Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Представление

За DHGE + Партньорството на Американския университет

DHGE и Училището за професионални и разширени проучвания (SPExS) на Американския университет си партнират за предоставяне на водещи образователни програми за здравни специалисти по управление на проекти, администрация и информационни технологии.

138241_American_University_Washington_DC_logo_logotype.png

За Американския университет

Американският университет е частна институция, която е основана през 1893 г. Училището за професионални и разширени изследвания (SPExS) предоставя знания за действие и умения в реалния свят на учащите се на всеки етап от образователния и кариерния им път. Техният всеобхватен, опитен подход предоставя персонализирани възможности, които подпомагат живота и общностите на студентите. Използвайки уникалните качества на Вашингтон, окръг Колумбия, те оформят работната сила на утрешния ден чрез иновативно преподаване, строго прилагана стипендия, творчески партньорства и практически трудов опит.

DHGE logo

Относно DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) е водещата компания за развитие на здравните работници. Посветена на предоставяне на персонализирани образователни възможности и опит, ориентиран към студентите, DHGE разработва онлайн програми и решения за развитие на работната сила с индустрията, за индустрията. Те постигат тази цел, като си партнират с най-високо класираните академични институции и професионалисти, водещи на мисълта.

програми

Сертификат за управление на проекти в здравеопазването

Местоположения

  • Washington

    4400 Massachusetts Ave NW, 20016, Washington

    Въпроси