Carl Remigius Medical School

Carl Remigius Medical School

Carl Remigius Medical School

Представление

The Carl Remigius Medical School обучава специалисти и мениджъри, които са необходими в сектора на здравеопазването. В обектите в Франкфурт на Майн, Хамбург, Идщайн, Кьолн и Мюнхен, ние имаме ерген- и магистърски курсове на пълен работен ден и на непълно работно време в. С и нашите възпитаници сигурни и по-нататъшно развитие на високото ниво на здравеопазване в Германия, ние съвместно да предприемат социална отговорност.

Нашата философия

Заедно с нашите възпитаници, ние предполагаме, социална отговорност. Това е да се гарантира нашата цел, високото ниво на здравеопазване в Германия и се развива. За това ние правим в Carl Remigius медицинско училище целенасочени и ориентирани към бъдещето експерти и мениджъри от, които са спешно необходими в индустрията.

Като стратегически образование партньор за здравни компании в въпроси УЧР разработен Carl Remigius Medical School иновативни концепции и подходящо обучение за медицинска, здравно икономически и терапевтичен сектор. Те са резултат от непрекъснат диалог с вземащите решения от водещи органи индустрията. На фона на демографските промени и технологичния напредък, ние анализираме нуждите на разрастващия се пазар на труда в здравеопазването. Резултатите са включени в нашите учебни програми.

Нашите възпитаници са подготвени за високата практическа насоченост в изследването на предизвикателствата на пазара, те работят в нови, съответните професионални направления и да поемат важни интерфейсни позиции. Специалисти Студенти създават Carl Remigius медицински институт с подходящо развитие на умения, основа за следващия си ход в кариерата. Вие поемате отговорност за управлението, контролира важните проекти в областта на напрежение между здравето и икономиката, или да играят важна роля в управлението на промяната.

Курсовете на Carl Remigius Medical School имат интердисциплинарен и цялостен подход; така че те да отговарят на съществените изисквания трябва да бъдат изпълнени от здравни специалисти. Нашите инструктори са опитни практици, идват от много различни области на здравния сектор и по този начин се повиши информираността на различни подходи и гледни точки.

Курсове и местоположения

В знак на почит към родното място на нашия съименник Франкфурт е най-големият по брой курсове място. Още са в градовете Хамбург, Кьолн и Мюнхен, както и в Идщайн Им Таунус. По този начин, ние сме много добре позиционирана в Германия. На 18 Март 2016 започва Carl Remigius Медицинско училище със седем курсове:

 • Лекар помощ (бакалавър, редовно)
 • Здраве и кърмене (бакалавър, двоен)
 • Здравен мениджмънт на здравните професии (бакалавър, непълно работно време)
 • Медицинско образование (BA, на непълно работно време)
 • Лидерство и управление в областта на здравеопазването и социалната работа (MA, непълно работно време) Мултидисциплинарен терапия в педиатрията (магистър, на непълно работно време)
 • Naturopathy & допълваща медицина (магистър, на непълно работно време)

Местоположения

 • Frankfurt

  Carl Remigius Medical School, Marienburgstr. 2, 60528, Frankfurt

  • Hamburg

   Carl Remigius Medical School, Alsterterrasse 1, 20354 , Hamburg

   • Idstein

    Carl Remigius Medical School, Limburger Straße 2 , 65510, Idstein

    • Cologne

     Carl Remigius Medical School, Im MediaPark 4d / 2.OG, 50670 , Cologne

     • Munich

      Carl Remigius Medical School, Charles-de-Gaulle-Str. 2, 81737 , Munich

      Програми

      Въпроси