Dignity Health Global Education in collaboration  with DePaul University

Dignity Health Global Education in collaboration with DePaul University

Dignity Health Global Education in collaboration  with DePaul University

Представление

За партньорството: DHGE и DePaul University

Партньорството между Dignity Health Global Education и DePaul University обединява експертните познания на една от най-големите нестопански системи за здравеопазване в САЩ, чрез една от компаниите-майки на DHGE, и най-големия католически университет в САЩ със 120+ години образователен опит.

DePaul University logo

За университета DePaul

DePaul е най-големият католически университет в САЩ и най-големият частен, нестопански университет в Средния Запад, с повече от 22 000 студенти и около 300 академични и професионални програми. Създаден в Чикаго през 1898 г., DePaul продължава да укрепва онова, което го прави уникален: уважавани академици, познания в реалния свят и ангажимент за социална отговорност, всички информирани от мястото, което нарича дом - градският и мултикултурен град Чикаго. Отличителната мисия на университета установява здрава основа на приобщаващо либерално-художествено образование, религиозен плурализъм и социална справедливост - отговорности, които издържат в живота на университета днес.

138240_dhgelogo2.png

Относно DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) е водещата компания за развитие на здравните работници. Посветени на предоставяне на персонализирани образователни възможности и опит, ориентиран към студентите, те разработват онлайн програми и решения за развитие на работната сила с индустрията, за индустрията. Те постигат тази цел, като си партнират с най-високо класираните академични институции и професионалисти, водещи на мисълта.

програми

  • Сертификат за здравно право и съответствие
  • RN на MS в медицинска сестра - практикуващ семейна сестра (влизане в BS)

Местоположения

  • Chicago

    Chicago, Съединени Американски Щати

    Въпроси