Сингапур

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Сингапур 2023

Брой институции: 63
  • Singapore, Сингапур

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Singapore, Сингапур

  Университетът в Сейнт Гален предлага академични дейности, свързани с Азия, чрез собствения си филиал, „Института по мениджмънт в Сейнт Гален в Азия Pte. Ltd.“ или накратко SGI.

  • Madrid, Испания
  • Amsterdam, Холандия
  • + 8 Още

  IE University е водещ международен университет в Испания с кампуси в Мадрид и Сеговия. Призната като една от водещите институции за висше образование в света, IE оформя лидери, които движат иновациите и промяната в организациите, осигурявайки учебна среда, в която технологиите и разнообразието играят ключова роля за насърчаване на глобална визия, предприемаческо мислене и хуманистичен подход.

  • 463, Сингапур

  SUSS предоставя приложно образование, което е насочено както към току-що напуснали училище, така и към възрастни учащи, в областта на социалните науки и дисциплини, които имат силно въздействие върху развитието на човека и общността.

  • Lille, Франция
  • Nice, Франция
  • + 3 Още

  EDHEC Business School подготвя международни таланти за глобални кариери. Известни с нашите академични постижения и първокласно бизнес образование, нашата мисия е да подготвим лидери да успеят в предизвикателна бизнес среда, която изисква гъвкавост, иновации и социална отговорност. Тясната връзка на EDHEC с глобалните предприятия ни позволява да предлагаме уникални прозрения и възможности на нашите студенти и да предоставяме трансформиращо бизнес образование, където измерването на нашия успех е успехът на нашите възпитаници.

  • Lausanne, Швейцария
  • Singapore, Сингапур
  • + 1 Още

  EHL Hospitality Business School, основана през 1893 г. като Ecole Hôtelière de Lausanne, е пионер в методите на швейцарското образование по хотелиерство и определя стандартите за високи постижения. Днес EHL съчетава швейцарските ценности на академична строгост и индустриална практика с креативност и иновации за ориентирани към клиента степени по управление на хотелиерството, които подготвят завършилите да водят бъдещето и да управляват с уважение и съпричастност.

  • Singapore, Сингапур

  Asian International College (AIC) се стреми да се свърже с общността на граждани в световен мащаб, които споделят подход за участие в обучението и се интересуват да бъдат лидери на днешната икономика на знанието, за да бъдат готови за бъдещето. Учащите се присъединяват към програмите на AIC не само за да бъдат „обучавани“, но и за да мислят, участват и творят.

  • Singapore, Сингапур

  Сингапурският институт по мениджмънт (SIM) е една от водещите институции за образование и учене през целия живот в региона, призната за овластяване на отделни лица и предприятия да процъфтяват през различните етапи от живота чрез учене. Чрез овладяване на нови знания, умения и технологии, SIM предоставя базирани на умения учебни преживявания, които позволяват на студенти, професионалисти и предприятия да учат за цял живот и да процъфтяват за цял живот.

  • Singapore, Сингапур

  Duke-NUS Medical School е създадено чрез забележително сътрудничество между две институции от световна класа: Duke University и Националния университет на Сингапур (NUS), с цел предоставяне на иновативно образование и въздействащи изследвания, които подобряват медицинската практика в Сингапур и извън него .

  • Singapore, Сингапур

  Създадено през 2005 г., Училището по физико-математически науки (SPMS) е училище в Колежа по наука към Технологичния университет Nanyang. Ние предлагаме бакалавърски програми с отличие и следдипломни програми в три основни области: Химия и Биологична химия; Математически науки; и физика и приложна физика

  • Singapore, Сингапур

  В продължение на повече от 50 години NUS Business School предлага строго, уместно и възнаграждаващо бизнес обучение на изключителни студенти от цял свят. Основана през същата година, когато Сингапур придоби независимост, NUS Business School днес е сред водещите световни бизнес училища. Отличително е за предлагането на най-доброто от световните бизнес знания с дълбоки азиатски прозрения, подготвяйки студентите да водят азиатския бизнес към международен успех и да помага на глобалния бизнес да успее в Азия.

  • Singapore, Сингапур

  Rutgers Business School Asia Pacific е дъщерно дружество на Rutgers, Държавният университет в Ню Джърси (САЩ). Rutgers предлага високо класирани програми за изпълнителен магистър по бизнес администрация (EMBA) и магистър по управление на веригата за доставки (MS SCM) на талантливи професионалисти в Сингапур. В допълнение към програмите EMBA и MS SCM, ние предлагаме програми за открито записване и персонализирани програми за изпълнително образование както за физически лица, така и за корпорации.

  • Singapore, Сингапур

  National University of Singapore (NUS), класиран на 1 -во място в Азия и на 11 -то място в света (QS Global World Ranking 2021) е водещият университет в Сингапур. NUS предлага глобален подход към образованието, научните изследвания и предприемачеството, с акцент върху азиатските перспективи и опит. Имаме 17 факултета в три кампуса в Сингапур, както и 12 отвъдморски колежа на NUS по целия свят. Нашият мултидисциплинарен и реален подход към образованието, научните изследвания и предприемачеството ни позволява да работим в тясно сътрудничество с индустрията, правителствата и академичните среди за решаване на важни и сложни въпроси, свързани с Азия и света.

  • Singapore, Сингапур

  Всичко започва през 1925 г. със създаването на компанията Embry-Riddle на летището Lunken в Синсинати, Охайо. След това, на следващата пролет, компанията открива училище за авиация на Embry-Riddle. Това, което започна като обикновен план за обучение на пилоти на авиокомпании, се превърна в доверен университет през 1970 г. Днес, Embry-Riddle Worldwide Campus функционира глобално призната система за обучение, която използва онлайн и инструкции лице в лице и мрежа от учебни заведения, предназначени да подкрепят напредъка на студентите в САЩ, по света и сега в Сингапур.

  • Singapore, Сингапур

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...