American College Of Veterinary Surgeons

American College Of Veterinary Surgeons

American College Of Veterinary Surgeons

Представление

American College Of Veterinary Surgeons ( ACVS ) е специалният съвет, който определя стандартите за напреднал професионализъм във ветеринарната хирургия. American College Of Veterinary Surgeons е Американската ветеринарномедицинска асоциация (AVMA), призната организация на ветеринарните специалисти ™ за сертифициране на ветеринарни лекари в хирургия на големи животни и хирургия на малки животни. American College Of Veterinary Surgeons преминава цялостна оценка от Американския съвет на ветеринарните специалитети (ABVS), комитет на Американската ветеринарна медицинска асоциация, на всеки три години, за да гарантира, че поддържаме необходимите стандарти за процеса на сертифициране.

След сертификационния изпит за 2020 г. American College Of Veterinary Surgeons включва над 2200 дипломати. Приблизително 70 ветеринарни лекари получават дипломите си за диплома всяка година. Повече от 65 процента от дипломатите на колежа работят в частни и специални практики, които приемат случаи на препоръки от специалисти по първична медицинска помощ. Останалата част се използва предимно от академични институции и промишленост, където те преподават, провеждат изследвания, практикуват в болници и разработват нови продукти и лечения, които подобряват качеството на ветеринарните и човешките здравни грижи.

American College Of Veterinary Surgeons определя стандартите за хирургически постижения за професията, насърчава напредъка на ветеринарната хирургия и предоставя най-новото в образователните програми за хирургия. Като насърчава най-високите стандарти за върхови постижения във ветеринарната хирургия, колежът помага на ветеринарната професия да постигне целите си да предоставя изключителни услуги на обществеността и грижи за животните.

Мисията на American College Of Veterinary Surgeons е да развие изкуството и науката на хирургията и да насърчава върховите постижения в здравеопазването на животните чрез изследвания, образование и обслужване на обществеността.

Местоположения

Местоположения
  • Germantown

    Crystal Rock Drive,19785, 20874, Germantown

    Въпроси