Casa Loma College

Casa Loma College

Casa Loma College

Представление

Casa Loma College е частна институция и е одобрена да работи от Калифорнийското бюро за частно след средно образование.

Casa Loma College е посветен на предоставянето на най-висок стандарт на образование, обслужване и високи постижения в съюзническите здравни дисциплини. Нашите програми са предназначени да отговорят на променящите се нужди на нашите ученици чрез създаване на ефективни средства за обучение, които разширяват достъпа до обучение и предоставят възможности за възрастни да развият знанията и уменията, необходими за постигане на техните професионални цели.

Casa Loma College вярва, че образованието е непрекъснат процес. Това позволява на индивида да се занимава с учебни дейности, необходими за личностно и професионално израстване.

Колежът присъжда следните степени: RN на BSN бакалавър по медицински сестри, BS Allied Health Leadership and Management, Associate of Science Diagnostic Medical Sonography; Сътрудник по приложни науки в областта на магнитно-резонансната томография и сътрудник по приложни науки във физиотерапевт асистент.

Много се гордеем с успеха на нашите ученици. Вярваме, че техният успех е резултат от висококачественото образование и обучение в Casa Loma College , нашите отдадени инструктори и администратори и ресурсите, които предоставяме на всеки студент.

Като частна корпорация с нестопанска цел в Калифорния, Casa Loma College се управлява от Регентски съвет.

Местоположения

Местоположения
  • Los Angeles

    Kester Avenue,6725, 91405, Los Angeles

    Въпроси