Хонг Конг

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Хонг Конг 2023

Брой институции: 51
  • Hong Kong, Хонг Конг

  Университетът на Хонг Конг, глобалният университет в Азия, оказва влияние чрез интернационализация, иновации и интердисциплинарност. Той привлича и подхранва глобални учени чрез високи постижения в изследванията, преподаването и ученето и обмена на знания. Той има положителен социален принос чрез глобално присъствие, регионално значение и ангажираност с останалата част от Китай.

  • Hung Hom, Хонг Конг

  За да се справи с бързото развитие на логистиката в Хонконг и континенталната част на Китай с нарастващото търсене на таланти, Политехническият университет на Хонг Конг (PolyU) официално създаде катедра по логистика на 1 септември 2003 г., след реорганизация, включваща бившия отдел по корабоплаване и Транспортна логистика и част от бившата катедра за управление.

  • Causeway Bay, Хонг Конг
  • Seoul, Южна Корея
  • + 2 Още

  С особен акцент върху Азия, Университетът в Манчестър откри първия си международен център в Хонконг през 1992 г. и предлага първокласно обучение по мениджмънт на глобални мениджъри в Източна Азия, включително Хонконг, Япония, Южна Корея, Тайван, Южен Китай и Макао в продължение на близо 30 години.

  • London, Великобритания
  • Birmingham, Великобритания
  • + 8 Още

  От септември 2021 г. квалификационният изпит на солиситорите (SQE) ще бъде поетапно, за да се превърне в новия централизиран начин за квалификация като адвокат в Англия и Уелс. В крайна сметка той ще замени настоящия път за практикуване - Курсът за правна практика (LPC). С набор от SQE курсове, местоположения и гъвкави възможности за обучение, ние ще ви подготвим за вашата кариера като адвокат, както и за успеха на SQE изпита. Наред с кариерната ни поддръжка, вие ще работите в нашата виртуална адвокатска кантора с нашите експертни преподаватели и ще развивате знания и умения извън SQE.

  • Hong Kong, Хонг Конг

  City University of Hong Kong (CityU) е водещ глобален университет, който се отличава с научни изследвания и професионално образование. Създаването на новия колеж по инженерство не можеше да дойде в по-подходящ момент. След пет години светът ще бъде различен. Технологията напредва с безпрецедентна скорост. Като такива, наша отговорност като университет е да подготвим нашите студенти с начин на мислене, който ще ги вдъхнови да продължат да учат. Новият колеж има осем фокусирани академични отдела. Заедно те покриват оживен спектър от инженерни области и насърчават академичната синергия и комуникация в колежа.

  • Ma Liu Shui, Хонг Конг

  Основан през 1991 г. от бившия ни заместник-канцлер проф. Чарлз Као, известен още като "баща на оптиката на влакната" и Нобелов лауреат по физика, Техническият факултет включва водещи световни експерти, които са начело на своите дисциплини и се ангажират да преподавателски и изследователски постижения.

  • Hong Kong, Хонг Конг

  Факултетът по изкуствата е съществена част от Хонконгския баптистки университет, институция, която е твърдо решена да бъде „водещ университет за либерални изкуства в Азия за света, предоставящ академични постижения в грижовната, креативна и глобална култура“.

  • Telegraph Bay, Хонг Конг

  Проследявайки корените си в продължение на повече от век, Университетът на Хонг Конг (HKU) днес гордо се представя като една от водещите институции за висше образование в Азия. И с това HKU Business School се превърна в широко признато и уважавано бизнес училище в региона.

  • Hong Kong, Хонг Конг

  Признавайки позицията на Хонконг като международен правен център, ние сме развълнувани да предлагаме качествени възможности за следдипломно образование на амбициозните юристи в града, с широко портфолио от професионални юридически степени, специализирано правно обучение и текущи курсове за професионално развитие за адвокати и адвокати. Един от най-дългогодишните специализирани доставчици на юридическо образование в Обединеното кралство от 1867 г. насам - ние сме обучили повече практикуващи адвокати в Обединеното кралство от всеки друг.

  • Hong Kong, Хонг Конг

  The Education University of Hong Kong е публично финансирана висша институция, посветена на напредъка в преподаването и ученето, чрез разнообразно предлагане на академични и изследователски програми за обучение на учители и допълващи социални и хуманитарни дисциплини.

  • Hong Kong, Хонг Конг

  International Culinary Institute (ICI), една от стратегическите инициативи на VTC Group, има за цел да обучи и развие талант в кулинарното изкуство, виното и управлението на събития, за да поддържа статута на Хонконг като азиатска дестинация за вино и ястия. Тя осигурява качествени и професионални програми с най-съвременни съоръжения за младоженеца, желаещ да бъде добре запознат с международните кухни, подпомагайки успешното развитие на кариерата на студентите в индустрията. ICI предлага широка гама от качествени професионални кулинарни програми, покриващи европейска, средиземноморска, Югоизточна Азия, Близкия изток и американска кухня, както и хлебни и сладкарски изделия.

  • Hong Kong, Хонг Конг

  Основната мисия на нашия отдел е да предоставя приложно обучение по английски език за професиите и ние се стремим да бъдем признати в международен план като водещ доставчик на бакалавърски и следдипломни изследвания, фокусирани върху професионалната комуникация.

  • Fayette, Съединени Американски Щати
  • Hong Kong, Хонг Конг

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kowloon Tong, Хонг Конг

  В продължение на повече от половин век баптисткият университет в Хонконг (HKBU) е в авангарда на бизнес обучението в Азия, формирайки поколения бизнес лидери. Известна в традицията на академичните постижения, но винаги се стреми към нови интелектуални хоризонти, HKBU се гордее със стремежа си винаги да остане истински пионер в бизнес обучението. Разположена на кръстопът между развиващите се страни от Азия и Запада, HKBU е в идеалния си вид, за да се изправи пред промените, които оказват влияние върху нашия свят, било то икономическото възраждане на Китай, задълбочаващото се въздействие на глобализацията или нуждата от нови етични стандарти в епохата на устойчивост.

  • Hong Kong, Хонг Конг

  Споделяйки една и съща визия за осигуряване на качествено образование и стремеж към върхови постижения, WMG в Университета на Уоруик и Съвета за професионално обучение (VTC) се стремят да осигурят ценен избор на тези, които искат да придобият ценности, знания и умения за подобряване на техните пригодността за заетост.