Keystone logo
Carlow University Online Магистър по медицински сестри: практикуваща семейна медицинска сестра
Carlow University Online

Магистър по медицински сестри: практикуваща семейна медицинска сестра

Online USA

30 Months

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Дистанционно обучение

Представление

Придобийте изчерпателните клинични познания, обучение и увереност, необходими, за да станете висококвалифициран FNP чрез онлайн магистърската програма на Карлоу за практикуваща медицинска сестра (MSN FNP) в семейството на медицински сестри (индивид през целия живот). Преподавана от експертен факултет, който все още практикува в своите области, програмата MSN FNP подготвя обучаемите за успешна и въздействаща FNP кариера и сертифициране от борда. Завършилите ще бъдат подготвени да работят със семейства, възрастни пациенти и деца в хронични и спешни грижи.

Вкоренена в традициите и ценностите на Sisters of Mercy, акредитираната от CCNE програма има репутацията на произвеждащи едни от най-висококвалифицираните и добре подготвени медицински сестри в региона. Онлайн степента MSN FNP изисква 600 часа клиничен опит и кратка практическа практика в кампуса на Карлоу, което гарантира, че завършилите са не само компетентни, но и уверени в способността си да предоставят етична и състрадателна грижа, ориентирана към пациента.

Студентите завършват средно за две години и половина, готови да се явят за сертифициране от националния съвет на AANP или ANCC и да изпълняват търсените роли в здравеопазването. Завършилите MSN FNP на Карлоу са имали 98-100% успех при сертифициране през борда през последните три години. За учащите, които търсят по-висока степен, програмата предлага рационализиран процес в програмата DNP на Карлоу. Carlow също така предлага FNP сертификат за медицински сестри, които вече имат MSN.

За училището

Въпроси