Barry University School of Podiatric Medicine

Barry University School of Podiatric Medicine

Barry University School of Podiatric Medicine

Представление

Има много причини да продължите кариерата си като лекар по детски болести. Това е медицинска / хирургична кариера, която е едновременно предизвикателна и полезна. С застаряването на населението и глобалната епидемия от диабет, обхващаща Съединените щати, в бъдеще ще има повишено търсене на висококачествени лекари по детски болести.

Има много причини сериозно да разгледате Barry University School of Podiatric Medicine в Barry University School of Podiatric Medicine като място на вашето обучение. Разположена в красива Южна Флорида, нашата програма е акредитирана от Съвета по подиатрично медицинско образование. Комисията акредитира нашия университет за колежи на Южната асоциация на колежи и училища. Нашият международен преподавателски екип съдържа световноизвестни експерти в областта на медицинското образование, спортната медицина и грижите за раните с двойна и тройна дъска.

Нашите студенти се обучават в малки групи и имат възможност да търсят възможности за двойна степен. Всъщност няколко са завършили MBA чрез нашето училище по бизнес Andreas. Наличните възможности за доброволци са на разположение на нашите студенти в разнообразната общност на Южна Флорида и много възможности за изследване с преподаватели. Всъщност много ученици са съавтори на работа в рецензирани списания. Проектът за осакатени деца на Юкатан предоставя възможност на нашите ученици да помагат на общности в неравностойно положение в чужбина.

В Училището по подиатрична медицина на университета Бари нашият опит в клиничното образование е несравним. Студентите се въртят в осем различни болници и клиники в района на Маями. Най-новите технологични иновации проникват в учебната програма, от технологията за заснемане на лекции и опит в електронното обучение през първата година до проследяване на взаимодействията между студентите и пациентите с „най-съвременната“ технология в клиниките.

Местоположения

Местоположения
  • Miami

    Northwest 115th Street,320, 33168, Miami

    Въпроси