Keystone logo
© BIMM University
Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

Представление

Auream Phoenix University for Women (APUW) е солидна институция, изградена върху солидна качествена и строга основа, чиято мисия е да оцени основните проучвания и кариерите на мениджъри, предприемачи и професионални жени, за да им позволи да получат международна степен чрез строга интеграция на учебни програми. Гордеем се, че сме първият частен университет за дистанционно обучение само за жени, работещ в сложната област на валидиране на компетенции с цел получаване на степен.

APUW прилага строга етична система за саморегулиране, за да отговори на всички изисквания за качество за този модел на университета. Нашите факултети: изкуства и хуманитарни науки, бизнес и медии, психология, компютърни науки, инженерство и технологии, живот и земя и природни и здравни науки, позволяват предлагане на над двеста области на обучение; те са внимателно подбрани, за да отговарят на нуждите на пазара и бъдещите възможности за работа.

APUW се гордее със своите студенти. Те могат да създават изключителни предприемачески начинания, могат да заемат водещи роли в мултинационални корпорации, частни компании и неправителствени организации или могат да бъдат водещи професионалисти в работния свят.

Auream Phoenix University for Women (APUW) е първият частен, международен, специално създаден университет за дистанционно обучение, посветен изключително на образованието на жените. APUW позволява на всяка жена, ангажирана в работата и семейството, да учи и да изпълнява академичните си цели, като остава в удобната среда на собствения си дом. Нашият университет се обръща към жените лидери с печелившо мислене, жени с жизнени, динамични личности, независими мислители и жени, които осъзнават, че са отправни точки в своята общност. Основният ни фокус е върху тестване на умения и компетенции за академично сертифициране. Програмите за обучение на Aurea Phoenix University за жени са проектирани по метода APEL (Accreditation Preor Experiential Learning), за да осигурят на активно работещите жени, които имат най-малко 5 години професионален опит, шанс да спечелят степен, без да пренебрегват семействата си.

Мисия

Предлагаме на възрастните студентки възможността да спечелят международна степен, като използват метода APEL (Accreditation Preor Experiential Learning) за оценка на професионалната си автобиография. Системата APEL включва внимателен анализ на предишен образователен и професионален опит, който според специфични параметри се превръща в академични кредити, валидни за присъждане на степени APUW.

Нашата мисия е да предоставим на нашите ученици мултикултурна, възнаграждаваща и предизвикателна дигитална учебна среда, която подхранва силни, добре закръглени личности, насърчавайки лидерството и изграждайки характера и социалното съзнание на всеки ученик. Стремим се да запазим ангажимента си за дистанционно обучение за обучение на възрастни, знания, изследвания и услуги чрез дейностите на цялата ни университетска общност.

Постижения

От учредяването си APUW като частен бизнес университет предлага образователни програми, изградени върху специална връзка с свободните професии, бизнеса, индустрията, управлението и света на труда като цяло. Програми, които са свързани със самоопределяне, ноу-хау, творчество. Ние учим учениците как да проправят собствен път към пълноценно бъдеще.

В същото време, ние подчертаваме необходимостта от солидна подготовка, съставена от общи умения и знания чрез внимателно разработени учебни програми, съобразени с изискванията на международния пазар на труда. Днес, както и от самото начало, нашата философия на образованието за възрастни продължава да бъде насочена към учениците, безплатна, иновативна и изобретателна.

По време на нашето пътуване към съвършенство и изпълнение, APUW успешно премина през няколко саморегулирани институционални прегледа на качеството, прегледи на програми в колежа и процеси на акредитация, като получи няколко награди и признания.

зрение

Auream Phoenix University for Women ще стане световен лидер в дистанционното обучение за възрастни жени на базата на APEL (Accreditation Preor Experiential Learning). Ние предлагаме на нашите студентки необходимите инструменти за критична самооценка на техните собствени учебни умения за професионален успех. Ние се стремим да изградим увереност и опит на учениците, като ги насърчаваме да си поставят цели и подкрепяме плановете им за постигането им. Бихме искали да улесним развитието на пълния потенциал на всеки ученик като личност, давайки му възможности да мислят, обсъждат, изследват и вземат решения

Приемане

Местоположения

 • London

  At Uniselinus Europe 71-75 Shelton Street, WC2H9JQ, London

  • Ragusa

   At Uniselinus Europe Networking University Via Roma, 200, 97100, Ragusa

   • Panama City

    Auream Phoenix University SA Panama City – Republic Of Panama, , Panama City

    • London

     London, Великобритания

     Въпроси