Keystone logo
Arden UK Бакалавърска степен (Hons) Психология с консултиране (BPS)
Arden UK

Бакалавърска степен (Hons) Психология с консултиране (BPS)

3 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2024

GBP 27 750 *

Смесен

* £6,935 на ниво онлайн, £9,250 на година в учебен център в Обединеното кралство

Представление

Тази диплома за консултиране, акредитирана от BPS, е идеалният избор, ако искате да изучавате психология и да продължите кариера в консултирането или в сродна област. След като завършите, ще имате право да се запишете в независимия път на Британското психологическо дружество за обучение като съветник, да кандидатствате за докторска степен по психология за консултиране и др.

По време на вашата степен ще изучавате основните дисциплини на психологията, като социална, когнитивна, биологична и психология на развитието и изследователски методи. Наред с това ще обхванете специфични за консултирането теми, включително психология на консултиране, основни умения за консултиране, здраве и психологическо благополучие, психологическа оценка и управление на терапевтичния процес.

Курсът използва модерен, ориентиран към човека подход, който ви помага да разработите правилните инструменти и стратегии за успешно подобряване на благосъстоянието на другите във вашата бъдеща роля. Ние предоставяме на нашите студенти по психология достъп до обширна и специализирана система за поддръжка, за да гарантираме успеха им, включително индивидуална поддръжка от вашите преподаватели и възможности за работа в мрежа.

За училището

Въпроси