местата на кампуса в Северна Америка, Европа, Азия и Африка. Университетът се ангажира да гарантира висококачествено обучение, което трансформира студентите за глобално гражданство и индивидуални постижения.

Публикации като US News и World Report признаха Уебстър Университет за един от най-добрите университети в Средния Запад. Уебстър също е цитиран от публикации като „Различни въпроси във висшето образование“ за своята отдаденост да предлага образователни възможности на разнообразна група студенти.

Университетът е сред първите в страната, предлагащи онлайн програми и днес предлага стабилен каталог от програми за студенти и магистърски степени, които могат да бъдат завършени онлайн. Webster също е сред първите университети, които предлагат образователни възможности на активния военен персонал, като оперират сателитни кампуси на военни бази.

138614_dhgelogo.jpg

Относно DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) е водещата компания за развитие на здравните работници. Посветена на предоставяне на персонализирани образователни възможности и опит, ориентиран към студентите, DHGE разработва онлайн програми и решения за развитие на работната сила с индустрията, за индустрията. Те постигат тази цел, като си партнират с най-високо класираните академични институции и професионалисти, водещи на мисълта.

програми

  • RN до BSN - регистрирана медицинска сестра за бакалавър по наука по медицински сестри

Местоположения

  • Webster Groves

    Webster Groves, Съединени Американски Щати

    Въпроси