Швейцария

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Швейцария 2023

Брой институции: 123
  • Zürich, Швейцария

  С интегрирани курсове от HARVARD, MIT, Wharton, INSEAD, University of Yale, Imperial, London Business School, Columbia University, Google, BCG (Boston Consulting Group), PwC (Price Waterhouse Coopers), Goldman Sachs, IBM, Facebook и др.

  • Barcelona, Испания
  • Esch-sur-Alzette, Люксембург
  • + 6 Още

  Консорциум от европейски университети разработи нова и иновативна общоевропейска програма EUMaster4HPC, фокусирана върху високопроизводителни решения. EUMaster4HPC обединява основните играчи в HPC образованието в Европа, за да обучи следващото поколение висококвалифицирани и талантливи HPC експерти, които да управляват европейската цифрова трансформация. EUMaster4HPC разчита на иновативна учебна програма и парадигми на преподаване, академични постижения, HPC експерти от световна класа, достъп до суперкомпютърни центрове и силна подкрепа от индустрията.

  • Basel, Швейцария

  Masterstudio Design към Institute Contemporary Design Practices (ICDP) се състои от три студия: Masterstudio Industrial Design, Masterstudio Scenography, Masterstudio Fashion Design. Всяко студио има дисциплинарна насоченост. В допълнение, изследователският дискурс на ICDP се фокусира върху дигиталната интеграция, дизайнерските култури и кръговия дизайн и се отразяват и комуникират многоизмерно. В основата на нашата приложна изследователска и проектна работа е дизайнерският термин "Advanced Design". Вместо настоящата икономическа практика на максимизиране, ние възприемаме ролята на екстрапренера в преподаването и дизайна, което означава сътрудничество и системни действия: Актуалните въпроси относно глобалните кризи, изменението на климата и социалното неравенство се обсъждат и доразвиват. Устойчивостта и екологията, включването и технологиите, взаимодействието и материалността са областите, в които се поставя под въпрос ролята на дизайна и се дефинират нови визии за човешкото съжителство и икономическа дейност. Masterstudio Design предлага задълбочено обучение в професионални, ориентирани към бъдещето дизайнерски практики и приложни изследвания. Идентифицират се и дефинират подходящи изследователски въпроси, замислят се подходящи и сложни процеси на проектиране, разработват се и изпълняват проекти. Комуникация, управление на проекти, междудисциплинарна и научно-ориентирана работа в екип са компоненти на обучението.

  • Madrid, Испания
  • Amsterdam, Холандия
  • + 8 Още

  IE University е водещ международен университет в Испания с кампуси в Мадрид и Сеговия. Призната като една от водещите институции за висше образование в света, IE оформя лидери, които движат иновациите и промяната в организациите, осигурявайки учебна среда, в която технологиите и разнообразието играят ключова роля за насърчаване на глобална визия, предприемаческо мислене и хуманистичен подход.

  • Barcelona, Испания
  • Zürich, Швейцария

  Swiss School of Business Research предлага академични постижения със швейцарско качество на нашите студенти, кандидатстващи от цял свят, за да следват иновативни бакалавърски, магистърски и докторски степени. Ние предоставяме множество предимства и възможности за растеж и развитие в динамична международна среда, където студентите могат да празнуват междукултурното разнообразие и иновативните стилове на преподаване.

  • Neuchâtel, Швейцария
  • Leicester, Великобритания
  • + 1 Още

  CIES - Международен център за спортни изследвания, е независим учебен център, разположен в Нюшател, Швейцария. Създаден е през 1995 г. като фондация между Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Университета на Нюшател, града и щата Нюшател.

  • Brig, Швейцария

  Швейцарският дистанционен университет за приложни науки (Fernfachhochschule Schweiz – FFHS) е национално признат университет. От 1998 г. предлага задочни бакалавърски и магистърски степени и програми за продължаващо обучение. С повече от 20 години опит в дистанционното обучение, той е водещият университет за електронно обучение в Швейцария и е алтернатива за студенти, които искат да съчетаят работа, семейство и обучение.

  • Port-Valais, Швейцария
  • Brig, Швейцария

  Ние сме считани за най-добрите кулинарни училища в Швейцария и едни от най-добрите в света благодарение на нашата изчерпателна учебна програма, която съчетава най-високо оценено образование по кулинарни изкуства с практическа теория на бизнеса. Подхранвайте таланта си, подхранвайте любопитството си и изградете силните основи, за да успеете в света на кулинарното изкуство. В Culinary Arts Academy Switzerland вие не просто получавате образование от световна класа – вие получавате и квалификациите, които да го подкрепят.

  • Lausanne, Швейцария
  • Singapore, Сингапур
  • + 1 Още

  EHL Hospitality Business School, основана през 1893 г. като Ecole Hôtelière de Lausanne, е пионер в методите на швейцарското образование по хотелиерство и определя стандартите за високи постижения. Днес EHL съчетава швейцарските ценности на академична строгост и индустриална практика с креативност и иновации за ориентирани към клиента степени по управление на хотелиерството, които подготвят завършилите да водят бъдещето и да управляват с уважение и съпричастност.

  • Lucerne, Швейцария
  • Risch-Rotkreuz, Швейцария

  Училището по бизнес в Люцерн е центърът за върхови постижения в Централна Швейцария в икономически и социално важни области на бизнеса и регионалната икономика, банкиране и финанси, комуникации и маркетинг, както и туризъм и мобилност. Взискателните, практични и базирани на научни изследвания бакалавърски и магистърски програми, които предлагаме, са от основно значение за изготвянето на квалифицирани служители за компании, обществени институции и организации с нестопанска цел.

  • Basel, Швейцария

  Основан през 1460 г., Базелският университет е най-старият университет в Швейцария. Факултетът по бизнес и икономика е създаден през 1995 г. и е вторият най-млад от общо седемте факултета в университета в Базел. Икономическият предмет обаче се преподава вече почти 150 години в Базел.

  • Geneva, Швейцария

  ESDST е училището за данни на Rushford Business School, акредитирано от James Lind Institute. Училището предлага програми за по-висока степен по Data Science and Technology, чиято степен се присъжда от Rushford Business School. Нашите преподаватели и ментори са учени по данни и работят на реномирани позиции в индустрията. Ние преподаваме, като използваме приложна методология с реален набор от данни и степента завършва с консултантски завършен проект. Това се прави с цел да насърчи нашите студенти да бъдат мениджъри от най-високо ниво и учени по данни от световна класа.

  • Geneva, Швейцария

  Създадена в Швейцария през 1978 г., Университетът Уебстър в Женева е акредитиран американски университетски кампус, който предлага висококачествени програми на английски език на ниво бакалавър (бакалавър) и магистър (магистър). Уебстър предоставя широк подход на свободни изкуства към преподаването в богатия на култура контекст на Швейцария, а Университетът се превърна във важен член на общността и духа, които съставляват "Genève Internationale".

  • Geneva, Швейцария

  Ние предлагаме преподавани по английски език фондации, бакалавърски, магистърски и MBA програми по теми, които насърчават предприемачеството, иновациите и лидерството и са силно търсени от бизнеса. Те включват бизнес администрация, комуникация и връзки с обществеността, международен бизнес, дигитален бизнес, управление на спорта, маркетинг, финанси и предприемачество, наред с други.

  • Zürich, Швейцария

  С близо 30 000 записани студенти University Of Zurich (UZH) е най-големият университет в Швейцария. Съставен от седем факултета, покриващи около 100 различни тематични области, университетът предлага голямо разнообразие от бакалавърски, магистърски и докторски степени. програми. Многобройни отличия подчертават международната известност на университета в областта на медицината, имунологията, генетиката, невронауките и структурната биология, както и в икономиката.