Basic Health Care College Of FVH

Basic Health Care College Of FVH

Basic Health Care College Of FVH

Представление

Ние сме екип, състоящ се от професионални и компетентни служители в социалната и здравната сфера и в педагогическата област, запалени в областта на продължаващото образование. Нашите знания и опит обхващат широк спектър от дисциплини и ние предоставяме професионализъм и опит на високо ниво.

Ние се фокусираме върху нуждите на вашата компания и се основаваме на вашата ситуация. Това означава, че можем да структурираме индивидуални, гъвкави и специални курсове, тези дни, или конференции за отделното работно място.

Нашият екип от компетентни и опитни преподаватели знае какво се движи. Ние държим пръста си на пулса и можем да черпим от нашата широка професионална мрежа. За да укрепим възможността на отделния участник за трансфер, ние използваме изходната си точка на практика и работим например с диференциация на преподаването, обучение с действия, симулация и дигитално обучение.

В отдела за продължаващо образование ние се фокусираме върху развитието на всички нива. Знаем, че служителите са постоянно изправени пред нови предизвикателства и проблеми. И ние знаем, че развитието изисква много индивидуални служители. Участваме в различни мрежи на общинско, регионално и национално ниво и виждаме сътрудничеството като важен компонент от развитието на собствената ни компетентност.

Местоположения

 • Fredericia

  6. Julivej,67, 7000, Fredericia

  • Kolding

   Tvedvej,7, 6000, Kolding

   Въпроси