Холандия

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Холандия 2023

Брой институции: 109
  • Tilburg, Холандия
  • Utrecht, Холандия

  TIAS School for Business and Society е бизнес училище за висше образование към Тилбургския университет и Техническия университет в Айндховен. Това е място за лидери, професионалисти и мениджъри, които искат да направят промяна, точно като вас; да извлекат най-доброто от себе си и да създадат въздействие в и със своята организация.

  • Wageningen, Холандия

  Специализацията по хранително право и регулаторни въпроси е програма в рамките на магистърската програма по безопасност на храните във Вагенингенския университет и изследвания, Холандия. Програмата предлага уникален подход към законодателството в областта на храните, тъй като съчетава както технически, така и правни познания за напредък в кариерата на студентите и принос към бъдещите правни промени в хранителните системи. Студенти с различни среди са добре дошли, включително студенти с право, социални и природни науки. Курсовете включват европейско и международно хранително право, сравнително хранително право, регулиране и правна трансформация на хранителни системи и много други! Уникалната комбинация от технически и правни знания предоставя на нашите студенти набор от умения, които ги правят конкурентоспособни на днешния пазар на труда. Нашите възпитаници поемат различни кариерни пътеки, включително консултации, правителствени организации (като ЕС, СЗО и ФАО), услуги за инспекция на храни, адвокатски кантори и академични среди.

  • Rotterdam, Холандия
  • Bilbao, Испания
  • + 5 Още

  Европейският университет за постиндустриални градове (UNIC) е създаден през 2020 г. с цел да предложи приобщаващо образование за ново поколение студенти. Алианс от 10 европейски университета, базирани в постиндустриални градове и финансирани от Европейската комисия, работят ръка за ръка с градските институции, за да гарантират, че градските проблеми се включват в преподаването и научните изследвания по начин, който е достъпен и приобщаващ за всички учащи. Алиансът стартира първата си съвместна магистърска степен през 2023 г. и търси студенти, които ще напреднат в постиндустриалните трансформации на своите градове и ще станат висококвалифицирани висшисти в нови научни дисциплини, които отговарят на нуждите на променящата се икономика в Европа и около нея Светът.

  • Amsterdam, Холандия
  • Breukelen, Холандия

  Nyenrode Business University, единственият частен изследователски (ниво) университет в Холандия, е основан през 1946 г. от видни бизнес лидери на международни корпорации като Philips, AkZo Nobel и Unilever. Със своите основни ценности на лидерство, предприемачество и управление, Nyenrode развива лидери със знанията и необходимия набор от умения, за да успеят в утрешния международен бизнес свят. Nyenrode предлага интензивно академично образование, както и краткосрочни и дългосрочни програми в областта на бизнеса, управлението, счетоводството, контрола и данъчното право в два кампуса, Амстердам и Брокелен.

  • Breda, Холандия

  Университетът за приложни науки в Бреда е среден по размер институт за висше образование, финансиран от правителството. Повече от 7000 холандски и международни студенти от около 100 страни учат в нашия институт. Ние предлагаме бакалавърски и магистърски програми на професионално и академично ниво в областите Игри, Медии, Хотели, Съоръжения, Логистика, Изградена среда, Туризъм и Отдих и събития.

  • Madrid, Испания
  • Amsterdam, Холандия
  • + 8 Още

  IE University е водещ международен университет в Испания с кампуси в Мадрид и Сеговия. Призната като една от водещите институции за висше образование в света, IE оформя лидери, които движат иновациите и промяната в организациите, осигурявайки учебна среда, в която технологиите и разнообразието играят ключова роля за насърчаване на глобална визия, предприемаческо мислене и хуманистичен подход.

  • Amsterdam, Холандия

  Амстердамското бизнес училище е част от високо класирания университет в Амстердам и предлага няколко изпълнителни програми в областта на бизнеса и финансите. Изпълнителният магистър по международни финанси е тройно акредитиран и №2 в класацията на FT за 2021 г. Намира се в сърцето на Амстердам!

  • Haarlem, Холандия

  Създадената в сътрудничество институция Haarlem Campus предлага на студентите иновативни концепции за преподаване и учене, които насърчават професионалното и личностно израстване. Haarlem Campus е създаден от двама опитни защитници на висшето образование. Водеща мрежа от частни университети в Германия, SRH Group и Университет за приложни науки, наречен Global School for Entrepreneurship – насърчаване на гъвкава, мотивираща и иновативна култура на обучение. Десетилетия опит в образованието, изследванията и трансфера на знания в рамките на предприемаческа среда доведоха до оптимизирани академични програми, предназначени да предложат възможно най-добрата подготовка за желаната област на работа.

  • Amsterdam, Холандия

  Посветени на междукултурното образование с глобална перспектива, ние помагаме на бъдещите мениджъри да постигнат пълния си потенциал, с правилната програма и насоки на всяка стъпка от пътя.

  • Amsterdam, Холандия

  VU Graduate Winter School предлага серия от едноседмични онлайн курсове от 10 до 14 януари 2022 г. Зимната програма е достъпна за магистри, докторанти и професионалисти. Независимо дали сте амбициозен анализатор на данни със страст към пресичане на числа, писател в процес на създаване или философ аматьор с глад за справяне с големите въпроси - ние имаме нещо за вас! Има общо 19 курса, всеки от които обхваща една тема в голяма дълбочина.

  • The Hague, Холандия
  • Amsterdam, Холандия

  Horeca е съкращение, което означава хотел (Ho) ресторант (Re) кафе (Ca). Horeca Academy е основана от холандската Horeca Academie. Horeca Academie предлага образование и обучение за и от професионалисти в кетъринга. Холандската Horeca Academie е основана през 2011 г. и е специализирана в обучението на готвачи и професионалисти в кетъринга. През 2018 г. холандската Horeca Academy беше първата в Холандия, която въведе обучение на готвач на английски език. Това обучение е специално за хора, живеещи в Холандия, които все още не владеят достатъчно добре холандския език. По този начин всеки може да получи добро образование и да овладее европейските техники за готвене.

  • Amsterdam, Холандия

  Благодарение на дългогодишния опит и широката мрежа от акционери, Inter College Business School се отличава с предлагането на ориентирана към практичност програма по бизнес администрация - за предприемачи, от предприемачи. Кампусът на Inter College се намира в центъра на стария град. Намира се в близост до стартиращи компании, бизнеси и културно наследство. Обучението в Амстердам е вълнуващо допълнително измерение към изживяването на Inter College и над 200-те студенти, следващи програмите на BBA, често живеят в града и съчетават обучението си със стартиране на бизнес, с което Амстердам е известен. Всички сме свързани с талант и решителност. Да работим здраво и да не се отказваме. Да падне и да стане отново. Inter College вярва в таланта и предоставя правилните инструменти за превръщането на този талант в решителност.

  • Vlissingen, Холандия
  • Middelburg, Холандия

  HZ University of Applied Sciences се намира в югозападната част на Холандия. С население от около 4800 национални и международни студенти, ние сме малък университет с личен подход. HZ предлага висококачествени учебни програми. От 2011 г. – така през последните единадесет години – HZ е в първите три холандски мултидисциплинарни университета по приложни науки.

  • Stockholm, Швеция
  • Helsinki, Финландия
  • + 5 Още

  Нашите програми за двойна диплома съчетават отлично техническо образование с обучение по иновации и предприемачество, както и стажове в компании, индустриални партньори и градове в цяла Европа.

  • The Hague, Холандия

  ??? ??????? ???????????? ????????, ?????? ? THUAS ??? ????????? ?? ?????????? ?????. ????? ??? 65 ???????????? ????????, ????? ?? ?????????? ?? ??? ? ???????. ???????? ?? ??? ?? ????????????? ????????, ??????? ?? ????? ?? ??? ????? ?? ????? ????????? ?? ??? ?????? ?? ????????. ?????????? ???? ?? ?????????? ?? ?????????. ?????????, ????? ?? ? ???-????????, ?????? ?? ?????? ????????????? ? ???????? ???????????. ? ???? ?? ?????????? ?? ?? ???????? ??????? ?? ??????????? ?? ???????? ?????.