Keystone logo
© BIMM University
ABI College

ABI College

ABI College

Представление

За нас

Ние сме независима College осигуряване на Академично отлично, бизнес ориентирани, и Иновативна учебна среда с високи стандарти на преподаване, малки размери класа и отлична поддръжка студент. Ние сме посветени на предоставяне обогатяващо, достъпна, достъпна и кариера-съответното висше учебно преживяване за всички студенти.

Нашите две ABI кампуси в Лондон (Acton) и четене са удобно разположени в близост до редица студентски съоръжения. Със своя студент населението нает международен план, както и от UK / ЕС, Колежа предоставя една наистина глобална образователен опит.

ABI колеж първоначално е създадена като Куинсланд College London (QCOL) през 2004 г. в Актън, Западен Лондон.

университетско и следдипломно разпоредба ниво на Колежа, се утвърждава от Университета на Сан Марко и St John Plymouth (Marjon) и Pearson Edexcel. ABI College е постигнала "доверие" решение след неговото мнение за образователна надзор от Агенцията за осигуряване на качеството на висшето образование (КАВ) през 2012 година.

ABI College е агенция UK Border "Силно Trusted Спонсор" и нейното предоставяне бакалавърска степен (HND / C и BA) са специално определени курсове, които отговарят на изискванията за студент финансова подкрепа, включително субсидии такса за обучение по заеми и поддръжка на правоимащи ученици.

Защо ABI?

В ABI College успеха на всеки от нашите ученици е важно за нас. Нашата посветен професионален екип ще се работи с вас, за да се гарантира вашата проучване с нас е предизвикателство, приятен и възнаграждаване на опит.

Ние ви предлагаме:

Световните-широко призната квалификация

Всички наши квалификации са одобрени и заверени от признати регулаторни или професионални възлагане органи, които гарантират състоянието и качеството на квалификацията си, глобалното си валута и приемливостта на работодателите, професии и образователни институции.

Student академичен успех

Нашите ангажименти студенти, които работят усилено са успели в избраните от тях програми, и се отправили към по-нататъшни изследвания или полезно кариери за завършване.

Висококвалифициран персонал

Нашите преподаватели и възпитатели са избрани за тяхното високо професионален подход към преподаването и ученето, тяхната откритост, достъпност и всеотдайност към академичния успех на учениците си.

Active студент общност

Всички студенти на ABI са активно насърчавани да участват в Кандидат работи и неговото управление. Освен това има редица допълнителни-curriculer спортни, културни и социални дейности, организирани от студенти и персонал.

Вълнуващ социалния и културния живот

Нашите учебни центрове са удобно разположени в близост до редица културни и социални заведения, където нашите студенти да намерят приятни и стимулиращи дейности извън лекция стаята.

Членка на учението на изкуството и технологии за обучение

ABI е извършил значителни инвестиции в образователната инфраструктура в подкрепа на своите студенти дейности за учене и да им се даде възможност да реализират своя академичен потенциал.

Ангажимент за академичен успех на учениците и развитие на личността

В ABI успеха на всеки ученик е важно за нас. се предоставя индивидуални консултации за успешното проучване подкрепено от експертно обучение в умения за учене и лична планиране на развитието, за да се даде възможност на нашите ученици за повишаване на тяхната академична и социална сигурност.

Собствен пасторален подкрепа

В ABI ние признаваме, че студенти, които учат в нова среда се нуждаят от допълнителна подкрепа в това, което може да изглежда един непознат културен контекст. Пасторална подкрепа е приоритет за екипа College да ви даде възможност да се коригира, за да учат и живота във Великобритания.

Конкурентни и гъвкави такси

В ABI ние се стремим да осигури съотношение качество-цена и гъвкавост при плащане условия, даващи възможност на нашите ученици за постигане на високи академични стандарти в разходно-ефективен начин.

Международен

Кандидат за чуждестранни студенти (извън ЕС)

ABI приветства студенти от цял ​​свят всяка година. Нашите класни стаи са живи с различни акценти и идеи, създаване на глобална учебна среда. Ние сме тук, за да ви помогне да направите процеса на приемане, както е ясно за вас, колкото е възможно.

Ние осъзнаваме, че избрахте да учат в друга страна е голямо решение да се направи и ние сме много доволни, че сте се обмисля на ABI колеж като една от опциите. Изборът на правилната колеж и курса са от жизненоважно значение и затова ние се стремим да Ви даде цялата информация, от която се нуждаете, така че можете да видите, ако това, което ние предлагаме на ABI College е точно за вас.

Местоположения

  • London

    London Campus ABI College 3 The Mount, Acton London, W3 9NW, London

  • Reading

    Reading Campus ABI College 80 London Street, Reading Berkshire, RG1 4SJ, Reading

    Въпроси