Франция

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Франция 2023

Брой институции: 246
  • Bordeaux, Франция
  • Lyon, Франция
  • + 5 Още

  От създаването си през 1993 г., ESMA предлага обучение по CG Animation & FX цикъл, който непрекъснато се развива в контакт с професионалисти по анимация, които ни придружават всяка година. Това обучение, еквивалентно на френско ниво Bac + 5 (RNCP ниво 7), сега се радва на международно признание от професионалния свят и подкрепа от най-големите имена в анимацията. Открийте този курс, предложен в нашите кампуси в Бордо, Лион, Монпелие, Нант, Рен и Тулуза; Монреал в Канада. Английската версия на обучението се провежда в кампусите на Лион и Монпелие.

  • Barcelona, Испания
  • Esch-sur-Alzette, Люксембург
  • + 6 Още

  Консорциум от европейски университети разработи нова и иновативна общоевропейска програма EUMaster4HPC, фокусирана върху високопроизводителни решения. EUMaster4HPC обединява основните играчи в HPC образованието в Европа, за да обучи следващото поколение висококвалифицирани и талантливи HPC експерти, които да управляват европейската цифрова трансформация. EUMaster4HPC разчита на иновативна учебна програма и парадигми на преподаване, академични постижения, HPC експерти от световна класа, достъп до суперкомпютърни центрове и силна подкрепа от индустрията.

  • Nancy, Франция

  Mines Nancy е едно от най-добрите висши инженерни училища (9-то най-добро инженерно училище във Франция) и широко известно в международен план (класирано на 17-то, 51-во и 76-то място от класацията на ARWU). Училището е посветено на предоставянето на висококачествено образование със силен акцент върху научните изследвания и иновациите. Нашите студенти се обучават да бъдат иновативни инженери и мениджъри със силен опит в науката и хуманитарните науки, оборудвани с широки експертни познания и способност да работят в мултикултурна среда и да се справят със сложните предизвикателства на днешното общество.

  • Strasbourg, Франция

  Сложността стана проста! Дипломираното училище по химия на сложни системи предлага интегрирана магистърска и докторска програма в стимулираща среда. Магистърската програма CSC предлага 8 месеца курсове - обхващащи гранични аспекти на съвременната химия - и 14 месеца базирани на научни изследвания стажове в три лаборатории. Освен изследователски лаборатории в Страсбург, можете да провеждате стажове в компании или в чужбина. Тази структура ви позволява да подсилите основната си подготовка по химия, да я разширите и да приспособите програмата към вашите интереси. Вашето обучение се допълва от курсове за преносими умения, обхващащи теми, които варират от кариерно развитие до предприемачество. По време на тази 2-годишна магистърска програма ще бъдете подкрепени от стипендия; след завършване на магистърска степен, успешните студенти имат директен достъп до докторски програми в Страсбург, гореща точка по химия.

  • La Rochelle, Франция
  • Athens, Гърция
  • + 4 Още

  EU-CONEXUS – Европейски университет за интелигентна градска крайбрежна устойчивост е силно партньорство между девет университета, развиващи науката и иновациите в център за високи постижения в интелигентната градска крайбрежна устойчивост (SmUCS). EU-CONEXUS - Европейският университет за интелигентна градска крайбрежна устойчивост насърчава общите европейски ценности и засилената европейска идентичност, като обединява ново поколение европейци, които могат да си сътрудничат и работят в рамките на различни европейски култури, на различни езици и трансгранично.

  • La Rochelle, Франция

  EIGSI La Rochelle е инженерно училище след бакалавърска степен. Училището предлага научно, хуманистично обучение, носещо техническо ноу-хау и решително ръководено от КСО в нейните социални, екологични и икономически измерения. EIGSI има 1500 обучаеми, разпределени в два кампуса в Ла Рошел във Франция и Казабланка в Мароко. Основана през 1901 г. в Париж, EIGSI е едно от най-старите инженерни училища във Франция.

  • Paris, Франция

  Американското висше училище в Париж (AGS) предлага американски програми за висше образование на студенти от цял свят. AGS е малко елитно висше училище, което съчетава всички качества на висококачествен университет с интимна и мултикултурна учебна среда. AGS е специализирана в международни отношения и дипломация, като обхваща широк кръг от теми като управление на неправителствени организации, разрешаване на конфликти, екологична политика и специализации в областта (Африка, Близкия изток, Азия и Европа), наред с други. Училището се възползва напълно от стратегическото си местоположение в голям международен град като Париж, като организира разговори с гости, посещения и събития в мрежа. Изключителният факултет на AGS се състои от учени, бивши посланици и други практици, извлечени от разнообразната парижка общност. Повече от 60 националности са били представени във факултета и студентското тяло на AGS през последните двадесет и пет години, внасяйки множество гледни точки в класната стая и насърчавайки диалог и разбирателство, които са в основата на мисията на училището: мир чрез образование.

  • Saint-Martin-d'Hères, Франция

  Grenoble INP – Pagora, UGA, е държавно финансирано висше инженерно училище, специализирано в областта на влакната, биобазирани материали, хартия и печатни медии. Той предлага инженерно обучение на магистърско ниво и базирано на чиракуване с подкрепата на големи индустриални и изследователски играчи във Франция и в чужбина.

  • Gif-sur-Yvette, Франция

  CentraleSupélec е публична институция с министерска харта, посветена на науката и инженерството. Тази харта се споделя между Министерството на висшето образование, научните изследвания и иновациите и Министерството на икономиката, промишлеността и цифровите технологии.

  • Angers, Франция

  Създаден на 1 януари 2020 г., IAE Angers е университетското училище за управление на Университета в Анже. Освен това е част от националната мрежа на IAE France.

  • Paris, Франция
  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства
  • + 1 Още

  Основан през 1970 г., Université Paris Pantheon-Assas е наследник на „La Sorbonne“, бившия Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris от 13 век. Университетът е национално и международно признат като водещ френски университет по право, ангажиран с осигуряването на най-високо ниво на високи постижения по отношение на всички области на правото.

  • Paris, Франция
  • Montreal, Канада

  Създадена през 1972 г. от големи играчи в областта на недвижимите имоти, групата ESPI – основана с асоциативен статут (Закон от 1901 г.) – е частно висше учебно заведение, чиито квалификации се признават от държавното ниво 6 (Bac + 3) и ниво 7 (Bac + 5). ), или дипломи за училище и регистрирани в Националния указател на професионалните сертификати (RNCP), с бакалавърски цикъл и професионален магистърски цикъл (6 специализации). 50-годишното съществуване позволи на Групата да пусне корени във всички бизнеси с недвижими имоти. Днес нашите студенти са разпръснати в кампуси на Париж, Нант, Марсилия, Бордо, Лион и Монпелие.

  • Canterbury, Великобритания
  • Etterbeek, Белгия
  • + 2 Още

  University of Kent е световно признат университет. Ние вдъхновяваме нашите възпитаници да правят изключителни неща в света.

  • Paris, Франция

  Основана във Виена през 2003 г. от д-р Алфред Приц, проф. Jutta Fiegl, Heinz Laubreuter и Elisabeth Vykoukal, университетът Зигмунд Фройд (SFU) е частен университет, официално акредитиран от австрийската държава от 2005 г.

  • Montpellier, Франция

  Основана през 1897 г., MBS предлага френски и международни таланти, уникални в своето разнообразие и произход, отличното обучение на международно признато френско училище за мениджмънт. Ангажирано и приобщаващо училище за управление, MBS обучава предшествениците на отговорния икономически преход.