Чили

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Чили 2024

Брой институции: 65
  • Trece Norte, Чили

  World Wide Chile е мултидисциплинарен екип, където любовта към страната ни е движещата сила за предоставяне на уникални преживявания на тези, които ни посещават, като се фокусират върху предаването на богатството на Чили чрез програми за културно потапяне, които показват Чили и неговия народ такъв, какъвто е. Това е механизмът, който ни позволява повече от 10 години да предоставяме уникални преживявания, които са засилили познанието и връзките на посетителя с нашата култура, постигайки стабилни отношения между чужденци и чилийци. Вариантите, които ни позволяват да постигнем тази цел, са различните програми за стаж, доброволчество, обучение и пътуване, които нашите посетители предприемат по време на престоя си у нас.

  • Providencia, Чили

  Учене в чужбина в престижни университети и езикови училища ViveCampus е водещата агенция, представляваща образователни институции в световен мащаб Присъства в няколко страни, ViveCampus официално представлява стотици програми, достъпни за чуждестранни студенти. Ние ви помагаме безплатно по време на процеса на регистрация и извършвате плащания директно към институциите. Курсове по английски език, дипломи, бакалавърски и следдипломни програми в страни като: Австралия, Канада, САЩ, Англия, Ирландия, Нова Зеландия, наред с други дестинации. На нашия сайт ще намерите информация за датите и разходите по програмите през 2021 - 2022 г. В Чили ViveCampus има офис, разположен в Сантяго, където можем да ви помогнем с всички ваши въпроси по имейл, чат или телефон. Посещаваме и панаири за обучение в чужбина, които обикновено се провеждат в град Сантяго, Чили.

  • Providencia, Чили

  Ние сме университет с участието, съставен от работници, студенти и възпитаници, автономни и независими, плуралистични и отдадени на обществеността. Ние допринасяме критично за развитието на познанията за социалните науки, изкуствата, хуманитарните науки, педагогиката и други области на знанието и научната и професионалната работа в областта на преподаването, изследванията, художественото създаване и връзката с околната среда, в съответствие с изискванията на глобален свят, който се разглежда от Латинска Америка и който допринася в местен, регионален и национален мащаб. Ние обучаваме висшисти и професионалисти с междисциплинарна перспектива, ангажирани с приобщаването и социалната трансформация, с насърчаването и защитата на правата на човека, демокрацията и правосъдието.

  • Huechuraba, Чили

  Мисията на Universidad Mayor е да обучава хората чрез образователен опит, който насърчава етичното поведение, отношение на предприемачество, иновации, лидерство и уважение към културното и социалното многообразие. За тази цел той преподава бакалавърски и магистърски програми за високи постижения и извършва дейности за генериране, артикулиране и разпространение на знания, които допринасят за националната общност в културната, образователната, социалната и икономическата сфера, като се има предвид контекста на глобалната света и нормите на научната строгост.

  • La Serena, Чили

  Мисията на университета в Ла Серена е да култивира, генерира, развива и предава превъзходни знания в различните области на знанието и областите на културата, чрез преподаване, изследване, създаване, иновации, разширяване на университета и връзка с околната среда. Като своя собствена и отличителна черта на мисията си, Университетът в Ла Серена трябва да допринесе за задоволяване на нуждите на общите интереси на обществото, като сътрудничи като неразделна част от държавата във всички тези политики, планове и програми, които насърчават културното развитие социално, териториално, художествено, научно, технологично, икономическо и устойчиво в страната, на национално и регионално ниво, с междукултурна перспектива. По същия начин, като конститутивен и неизбежен елемент от своята мисия, университетът трябва да приеме с призвание за върхови постижения обучението на хора с критичен и отразяващ дух, които насърчават рационалния диалог и толерантност и които допринасят за изграждането на гражданство, вдъхновено от етичните ценности, демократична, гражданска и социална солидарност, зачитаща правата на човека, равенството между половете, коренното население и околната среда. Университетът трябва да насърчава своите студенти да имат връзка с изискванията и предизвикателствата на страната и региона по време на тяхното професионално обучение. Университетът в Ла Серена признава, популяризира и включва като част от работата си мирогледа на местните народи, заселени в неговата област на регионално влияние.

  • Santiago Metropolitan Region, Чили

  Университетът Бернардо О'Хигинс е частен автономен чилийски университет, основан през март 1990 г. и вдъхновен от мисълта на О'Хигиниан. Централната му къща се намира до Parque O'Higgins, в комуната Сантяго. Понастоящем е акредитиран от Националната комисия по акредитация (CNA-Чили) за период от 4 години (от максимум 7), от юли 2018 г. до юли 2022 г. Той е класиран на 35 сред чилийските университети според вебометричната класификация CSIC (юли 2017). Той също е на 27-а позиция в общото класиране и на 10-то място сред частните университети, които не са от Cruch според AméricaEconomía 2019. В рамките на чилийските университети също е на 13-то място сред всички университети в страната; 55 -и в Латинска Америка и 5 -и сред чилийските частни компании в класирането на института Scimago 2020. По същия начин, в сътрудничество с всяко от измеренията, които съставляват институцията, и което е част от постоянния ангажимент за стремежа към върхови постижения във висшето образование, Университетът на Бернардо О'Хигинс приписва на Бакшиш 2021 г.

  • Los Andes, Чили

  Професионалният институт Libertador de Los Andes е висше учебно заведение, което е упълномощено да работи на 22 декември 1981 г. от Министерството на образованието чрез освободено постановление № 292, което е актуализирано на 8 юни 1993 г. Като първи институт на Висшето образование да бъде основано на регионално ниво, а второто на държавно ниво. На 27 юни 2003 г. IPLA получи пълна автономия за предоставяне на всички видове професионални звания в съответствие със законодателството, което го урежда.

  • Providencia, Чили

  За Learn chile Learn chile е мрежа от висши учебни заведения, съставена от повече от двадесет университета и институти за професионално техническо обучение, подкрепяни от Държава Чили чрез ProChile, с цел насърчаване на интернационализацията на академичното предложение на Чили и насърчаване на страната като отлична дестинация за чуждестранни студенти. Learn chile е роден през 2013 г., като основната чилийска мрежа за насърчаване на висшето образование на международно ниво. Той е представен като история за успех в страни като Бразилия, Еквадор, Панама, Перу и Колумбия.

  • Viña del Mar, Чили

  Модерното училище за музика и танци е основано през 1940 г. от пианистите Елена Уайс и Рене Аменгуал, които коренно променят музикалното образование в Чили чрез създаването на стандартизирани учебни програми, програми и системи за оценяване, като по този начин генерират академичен контекст за обучение. на музикантите в страната. В своето начало Модерното училище за музика и танци преподава пиано, хармония и теория, както и виола и цигулка под ръководството на маестро Золтан Фишер. През това време бяха въведени усъвършенствани системи -като техниката Arrau на пиано -, репертоарът беше разширен и значението на оригиналната партитура беше подчертано, създавайки съвременно усещане за изпълнение, което продължава и до днес. Оттогава музикантите на Модерното училище получават обучение, което им позволява да се справят с превъзходство с всеки сценарий в Чили или в чужбина.

  • Santiago Metropolitan Region, Чили

  От основаването си през 1968 г., като „Катедра за работници и селяни”, Duoc UC измина дълъг път на консолидация, за да се превърне в една от ключовите институции във висшето професионално образование в Чили. С повече от 50 години история и най -високата институционална акредитация за седем години, всички, които са част от Duoc UC, могат с гордост да кажат, че хиляди техници и професионалисти, които днес допринасят за икономическото развитие на Чили, са били обучени в една от 9 училища и повече от 70 настоящи кариери, присъстващи в 18 -те си централи в столичния регион, Валпараисо, Биобио, Ла Араукания и Лос Лагос. Студенти от Duoc Образователният проект на Duoc UC, който предлага християнска и интегрална формация, позволява на своите ученици да развият максимално своите способности, компетенции и ценности, превръщайки ги в по -добри хора и професионалисти, подготвени да бъдат включени в глобалното общество. Пътят на върховите постижения, който Duoc UC иска да следва, е белязан от образованието, съсредоточено върху хората, приноса за развитието на страната, връзката с околната среда и постоянното търсене на социална трансформация.

  • Santiago, Чили

  Технологичният университет на Чили INACAP е част от подсистемата на университета, акредитирана е за 3 години в областите Институционален мениджмънт, Бакалавърско обучение и Връзка с околната среда.

  • Providencia, Чили

  Хайделбергският център за Латинска Америка, Център за високи постижения в научните изследвания и преподаването, е следдипломният център на университета в Хайделберг в Латинска Америка. Основан е като първият и единствен център за следдипломна квалификация на германски университет в Латинска Америка и официално открит в Сантяго де Чили на 9 април 2002 г. Центърът е замислен като институция в услуга на академично-научния диалог и целта му е организира, популяризира и насочва докторски, магистърски и дипломни програми, които предлага в съюз с престижни латиноамерикански университети като Чилийския университет, Папския католически университет в Чили и Националния автономен университет в Мексико, наред с други. Той също така организира и провежда специализирани семинари, симпозиуми, летни училища по различни дисциплини, като се стреми да предаде резултатите от немските изследвания и учебно съдържание в страните от региона. Освен това, от централата си в Сантяго де Чили, Хайделбергският център служи като платформа за научно сътрудничество с други изследователски институции или университети във федералната провинция Баден-Вюртемберг. От 2009 г. и след като спечели престижен конкурс за академично качество, организиран от Германската служба за академичен обмен (DAAD) и със средства от германското министерство на външните работи, Хайделбергският център (HCLA) се превърна в Център за високи постижения. В световен мащаб е един от четирите центъра за високи постижения в научните изследвания и преподаването на Федерална република Германия.

  • Viña del Mar, Чили

  Основната мисия на чилийския флот е да участва във външната сигурност и военната отбрана на страната, в опазването на нейния суверенитет и териториална цялост. В мирно време той допринася за насърчаване на националните интереси в чужбина и насърчаване на националното развитие. ВМС е институция за обучение на професионалисти, иновативна в авангардни технологии и тактики, гъвкава спрямо промените и предизвикателствата и солидна по отношение на принципите и ценностите, която се развива и се подготвя да използва своите ресурси в полза на най-добрия интерес на всички чилийци .

  • Concepción, Чили

  Професионалният институт Вирджинио Гомес е солидна институция за висше образование, родена под крилото на Университета в Консепсион, с присъствие в градовете Консепсьон, Чилан и Лос Анджелис, с предизвикателството да отговори на необходимостта на страната да има високопрофесионални техници . обучени да насърчават регионалното и националното развитие. В момента има 9 хиляди студенти и повече от 28 хиляди възпитаници, които се стремят да завладеят мечтите си. За да ги подкрепим и изпълним нашата цел, ние непрекъснато разработваме механизми за осигуряване на качество, като постоянно ни свързваме с обществото, околната среда и производствения сектор, така че учебните органи на преподаваните програми да вървят ръка за ръка с нуждите на обществото. Това ни насърчава да бъдем гъвкави и да се адаптираме към промените, не само чрез обучение на висококвалифицирани работници, но и чрез залагане на развитието на хора, подчертаващи ценности като уважение, отговорност, ангажираност, ориентация към услуги и качество в нашата образователна стратегия.

  • Alcobendas, Испания
  • Buenavista, Мексико
  • + 3 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...