Australian College Of Nursing

Australian College Of Nursing

Australian College Of Nursing

Представление

Колежът по медицински сестри в Австралия ( ACN ) се ангажира с напредването на ръководството на медицинската сестра за подобряване на здравеопазването. В нашия колеж ние силно вярваме, че всички медицински сестри могат да бъдат лидери, независимо от тяхната длъжност или ниво на стаж. Събирайки хиляди необикновени медицински сестри от цялата страна, ние изграждаме силен колективен глас за медицински сестри и предизвикваме уважение и признание, което нашата професия заслужава.

Ние предоставяме възможности на нашите членове да оформят нашите становища относно важни аспекти на сестринските грижи, грижите за възрастните и предоставянето на здравни грижи на всички австралийци.

Като образователна организация, нашите специализанти, курсове за продължаващо професионално развитие (CPD) и курсове за обучение са известни с това, че оборудват медицинските сестри с допълнителни знания по избраната от тях специалност и разширяват техните клинични умения. Ние сме специализирани в обучение по лидерство на медицински сестри, курсове и семинари. Австралийският колеж за медицински сестри също разработва персонализирани образователни курсове, за да отговори на нуждите от организационно обучение.

Местоположения

Местоположения
  • 1 Napier Close, Deakin ACT 2600, 2600, Canberra

  • Level 6, 9 Wentworth Street, Parramatta NSW 2150, 2150, Sydney

Въпроси