Brunel Medical School

Brunel Medical School

Brunel Medical School

Представление

5-годишният MBBS на Brunel ви позволява да завършите с медицинските познания и професионални умения, от които ще се нуждаете като нов лекар, готов за по-нататъшно обучение в Обединеното кралство или в чужбина.

Има 120 свободни места за международни студенти за влизане през септември 2023 г

Brunel Medical School присъжда редица стипендии по медицина

Вашето обучение в Brunel ще бъде екипно, ориентирано към технологиите и фокусирано върху пациента, което ще ви подготви за бъдещето на медицинската практика. Екипно базираното обучение (TBL) е основният подход на преподаване в ранните години. Това е обърнат подход в класната стая с акцент върху честото наблюдение на ученето и върху интерактивната работа в екип.

Още от първия си срок ще научите за грижата за пациентите от контролирани взаимодействия с реални пациенти, чрез редовно настаняване в кабинети на общата практика.

През година 3 ще започнете клиничните си стажове в болници; разположен в западната част на Голям Лондон и Югоизточна Англия.

Училището има за цел да трансформира медицинското образование и здравната практика чрез образование, изследвания в комбинация с мултидисциплинарна ангажираност на общността. Завършилите медицина Brunel ще се грижат за своите пациенти и общности с доброта, професионализъм и работа в екип.

От септември 2021 г. сме развълнувани да въведем 5-годишна бакалавърска степен по медицина, водеща до присъждането на бакалавър по медицина, бакалавър по хирургия (MBBS). Новият Brunel Medical School е част от Колежа по здравеопазване и науки за живота. Нашият 5-годишен MBBS по медицина е отворен за студенти извън Обединеното кралство и ЕС. При първа възможност ще обсъдим със Health Education England и Office for Students, за да ни позволи да предложим нашата медицинска степен на студенти от Обединеното кралство и ЕС (предстои потвърждение) в близко бъдеще.

Защо да учите медицина в Brunel?

Клинични позиции, обхващащи Лондон и Югоизточна Англия

 • По време на вашето медицинско обучение в Brunel ще предприемете широк спектър от клинични стажове. Тук не само ще наблюдавате, ще имате възможността да приложите клиничните си знания в клинични ситуации от реалния живот.

Стипендии

 • Brunel Medical School ще присъди 10 стипендии специално за MBBS Medicine за влизане 2021/22. За информация, моля, посетете уеб страницата за стипендии.

Фокус върху обществената медицина

 • Вълнуващ елемент от нашия MBBS по медицина е как ще приложите клиничните си знания в нашите местни общности. Ще погледнете „по-голямата картина“, като научите как да осигурите добро здраве за всички, а не само здравето за един пациент. Този ценен опит, придобит на местно ниво, може да бъде приложен в полза на общности по целия свят.

Научете науката и „изкуството“ на медицината

 • Тук, в Brunel, ние не преподаваме наука изолирано, ще трябва да знаете защо учите. Ще научите всичко за науката медицина – как лекарите използват актуални научни изследвания, за да помогнат при вземането на решения. Освен това ще научите „изкуството“ на медицината – как основаната на доказателства медицина се прилага към всеки пациент, който ще видите.

Подгответе се за "световната" медицина

 • Ние ще предоставим специализирани съвети, подкрепа и насоки за тези, които желаят да вземат USMLE или MCCEE .
 • Ще научите за предизвикателствата на 21-ви век, пред които сме изправени, за въздействието им върху здравето и как това е свързано с практиката на грижа за пациентите. Ще откриете значението на превенцията, общественото здраве, рехабилитацията и други аспекти на клиничната медицина в глобален мащаб. Ние ще ви подготвим да практикувате медицина не само в Обединеното кралство и вашата страна, но и на световно ниво.
 • Развитият „дигитален“ свят – Чрез нашата иновативна учебна програма ще изпитате набор от технологии, напр. изкуствен интелект, роботика, виртуална реалност и предоставяне на виртуални консултации.
 • Развиващият се свят – Ще бъдете обучени да практикувате медицина, като вземете предвид признаците и симптомите на пациента без много аспекти на съвременните технологии. В някои случаи без ток!

Основна медицинска квалификация

 • Британската медицинска диплома се признава по целия свят. Ще завършите с първична медицинска квалификация, която ви осигурява временна регистрация в GMC и лиценз за практикуване на длъжности Foundation Year 1 / Residency Year 1.

Бъдете част от нашата международна общност

 • Студентите по света наричат Brunel дом, нещо, с което сме изключително горди. Всъщност има 150 от страните по света, представени в Brunel, което ви дава възможност да живеете и учите като част от разнообразна глобална общност.

Гарантирано настаняване на студенти в нашия кампус в Западен Лондон

 • Разполагаме с над 4500 модерни, удобни и безопасни стаи с набор от възможности за настаняване в кампуса.

130580_Box-image-x700.jpg

„Гордеем се с нашето медицинско училище от световна класа в Brunel, което има за цел да ви подготви за медицината на 21-ви век в редица клинични и обществени условия. По-специално, ние ще вградим знания и разбиране за интегрирани системи за грижа, в които грижите за физическото и психичното здраве се предоставят все повече в общността, подкрепени от напредъка в предоставянето на цифрови технологии. Ние ще произвеждаме лекари със знанията, уменията, гъвкавостта и фокуса върху пациента, за да практикуват медицина по целия свят."

Професор Пол Хелуел

Заместник-ректор и декан, Колеж по здравеопазване и науки за живота

Местоположения

Местоположения
 • Uxbridge

  Brunel University London, Kingston Lane, UB8 3PH, Uxbridge

  Въпроси