Keystone logo
Alte University Програма "Доктор по стоматология" (на английски език)
Alte University

Програма "Доктор по стоматология" (на английски език)

Tbilisi, Грузия

5 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2024

USD 4500 *

На територията на колежа

* международни студенти

Представление

Международното училище по медицина предлага едноетапна образователна програма по стоматология (на английски език).

Програмата има за цел да даде на студентите задълбочени системни познания и да развие практически умения чрез международните принципи на денталното образование, да придобият клинични и изследователски умения в областта на денталната медицина и да подготвят съответното образование за непрекъснато обучение и развитие, за да станат професионалисти.

Учебният процес, наред с теоретичното обучение, е насочен към развиване на практически умения. Ученикът извършва практически всички манипулации върху фантома, които са предвидени в програмата. Този метод на преподаване е безопасен. Студентът има възможност да извърши всяка манипулация или процедура върху фантома няколко пъти и след това да лекува пациент под наблюдението на професор или лектор. Университетът разполага със стоматологична клиника, която предоставя повече възможности за практическа работа.

Освен това университетът си сътрудничи с няколко стоматологични клиники, оборудвани със съвременни стоматологични технологии и висококвалифицирани стоматолози. Тъй като здравето на устната кухина е неразделна част от общото здраве и заболяванията на устната кухина са свързани със системни заболявания, програмата включва обучение по системни заболявания.

Университетът си сътрудничи с мултидисциплинарни болници, за да обучава студентите на системни заболявания в клинична среда. Програмата се фокусира върху развитието на изследователски умения, така че завършилите да могат да работят и да продължат обучението си В практическите и научните области.

Най-добрият клиничен опит в страната

Забележително е, че Alte University предлага най-добрия клиничен опит в страната. Университетът Alte е изключителен партньор на най-големия доставчик на здравни услуги в Грузия - Evex Group, който обединява до 100 болници и клиники в цялата страна и предоставя на нашите студенти изключителни възможности за придобиване на пълен клиничен опит по време на обучението им в университета Alte. Една от най-големите болници от Evex Group, университетската болница "Иване Бокерия", е филиал на университета "Алте", което означава, че нашите студенти ежедневно провеждат клиничните си дисциплини на територията на тази болница.

Услуги: На разположение на пациентите в IV са повече от 20 услуги и цялостни амбулаторни грижи. Бокерия: Бокерия: спешна помощ, неврохирургия, кардиохирургия, обща хирургия, съдова хирургия, кардиология, лицево-челюстна хирургия, трансплантация на черен дроб и бъбреци и др.

Акредитация и международно признаване

Международното медицинско училище и неговите програми са

Признат и одобрен от

  • Световна федерация за медицинско образование (WFME)
  • Национална медицинска комисия (NMC)
  • Световна здравна организация (СЗО)
  • Образователна комисия за чуждестранни дипломирани медици (ECFMG)
  • Съвет за висше образование на Турция
  • Министерство на висшето образование и научните изследвания на Судан

Членове на

  • Европейска асоциация за осигуряване на качество във висшето образование (ENQA)
  • Асоциация на медицинското образование в Европа (AMEE)

Приемане

Учебен план

Кариерни възможности

Защо да учите в Alte University

За училището

Въпроси