Crown University College

Crown University College

Crown University College

Представление

Университетът Crown е висше учебно заведение за съвместно образование с доказана за мен образователна политика, предлагащо валута на ширина на експертните знания, което създава променящи живота възможности за истински оригинални и иновативни изследвания с перспектива за 21-ви век. Нашите програми са разработени въз основа на психомоторизирана, модулна и независима от времето и интерактивна система на обучение с стандарти за обучение, сертифицирани от индустрията и валидиран професионалист (ICVP), която е лека на теория, но тежка за резултатите, но все пак ръководена от проблемно базиран подход, предназначен за износ на висше образование в чужбина. На днешния конкурентен пазар на труда не е достатъчно да имате само призната степен - трябва да „ходите и да говорите езика на индустрията“. Нашият ICVP ви оборудва и трансформира, за да се превърнете в ценен актив за вашия работодател.

Докато повечето университети по света подготвят студентите да станат добре завършен академичен завършил, Crown University е преминал една крачка напред. Всички наши възпитаници са подготвени да станат сертифицирани и валидирани професионалисти (ICVP). Crown е разработила ICVP в много индустрии, които помагат да се оборудва завършилите със специфични за индустрията знания и умения. Като завършил ICVP, вие не само ще спечелите степен, но и ще придобиете широки практически познания за конкретна индустрия.

Като университет с нововъзникващи сили, създаден с международна аудитория, ние сме готови да направим света в класната стая на студентите и да разширим своите глобални перспективи. Разширете хоризонта си и ги свържете на международно ниво чрез трансфер на технологии, задгранични учебни пътувания, Семестър в чужбина (SAP), междукултурни видео дискусии на живо, класове от гост-лектори от експерти от партньорската индустрия. Нашата насочена към индустрията и унифицирана учебна програма съчетава най-новите иновации в обучението и процесите на съвместна работа, за да даде на учениците по-ангажиращ, ефективен и мотивиращ начин чрез Blackboard, World of Business Ideas (WOBI ™), игри, уикита, подкасти и други интерактивни платформи.

accra, ghana, west africa

зрение

Университетът е окован от тристранния цикъл на напредък в предаването:

 • Да се отсече корона на върхови постижения и да се формира ядро на универсалния университет на човечеството чрез изграждане на тясно сътрудничество с индустрията и бизнеса, за да се анализират научно нуждите и проблемите в местния контекст и да се поставят в глобална перспектива за посрещане непреодолимите искания на работния свят.
 • Да се разработят технически осъществими и жизнеспособни методи и програми, като се премине от по-теоретична фаза на обучение (курсова работа) към специфична за кариерата (обучение на работа) чрез проектиране, оценка и изпълнение на проекти за развитие за устойчив поминък.
 • За да станете извисяващ се отварящ врати в образователните граници и стълби за поемане на ръководство, завършете работоспособност, като дадете ценен принос за цялостното глобално управление, мира, сигурността и справедливостта.

Мисия

 • Мисията на Crown е да възвърне миналата слава на Африка, като се превърне в сертифицирани и валидирани професионалисти от индустрията, които могат да се възползват от подкрепата за разговори и събирачи като център за върхови постижения от световна класа, който се предвижда да управлява хибридни, психо-моторизирани, модулни и времеви независими програми като наш водещ.
 • Тъй като Crown е светът и светът е Crown. Ние се стремим да изградим отлични способности, изключителни преподавания, въздействащи върху изследванията, разбирането на глобалната реалност и най-добрите кандидати във всички програми.

© Crown University College

139179_PHARM.Ddp.png

Местоположения

Местоположения
 • Accra

  Crown University College Unit 00A, 335 Place Parcel No 88, Block 6 N1 North, , Accra

  • facebook
  • linkedin
  • instagram

Въпроси