백석 연구소

백석 연구소

백석 연구소

Представление

Baek Seok-won се корени в евангелието на Исус Христос и благодатното провъзгласяване, че „истината ще ви освободи“. (Йоан 8:32) Нашата институция се стреми да култивира глобални лидери с умения, мъдрост и личност, базирани на християнски мироглед. 백석 연구소 има два университета, Baekseok Culture University и Baekseok University, и Baekseok College of Art.

Намира се в Чеонан, проспериращ и разрастващ се град на около 90 километра южно от Сеул. Отнема 35 минути с KTX (високоскоростен влак), малко повече от час с кола или автобус и малко повече с метро. Центърът на града е на около 10 минути от кампуса и разполага с универсални магазини, театри, ресторанти и други удобства. Извън града е спокоен селски район с хълмове, езера и лозя. Има исторически забележителности, музеи, зали за независимост, фолк села и горещи извори в рамките на 30 до 40 минути с кола от университета Baekseok.

Разположен в подножието на ниска планина и заобиколен от дървета, Baekseok University предлага най-добрата комбинация от съвременна академична изтънченост в девствена среда. Непрекъснато нарастващият кампус има не само много отлични програми, но предлага и много удобства, които дават на студентите и преподавателите удоволствието да станат Baekseok University.

Местоположения

  • Cheonan-si

    Cheonan-si, Южна Корея

    Въпроси