Keystone logo
Chicago State University

Chicago State University

Chicago State University

Представление

2

Чикаго държавен университет ще отбележи своя sesquicentennial през 2017. Чикаго държавен университет отваря врати като училище за обучение на преподаватели в един пробит железопътен товарен автомобил в Blue Island, Илинойс на 02 септември 1867. Днес, в контраст, университетът е напълно акредитирана публична, градската институция намира на 161-живописните дка в жилищна общност на Southside на Чикаго. По време на първата година от основаването си, CSU записани 62 студенти. текущото записване на студент е почти 7200.

Пътят от тогава до сега е била белязана от промяна. По време на повече от 140 години, ХСС е променила името си, фокус, управление и местоположение. Но с всеки преход, университетът е запазил погледа на своята образователна мисия и подобряване на услугите си в Чикаго и околностите му общности.

1

Днес, ХСС се управлява от Съвет на настоятелите, назначени от губернатора на Илинойс. пет colleges- здравни науки на университета е, изкуства и науки, бизнес, образование и фармация - предлагат 38 бакалавърски и 30 магистърски програми градусови-отпускане. В допълнение, ХСС има разделение на продължаващо обучение и нетрадиционни програми, които се достигне до общността с удължители курсове, дистанционно обучение и програми не-за-кредит.

От скромното си произход, Chicago State University се превърна в един изключителен, национално аплодирана университет, който осигурява образование добавена стойност за всички, които влизат нейните свещени зали. Последователно развива, за да отразяват състоянието на най-съвременните тенденции в областта на висшето образование, Chicago State University подготвя студентите за успех в двадесет и първи век.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Въпроси