Keystone logo
Cardiff University Фармацевтичната компания MPharm
Cardiff University

Фармацевтичната компания MPharm

Cardiff, Великобритания

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28 200 / per year *

На територията на колежа

* за чужбина | за втора, трета и четвърта година: £9,250 / първа година: £9,000

Представление

Нашата програма за магистър-фармацевти е създадена, за да ви даде знанията, уменията и опита, които са ви необходими, за да започнете кариера като фармацевт. Нашето училище е международно известно с изключителното качество на преподаването и изследванията си.

Обучението в магистърската програма по фармация в университета в Кардиф означава, че учите в едно от най-добрите училища по фармация в Обединеното кралство.

Днешните фармацевти са не само експерти в откриването и доставката на лекарства, но и играят пряка роля в подобряването на здравето и благосъстоянието на пациентите. Много от тях вече предписват лекарства независимо от лекаря. Гордеем се, че обучаваме фармацевтите на бъдещето, и тъй като ролята на фармацевта се развива, нашата програма също отразява това вълнуващо развитие.

Преди всичко се стремим да гарантираме, че нашите възпитаници са готови за следващата стъпка в кариерата си и за многото възможности, които ги очакват.

Ето защо 95% от нашите студенти, които се явиха на изпита за регистрация в Генералния фармацевтичен съвет през 2022 г.'s, издържаха изпита за първи път, което е повече от средната стойност за страната от 82%. В продължение на много години 100% от нашите абсолвенти, които са кандидатствали за пререгистрационно обучение по фармация, са успели да си осигурят място за обучение.

В тази четиригодишна международно призната програма ще научите повече за откриването и разработването на нови лекарства и ще изследвате техните химични, физикохимични, фармакологични и токсикологични свойства. Ще изучавате също така клиничните приложения на лекарствата и ролята на фармацевта за подобряване на резултатите на пациентите като част от междупрофесионалните здравни екипи.

Ще се запознаете с патофизиологията на много човешки заболявания и с това как използването на лекарства може да спре, забави развитието или да обърне хода на болестните процеси.

Всичко това ще ви бъде преподадено от нашия екип от водещи в света преподаватели и практикуващи фармацевти, които имат широк спектър от опит. Всъщност, в последната Рамка за върхови постижения в областта на научните изследвания ние заемаме първото място в национален мащаб. Това е пряк резултат от качеството и авангардния характер на нашите изследователски проекти.

Част от обучението ви ще се проведе заедно със студенти от други здравни дисциплини като част от нашето междупрофесионално обучение и ще имате възможност да проведете редица стажове както в традиционни, така и в нови условия, включително обществени и болнични аптеки, практики на общопрактикуващи лекари и специализирани здравни и социални заведения. Това ще ви осигури безценен опит на първа линия в предоставянето на здравни грижи.

Ангажиментът ни да се адаптираме към променящите се нужди на фармацевтичната професия

Нашата програма за магистър-фармацевти се преразглежда непрекъснато като част от постоянния ни ангажимент да усъвършенстваме курса, за да отразим промените във фармацевтичната практика и да гарантираме, че нашите възпитаници имат уменията, знанията и опита, от които се нуждаят, за да продължат следващата стъпка в кариерата си на фармацевти. Прегледът се основава на стандартите за фармацевтично образование и обучение, изготвени от нашия регулаторен орган - Генералния фармацевтичен съвет.

Защо да изучаваме този курс

Училище със сплотен колектив, утвърдено в Long

Утвърдено училище с над 100 години отлични постижения в преподаването и научните изследвания.

Най-добро училище за високи постижения в областта на научните изследвания

Ние се класира Съвместен Първа училище по фармация в Обединеното кралство за качеството на нашето преподаване и научни изследвания в съответствие с Research Excellence Framework.

Най-високи нива на успеваемост за изпита за пререгистрация

95% от нашите студенти, които се явиха на изпита за регистрация в Генералния фармацевтичен съвет през 2022 г., издържаха първия, което е повече от средната стойност за страната от 82%.

Големи перспективи за кариера

98,5 % от нашите възпитаници работят на висококвалифицирани работни места и/или продължават обучението си 15 месеца след края на курса. (Резултати на завършилите 2020/21)

Приемане

Стипендии и финансиране

Такса за обучение по програмата

За училището

Chat with students

Въпроси