AdventHealth University

AdventHealth University

AdventHealth University

Представление

AdventHealth University е институция на адвентистите от седмия ден, специализирана в образованието в областта на здравеопазването в среда, утвърждаваща вярата. Ориентиран към услугите и ръководен от ценностите на възпитание, съвършенство, духовност и управление, Университетът се стреми да развие лидери, които ще практикуват здравеопазването като министерство.

Университетът AdventHealth е лидер в образованието в областта на здравеопазването, трансформирайки науката и практиката на грижите за цялото лице и развивайки влиятелни професионалисти с необичайно състрадание.

Университетът AdventHealth има богата традиция, свързана с новаторските движения за реформи в здравеопазването (1866) и образованието (1872), започнати от Църквата на адвентистите от седмия ден. Понастоящем църквата управлява една от най-големите световни мрежи от здравни и образователни заведения в света.

Здравната система разширява лечебното служение на Христос върху пациенти в 173 болници, 126 старчески домове и 294 клиники по целия свят. Университетският кампус се намира в непосредствена близост до AdventHealth Orlando - едно от най-големите медицински заведения в щата - и в продължение на няколко години управлява болница № 1 във Флорида (US News & World Report).

Образователната система разширява преподавателското служение на Христос до ученици в 7 579 училища, обслужващи над 1,8 милиона ученици. AHU е един от 114 адвентистки колежа и университета, работещи по целия свят. Тази образователна система представлява най-голямата, управлявана от която и да е протестантска християнска деноминация.

Местоположения

Местоположения
  • Winyah Drive,671, 32803, Orlando

Въпроси