Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education

Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education

Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education

Представление

За партньорството: DHGE и Duke CE

DHGE и Duke Corporate Education работят заедно за разработването на гъвкави, фокусирани и свързани с индустрията програми, за да екипират лидери, които да окажат влияние върху тяхната организация.

138622_DukeCorpEd_RGB_Col_Lrg.png

За херцог CE

Duke CE е звено за лидерско развитие на университета Duke. Duke CE работи с някои от най-големите световни корпорации в областта на развитието на таланти и работна сила. Financial Times класира Duke CE сред първите три в световен мащаб в сферата на потребителското образование за 19 последователни години. Университетът Duke последователно се класира в първите десет класации на News News за националните университети и в топ 20 в световен мащаб.

DHGE logo

Относно DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) е водещата компания за развитие на здравните работници. Посветена на предоставяне на персонализирани образователни възможности и опит, ориентиран към студентите, DHGE разработва онлайн програми и решения за развитие на работната сила с индустрията, за индустрията. Те постигат тази цел, като си партнират с най-високо класираните академични институции и професионалисти, водещи на мисълта.

програми

  • Сертификат за лидерство на медицинска сестра
  • Сертификат за ръководство в здравеопазването

Местоположения

  • Durham

    Durham, Съединени Американски Щати

    Въпроси