Keystone logo
Cardiff University Бакалавърска степен по медицинска химия
Cardiff University

Бакалавърска степен по медицинска химия

Cardiff, Великобритания

3 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28 200 / per year *

На територията на колежа

* за чужбина | за втора и трета година в страната: £9,250 / първа година: £9,000

Представление

Този тригодишен курс осигурява широко въведение в основните области на химията през първата година, а през следващите години се специализира в областта на химията и преносимите умения, необходими във фармацевтичната индустрия. По време на обучението си ще прекарате много часове в нашите лаборатории, където ще придобиете практически опит в техниките за синтез и изпитване на лекарства и ще развиете своите изследователски, математически и изчислителни умения. Ще научите също така за лидерството, управлението и планирането на проекти. През последната година ще имате възможност да се специализирате в област, която е интересна или важна за вас, чрез оригинален проект.

Защо да изучавате този курс

Медицинската химия е напредничава специалност, която разглежда проблемите на бъдещето, свързва се с индустрията и излиза извън рамките на лабораторията, за да обхване области като бизнес, маркетинг и устойчивост.

Обучение за бъдещето

Курс, ориентиран към бъдещето, осигуряващ обучение за широк спектър от кариери.

Придобиване на умения, от които обществото се нуждае

Изучавайте важни теми като създаването на ваксини за настоящи и бъдещи пандемии и създаването на устойчиви фармацевтични продукти, които щадят планетата и са достъпни за всички.

Научете нещо извън лабораторията

Навлезте отвъд лабораторията в области като управление на проекти, бизнес, маркетинг, финанси, операции, стратегия, устойчивост, лидерство и др.

Приемане

Стипендии и финансиране

Такса за обучение по програмата

За училището

Chat with students

Въпроси