Keystone logo
Намерете своята магистърска степен по здравеопазване

Търсене на магистратура по здравеопазване

Какво искате да учите?
Къде искате да учите?

Приемането на магистърска степен по здравеопазване ще ви квалифицира като експерт в избраната от вас област на обучение. Магистърските програми по здравеопазване ще ви осигурят широчината на познанията в специализирана област на здравеопазването, както и с изследователски умения и специфичен предметен опит, които са от съществено значение за изграждането на кариера в сфера, свързана със здравето.

Най-популярни полета

Топ магистърски здравни програми

Магистър по здравни изследвания може да бъде разделен на три основни клона: директно здравеопазване, научни изследвания и управление. Най-популярните магистърски програми в прякото здравеопазване са медицина, медицински сестри и стоматология. Магистърските програми по фармация, фокусирани върху разработването на нови лекарства и лечения, също са много търсени. И накрая, популярните програми за управление на здравеопазването съчетават медицински знания с бизнес.

Топ магистър по здравеопазване държави

Широка гама от магистърски програми по здравеопазване се предлагат в най-добрите университети, колежи, бизнес училища и други образователни институции по целия свят. Започнете търсенето на програмата, която отговаря най-добре на вашите изисквания, като разгледате някои от най-популярните дестинации за обучение за получаване на магистърска степен в сфера, свързана със здравето.

Най-добри градове за „магистър по здравни грижи“

Ако планирате да следвате на някое друго място или да изберете дестинация за изучаване на здравни грижи, разгледайте списък на градове по-долу, където са разположени някои от най-добрите университети и медицински колежи. Филтрирайте резултатите за магистратури по здравни грижи и разгледайте вариантите за градове, където се предлагат добри програми.

Новодобавени програми