Cabarrus College Of Health Sciences

Cabarrus College Of Health Sciences

Cabarrus College Of Health Sciences

Представление

Cabarrus College Of Health Sciences осигурява прогресивно, образцово здравно образование.

Обявен за най-добрия малък колеж в Северна Каролина през 2016 г., Cabarrus College Of Health Sciences се превърна от малко училище за медицински сестри в здрава образователна институция, предлагаща степени в седем здравни дисциплини. От едногодишни дипломи до асоциирани, бакалавърски и магистърски степени - включително задочни и онлайн опции - ние предлагаме опция, която да отговаря на нашите нужди, независимо дали сте нов в здравеопазването или вече сте на работа и искате да напреднете в кариерата си.

В нашия съвременен кампус, разположен на територията на Atrium Health Cabarrus, ще научите в завладяваща, професионална здравна среда, която въплъщава върхови постижения и предоставя несравним клиничен опит в реалния живот. Ще се учите от експертни преподаватели, които предоставят индивидуализирани инструкции и се ангажират да ви помогнат да успеете, докато сте тук и след като завършите.

Нашите студенти могат да се похвалят с 90+ процента успеваемост при лицензирането и сертифицирането, далеч надхвърляйки средните за държавата и страната, а 96 процента работят в здравеопазването в рамките на шест месеца след дипломирането си.

Местоположения

Местоположения
  • Concord

    Medical Park Drive Northeast,401, 28025, Concord

    Въпроси