Keystone logo
Намерете своята степен по фармация

Търсене на програми по фармакология

Какво искате да учите?
Къде искате да учите?

Като студент в бакалавърска програма по фармация ще научите как лекарствата влияят на човешкото тяло и как се разработват различни видове лекарства. Бакалавърските програми по фармация се фокусират върху химичните, фармацевтичните и физичните свойства на лекарствата и приложението им в практиката. Програмите често включват и проучвания по клинична фармация и предлагат възможности за стаж.

Държави с водеща аптека

Завършилите фармация са много търсени по света. Независимо дали искате да изградите кариерата си като общностен или болничен фармацевт, индустриален фармацевт или фармацевтичен техник, има много учебни програми, от които да избирате. Разгледайте някои от най-популярните дестинации за обучение за студенти по фармация, изброени по-долу!

Най-добрите аптечни градове

Фармацевтите са експерти по производството и употребата на лекарства и оптимизират употребата на лекарства в полза на пациентите. Ако мечтата ви е да учите фармация, започнете, като разгледате някои от най-популярните места за обучение, за да станете медицински специалист. Не се колебайте да поискате допълнителна информация директно от училищата, като попълните онлайн формуляра!