Keystone logo
Япония

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Япония 2024

Брой институции: 4
  • Takamatsu, Япония

  Нашето училище предлага прекрасна природна среда и е оборудвано с отличен преподавателски персонал и съвременно съоръжение за обучение. Нашата основна образователна цел е да подготвим учениците за тяхната бъдеща роля в обществото като част от здравната работна сила чрез насърчаване на тяхното чувство за хуманност, заедно с придаване на широки знания и насърчаване на тяхното научно мислене и способности за решаване на проблеми.

  • Aomori, Япония

  Нашият университет има за цел да подобри здравето на хората и качеството на живот, а нашата философия е да развием човешки ресурси, които могат да практикуват човешки грижи, които най-добре използват регионалните характеристики в землището на Аомори, което е благословено с богатата природа на четирите сезона който е възпитал "живот". Ще го направя. „Развитие на човешките ресурси с богато човечество“, „Развитие на човешките ресурси, които могат да допринесат за развитието на здравеопазването, медицинските грижи и благосъстоянието“, „Развитие на човешките ресурси, които могат да отговорят на регионалните характеристики“, „Развитие на човешките ресурси, които могат играят активна роля от глобална гледна точка ",„ С петте мисии на „Допринасяне за местната общност", той бе открит през 1999 г. в три отдела: Медицински сестри, Физическа терапия и Социални грижи.

  • Bunkyo City, Япония

  Мисията на Juntendo University е да се стреми към напредък в обществото чрез образование, научни изследвания и здравеопазване. За да изпълни тази мисия, базирана на японския идиом „Sanmu Syugi“, Juntendo University Juntendo приема всеки, независимо от неговия пол, националност или академичен произход, който олицетворява мотото на университета „Джин - аз съществувам, както ти съществуваш“ и принципа на „Fudan Zenshin - Непрекъснато движение напред ”.

  • Asahikawa, Япония

  Медицинският университет Asahikawa е основан по заповед на националното правителство през ноември 1973 г. като първият национален медицински университет, създаден за подобряване на регионалните медицински услуги и благосъстояние и намаляване на различията между градските и селските медицински грижи.