Турция

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Турция 2023

Брой институции: 74
  • Başakşehir, Турция

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rotterdam, Холандия
  • Bilbao, Испания
  • + 5 Още

  Европейският университет за постиндустриални градове (UNIC) е създаден през 2020 г. с цел да предложи приобщаващо образование за ново поколение студенти. Алианс от 10 европейски университета, базирани в постиндустриални градове и финансирани от Европейската комисия, работят ръка за ръка с градските институции, за да гарантират, че градските проблеми се включват в преподаването и научните изследвания по начин, който е достъпен и приобщаващ за всички учащи. Алиансът стартира първата си съвместна магистърска степен през 2023 г. и търси студенти, които ще напреднат в постиндустриалните трансформации на своите градове и ще станат висококвалифицирани висшисти в нови научни дисциплини, които отговарят на нуждите на променящата се икономика в Европа и около нея Светът.

  • Istanbul, Турция

  BMI, в своите образователни програми, хармонизира академични/теоретични знания с практически опит от света на бизнеса и визионерска гледна точка от успешни ръководители и лидери. По този начин дава възможност на участниците да разширят своята перспектива, да преразгледат своите бизнес подходи и да подобрят своите управленски прозрения.

  • Istanbul, Турция

  В Altinbas University ние предоставяме на студенти от цял свят знания, умения и компетенции, за да процъфтяват в рамките на глобалното общество, като насърчаваме култура на високи постижения. Откъдето и да сте, каквото и да планирате да учите, нашият глобален обхват, академични постижения и специализирана подкрепа могат да ви помогнат по пътя към професионалния и личния успех. Като Altinbas University ние даваме пример като център за върхови постижения, като правим разлика в образованието с нашия висококачествен академичен състав и най-съвременни съоръжения. Научете повече защо Altinbas е най-добрият избор за вас.

  • Istanbul, Турция

  Vatel има 50 училища за хотелиерство, разположени в Европа, Америка, Азия и Африка. Те споделят една и съща мисия: подготовка на младите поколения за изграждане на професионалното им бъдеще в международните индустрии за хотелиерство и управление на туризма.

  • Istanbul, Турция

  С образованието, което дава, и разликата, която създава, Istanbul Medipol University възприема принципа да генерира хора, които са придобили постоянни високи квалификации, които имат фокус върху производството на наука и технологии и които могат да отговорят на непрекъснато променящите се изисквания на обществото и го прави отговорност да допринасяш за научното познание, както и за благосъстоянието на обществото.

  • Istanbul, Турция

  „Към светло бъдеще“, което е лозунгът на Istanbul Aydin University , не е изненадващо да попаднем на нашите възпитаници в разгара на кариерата си. Istanbul Aydin University е едновременно град и университет в университета със своя кампус, разположен в центъра на Истанбул, и с опитен академичен персонал, известен със своите научни трудове у нас и по света. "Най-предпочитаният университет от основаването си" Istanbul Aydin University , със своите кампуси в Бахчелиевлер и Флория, отговаря на очакванията на студентите и със своите най-модерни техно центрове, световноизвестни изследователски центрове и академични звена и идеалът му да стане „Глобален университет“, предлага нови възможности с всеки изминал ден и продължава да расте по пътя си „Към светло бъдеще“.

  • Ankara, Турция

  ??????????? ?????????-?????? ????? ???????????? ????????????? ???????? ?? ?????????-???????? ????????? ?? ??????????? ???????????. ?????? ????? ???????, ?????? ????????????? ? ??????????????? ??????????, ??????? ? ????????? ?????? ?? 1986 ?. ????????????? ?? ?????? ?? ?????????? ? ????????? ?????????. ????????? ?????????? ???????? ????????????? ????????, ????? ??????????? ?? ????????? ????? ??????????? ? ?????????? ??-??????????? ???????? ? ?????????????????? ???????. ?????????? ?? ???????? ?? ??????? ? ??????? ????? ? ???????????? ??????? ?? ???????? ?? ????????, ????? ? ????????? ??????????? ???????? ? ???????? ????. ?????????? ?? ????????????? ?? ???????? ?? ?????????? ?? ???????? ??????????????? ? ??????? ????, ?? ???????? ?????????? ?? ?????????? ? ?? ?????????? ?? ???????????????? ????? ????????????, ??????? ? ??????????.

  • Ankara, Турция

  TED University ( TEDU ) е млад, динамичен университет, разположен в сърцето на Анкара. Основана е през 2012 г. от Турската образователна асоциация (TED), която е пионер в развитието на образованието в Турция от 1928 г.

  • Manchester, Великобритания
  • Budapest, Унгария
  • + 62 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü, Турция

  Университетът Yüzüncü Yıl е създаден със Закон № 41 на 20 юли 1982 г. Опитът за създаване на университет в източните райони на Турция започна отдавна. Идеята за създаване на университет във Ван е много стара и датира от Републиката. Разбира се от заповедта на османския султан Ил.

  • Adnan Menderes Bulvarı, Турция

  Нашата визия е да се превърнем във водещ здравен университет, който се приема за примерна институция в образованието и здравните услуги, води и насочва науката и поддържа живата култура на фондацията.

  • 22 C, Турция

  Нашата мисия е да провеждаме изследователска и академична дейност чрез принципа на установяване на бъдещето чрез оценка на научното, културното наследство и предвиждане на съвременните факти. Той също така трябва да възпитава хора, които осъзнават използването на своите знания и способности в името на Одрин, Балканите, страната и човечеството и които имат високо чувство за самочувствие и отговорност.

  • İbrahim Çeçen Üniversitesi, Турция

  Нашата мисия е да бъдем университет, който се откроява със своята научна идентичност на национална и международна арена; интегрира се в рамките на града; произвежда регионални решения; допринася за социално-икономическия живот с качествени образователни услуги и квалифицирани и устойчиви проекти; възприема национални и общочовешки ценности; и възпитава добродетелни хора.

  • Bartın, Турция

  Въпреки че град Бартин получи собствен университет преди 12 години, университетската история на града датира от 90 -те години на миналия век. Лесотехническият факултет в Бартин, който е създаден при Университета Зонгулдак Караелмас със закон номер 3837 от 11.07.1992 г., стана първият факултет, създаден в Бартин. Лесотехническият факултет Бартин, създаден в кампуса в Агдачи, започва своя образователен живот, като приема първите си студенти през 93-94 учебна година. С началото на обучението в Горския факултет в Бартин бяха включени още 3 академични звена в областта на висшето образование в Бартин. Това са професионалното училище в Бартин, професионалното училище по здравни услуги и училището по физическо възпитание и спорт. През 2008 г., когато градските университети започнаха да се създават в цялата страна, град Бартин придоби собствен университет. Университетът Бартин, който е създаден със закон номер 5765 от 22 май 2008 г., прие първите си студенти с 4 академични единици, отделени от университета „Зонгулдак Караелмас“, както и новосъздадения Факултет по икономически и административни науки, Факултет по инженерни, социални науки Институт и Институт на науката. Bartın University, който започна да обучава студенти, които се стремят да кажат думата си в бъдеще с 3 факултета, 2 института, 2 професионални училища и общо колеж, продължава развитието си, за да отговори на нуждите на страната ни.