Намерете своята магистърска степен по здравеопазване

Търсене на магистратура по здравеопазване

Какво искате да учите?
Къде искате да учите?

Приемането на магистърска степен по здравеопазване ще ви квалифицира като експерт в избраната от вас област на обучение. Магистърските програми по здравеопазване ще ви осигурят широчината на познанията в специализирана област на здравеопазването, както и с изследователски умения и специфичен предметен опит, които са от съществено значение за изграждането на кариера в сфера, свързана със здравето.

Най-популярни полета

Топ магистърски здравни програми

Магистър по здравни изследвания може да бъде разделен на три основни клона: директно здравеопазване, научни изследвания и управление. Най-популярните магистърски програми в прякото здравеопазване са медицина, медицински сестри и стоматология. Магистърските програми по фармация, фокусирани върху разработването на нови лекарства и лечения, също са много търсени. И накрая, популярните програми за управление на здравеопазването съчетават медицински знания с бизнес.

Топ магистър по здравеопазване държави

Широка гама от магистърски програми по здравеопазване се предлагат в най-добрите университети, колежи, бизнес училища и други образователни институции по целия свят. Започнете търсенето на програмата, която отговаря най-добре на вашите изисквания, като разгледате някои от най-популярните дестинации за обучение за получаване на магистърска степен в сфера, свързана със здравето.

Най-добри градове за „магистър по здравни грижи“

Ако планирате да следвате на някое друго място или да изберете дестинация за изучаване на здравни грижи, разгледайте списък на градове по-долу, където са разположени някои от най-добрите университети и медицински колежи. Филтрирайте резултатите за магистратури по здравни грижи и разгледайте вариантите за градове, където се предлагат добри програми.

Новодобавени програми