Keystone logo
© Dr. Seyed Mahmood Nikbakht Zadeh
California State University San Bernardino

California State University San Bernardino

California State University San Bernardino

Представление

Катедрата по здравни науки и човешка екология се ангажира да предоставя цялостно образование и обучение на разнообразна група студенти, като им дава възможност да се отличават във всички аспекти на здравето. С широк спектър от академични предложения, ние се стремим да предоставим на нашите студенти знанията и уменията, необходими за оказване на положително въздействие върху здравето и благосъстоянието на хората и общностите. Нашите бакалавърски програми са предназначени да отговорят на развиващите се нужди на здравната индустрия.

Бакалавърът по наука за здравето на околната среда се фокусира върху решаващата пресечна точка между човешкото здраве и околната среда. Студентите в тази програма изследват начини за идентифициране и смекчаване на опасностите за околната среда, като гарантират насърчаването на общественото здраве и безопасност.

Бакалавърът по администрация на здравните услуги използва ориентиран към управлението подход, подготвяйки студентите да ръководят и оптимизират здравни организации. С фокус върху политиките в здравеопазването, финансите и стратегическото планиране, завършилите се изявяват като ефективни лидери, способни да се справят със сложността на пейзажа на здравеопазването.

В бакалавърската степен по обществено здраве студентите се задълбочават в по-големите проблеми, засягащи здравето на общностите, като разработват стратегии за предотвратяване на заболявания и подобряване на общото благосъстояние. Тази програма внушава дълбоко разбиране на епидемиологията, промоцията на здравето и разработването на политики, като гарантира, че завършилите са добре подготвени да се справят с належащите предизвикателства за общественото здраве.

За тези, които имат страст към храненето и неговото въздействие върху човешкото здраве, ние предлагаме бакалавърска степен по наука за храненето и диететика. Тази програма обучава студентите да станат регистрирани диетолози, които играят жизненоважна роля в насърчаването на здравословни хранителни навици и превенцията на заболяванията. Тъй като студентите напредват в своето академично пътуване, ние им предоставяме възможности да следват висше образование чрез нашите магистърски програми.

Магистърската програма по администрация на здравните услуги предлага по-задълбочено изследване на принципите за управление на здравеопазването, подготвяйки професионалисти да стимулират промяната и иновациите в индустрията.

Нашият магистър по обществено здраве дава възможност на студентите да станат практикуващи в областта на общественото здраве, оборудвани да оценяват и да се справят с различията в здравето, да проектират програми за интервенция и да се застъпват за политики, основани на доказателства.

И накрая, магистърската програма по хранителни науки се фокусира върху авангардни изследвания и напреднали практики в храненето, което позволява на завършилите да станат лидери в хранителната терапия и изследванията.

В Катедрата по здравни науки и човешка екология сме посветени на създаването на компетентни и състрадателни здравни специалисти, които са готови да се справят с предизвикателствата на една динамична и непрекъснато развиваща се област. Чрез комбинация от строги академици, практически опит и менторство от експертен факултет, нашите студенти са овластени да създадат значима промяна и да допринесат значително за подобряването на глобалните здравни резултати.

Характеристики на кампуса

    Местоположения

    • San Bernardino

      5500 University Parkway, 92407, San Bernardino

    Въпроси