Съединени Американски Щати

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Съединени Американски Щати 2023

Брой институции: 3988
  • Coral Gables, Съединени Американски Щати

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New Orleans, Съединени Американски Щати

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wichita, Съединени Американски Щати

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Evanston, Съединени Американски Щати

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Fort Wayne, Съединени Американски Щати

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Orlando, Съединени Американски Щати

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • St. Louis, Съединени Американски Щати

  Университетът Сейнт Луис сформира Училището по наука и инженерство през 2022 г., за да отговори по-добре на бъдещите нужди на студентите и преподавателите. Училището обединява наука, инженерство и технологии за насърчаване на междуфункционални, интердисциплинарни изследвания и проучвания. Новосформираното училище на SLU се състои от следните отдели: Аерокосмическо и машинно инженерство; Катедрата по авиационни науки на Оливър Л. Паркс; Биомедицинско инженерство; Химия; Строително, компютърно и електротехника; Информатика; Земни и атмосферни науки; и физика. Студентите в Училището по наука и инженерство на SLU получават практическо обучение от награден факултет от световна класа в своите области. От момента, в който пристигнат в кампуса, студентите имат достъп до съветници на персонала, изследователски наставници и редица услуги за подпомагане на студенти - включително кариерни услуги. Основан през 1818 г., университетът Сейнт Луис е една от най-старите и престижни католически институции в страната. Вкоренен в йезуитските ценности и своята пионерска история като първия университет на запад от река Мисисипи, SLU предлага на повече от 13 500 студенти строго, трансформиращо образование на цялата личност. В основата на разнообразната общност от учени на университета е мисията на SLU, фокусирана върху услугите, която предизвиква и подготвя студентите да направят света по-добро и по-справедливо място. SLU се намира в Сейнт Луис, Мисури. Градът е огнище на иновации и предприемачество – с Popular Mechanics, класира Сейнт Луис за град №1 за стартиращи фирми в Америка – и SLU е точно в центъра му. Cortex Innovation Community, център за бизнес, иновации и технологии, кампусът на съседите и районът на метрото е дом на осем компании от Fortune 500. Освен това Сейнт Луис е дом на повече от 55 000 възпитаници на SLU. За да научите повече за Училището по наука и инженерство на университета Сейнт Луис, посетете slu.edu/science-and-engineering.

  • Doral, Съединени Американски Щати

  Millennia Atlantic University (MAU) предлага бакалавърски и магистърски програми, насочени към бизнеса, с акцент върху бизнес администрацията, управлението и предприемачеството. Millennia Atlantic University предлага на нашите студенти гостоприемна общност, където те се срещат със студенти и инструктори от цял свят и където ще имат възможността да придобият практически опит за решаване на проблеми и лидерство в света на бизнеса.

  • Gainesville, Съединени Американски Щати

  Не е нужно да спирате живота си, за да спечелите диплома. С гъвкавите онлайн програми на Brenau можете да продължите образованието си, без да се налага да пренареждате живота си. От пускането на първите ни онлайн програми през 1998 г. Brenau продължи да подобрява и създава нови програми, за да отговори на изискванията на разнообразните нужди и начин на живот на учениците. Ние предлагаме удобна, лесна за използване система за онлайн обучение, където можете да посещавате уроци и да изпълнявате задачи в най-подходящото за вас време и място.

  • Durham, Съединени Американски Щати

  Инженерното училище Прат на университета Дюк има нов магистър по инженерство по дизайн, разработка и иновации на игри, който стартира през есента на 2024 г. Тази програма ще бъде фокусирана върху обучението на професионалисти за разработчици на игри, системни инженери, инженери на инструменти и други за компании за игри от всякакъв размер. В допълнение към научаването на умения за разработване на игри от световна класа, учебната програма на програмата ще се фокусира върху по-широки приложения на теорията на игрите и технологиите, включително корпоративно обучение, фитнес, спорт, уелнес, хирургически симулации, изследвания, образование и метавселената. По природа дизайнът и разработката на игри е силно мултидисциплинарна област на практика. Създадохме нашата магистърска програма, за да обогатим изживяването на студентите чрез базирано на проекти сътрудничество с множество отдели и дисциплини в кампуса на Duke. Магистърът по инженерство по дизайн, разработка и иновации на игри е практическа програма, базирана на умения, създадена съвместно с индустриален консултативен съвет. Студентите ще развиват и овладяват нови умения чрез спонсорирана от индустрията работа, както и класни и студийни проекти, семинари и менторство. Всички студенти ще бъдат ръководени от разработването на целенасочено електронно портфолио, показващо тяхното обучение, базирано на умения по време на програмата.

  • New York, Съединени Американски Щати

  Pratt е институт, опит и идея. Това, което започна като радикален експеримент за разширяване на достъпа до творчески кариери, сега е общност от 5137 студенти и студенти, работещи в 48 програми с 1200 специализирани преподаватели. 135 години в процес на създаване, това е Прат.

  • Arlington County, Съединени Американски Щати

  Marymount е всеобхватен католически университет, ръководен от традициите на Религията на Свещеното сърце на Мария, който набляга на интелектуалното любопитство, служенето на другите и глобалната перспектива. Образованието Marymount се основава на свободните изкуства, насърчава подготовката за кариера и предоставя възможности за личен и професионален растеж. Учебна общност, ориентирана към студентите, която цени разнообразието и се фокусира върху образованието на целия човек, Marymount ръководи интелектуалното, етично и духовно развитие на всеки индивид.

  • Mequon, Съединени Американски Щати
  • Ann Arbor, Съединени Американски Щати

  Основан през 1881 г., главният кампус на университета Конкордия в Уисконсин е разположен на 200 акра от красивия бряг на езерото Мичиган в Мекуон, Уисконсин. Университетът е дом на повече от 7000 студенти и докторанти от цял свят. Университетът предлага повече от 90 бакалавърски специалности, 50+ дипломирани/магистърски програми и шест докторски степени по физикална терапия, трудова терапия, фармация, медицинска сестра, образование и наскоро стартиралата докторска степен по бизнес администрация.

  • Boston, Съединени Американски Щати

  Повече от 100 години Симънс поставя нуждите на нашите ученици на първо място. Чрез образование, което съчетава интелектуално лидерство с професионална подготовка, ние помагаме на учениците да водят смислен живот и да изградят успешна кариера за 21-ви век.

  • College Park, Съединени Американски Щати

  Училището по инженерство на А. Джеймс Кларк в Университета на Мериленд служи като катализатор за висококачествени изследвания, иновации и обучение, изпълнявайки обещанието, че всички завършили ще си тръгнат готови да повлияят на големите предизвикателства на 21-ви век. Разположено само на няколко мили от Вашингтон, окръг Колумбия, училището Clark е в центъра на съзвездие от високотехнологични компании и федерални лаборатории, предлагайки на студентите и преподавателите достъп до уникални възможности за професионално развитие с индустриални и правителствени партньори.