Португалия

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Португалия 2023

Брой институции: 88
  • Lisbon, Португалия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Braga, Португалия

  Universidade Católica Portuguesa (UCP) е референтна институция в системата на португалското университетско образование. С малко над 50 години, той е най-добрият университет в Португалия от Times Higher Education за 2-ра поредна година. С репутация за отлични постижения, изследвания на високо ниво и силна връзка с обществото, UCP е национална институция с четири центъра. Интегрирането на 16 факултета, от бизнес икономика, право, до здравни науки, хуманитарни науки или теология, включва повече от 37 000 бакалавърски, 12 000 магистърски и 700 докторски степени в повече от 170 програми.

  • Poitiers, Франция
  • Iași, Румъния
  • + 5 Още

  Европейският кампус на градските университети (EC2U) е мултикултурен и многоезичен алианс, състоящ се от седем дългогодишни, ръководени от образование и научни изследвания, ангажирани на местно и глобално ниво университети от четири различни региона на Европейския съюз: Университетът на Коимбра, Университета в Яш, Университета в Йена, Университета в Павия, Университета в Поатие (координатор), Университета в Саламанка и Университета в Турку. Амбицията на Алианса е да разработи иновативно пространство, позволяващо мобилността да протича свободно между седемте университета и асоциираните градове.

  • Lisbon, Португалия

  Да бъдем в крак с променящите се времена и да уважаваме техните изисквания. Да бъде пример за подражание. Да изпълним с гордост онези, които заедно с нас са решили да допринесат за едно по-справедливо и по-добро общество. Това е ангажиментът NOVA School of Law .

  • Lisbon, Португалия

  ULisboa е отговорен за превръщането на град Лисабон в една от големите европейски столици на културата и науката, тъй като посреща повече от 9000 чуждестранни студенти всяка година – около 17,8% от общия брой студенти – от над 100 страни, които са търсещи висококачествено образование, както и различна култура, прекрасно време и гостоприемството, което Лисабон и Португалия могат да предложат.

  • Rio de Mouro, Португалия

  Създаването на Católica Medical School е проект на Universidade Católica Portuguesa от повече от 20 години, но едва сега се създадоха подходящите условия за неговото създаване. Нашето медицинско училище започва своето пътуване в уникален момент в нашата цивилизация: пандемия в глобален мащаб, която наложи толкова много промени, трудности, въпроси и съмнения, които ни принуждават да преосмислим две основни области за хората: образованието и здравеопазването. С голям ентусиазъм и чувство за отговорност ние се посвещаваме на създаването на това медицинско училище, уверени в неговата огромна стойност за тези, които имат призвание да практикуват медицина, както и да допринесат за върховите постижения на преподаването по медицина в Португалия .

  • Monte de Caparica, Португалия

  От създаването си Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior, CRL е общност от студенти, учители и персонал, чиято мисия е „посветена на напредъка в знанието, ученето и образованието на своите ученици, в услуга на подобряването на здравните условия за глобалното общество през 21 век”. От дълго време това е институция за еталон в преподаването на здраве в Португалия.

  • London, Великобритания
  • Helsinki, Финландия
  • + 5 Още

  Програмите на EIT Digital Summer School са отворени за бакалавърски и магистърски студенти, млади професионалисти и други, които искат да се потопят задълбочено в нововъзникващите цифрови технологии, да научат как да превърнат технологията в бизнес и евентуално да стартират дълбокотехнологични стартиращи компании. Учете се от преподавателите и персонала на нашите водещи технологични партньорски университети в ЕС. Придобийте практически опит чрез фирмени случаи, работа по проекти и сътрудничество. Обучение на конкурентни цени. Забавлявайте се, срещайки се и работейки в мрежа със студенти с подобно мислене от цял свят!

  • Lisbon, Португалия
  • Porto Salvo, Португалия
  • + 1 Още

  Instituto Superior Técnico (Técnico) е Инженерното училище на Университета в Лисабон. Създаден преди почти 11 десетилетия, Técnico има приблизително 12 000 студенти от повече от 60 различни националности. Най-високо класиран в Португалия, Técnico е международно признат за своите академични и научни постижения в областта на инженерството, архитектурата, науката и технологиите, за насърчаване на връзката между университет-бизнес-общество и за насърчаване на иновациите, предприемачеството, създаването на работни места и знания.

  • Evora, Португалия
  • Rome, Италия
  • + 1 Още

  Целта на тази програма е да предостави на студентите специализирани умения по археология и аналитична характеристика на материали от праисторията (мегалит) до класически времена (гръцки и римски). Изучаването и опазването на материали от културното наследство е изследователска област със силна мултидисциплинарна конотация и изисква умения, които обхващат областите на хуманитарни и научни изследвания. ARCHMAT предоставя обща, интегрирана платформа за отлични студенти, идващи от наука или хуманитарни науки, за да разберат съвременните научни методи, използвани за изследване на археологически материали и има за цел да формира високоспециализирани професионални експерти в нововъзникващата област на археометрията, т.е. приложените физико-химични науки за изследване на материали от археологическото и културното наследство.

  • Lisbon, Португалия

  NOVA University Lisbon е основан на 11 август 1973 г. и е най -младият от трите държавни университета в Лисабон. Интегриран в рамките на разширяване и диверсификация на висшето образование, Университетът възприема нов модел в рамките на португалската система, който подчертава интердисциплинарните подходи, технологичното развитие, като в същото време защитава предложенията в традиционните академични области, включително медицината, науките и хуманитарните науки.

  • Porto, Португалия

  Великият университет превръща основните си ценности в социално въздействие, измервайки амбицията със социална отговорност, като работи не за печалбата на малцина, а за доброто на човечеството. Като водещ изследователски университет, Universidade Católica Portuguesa допринася за укрепването на обществото, като произвежда наука, променяща живота, образовани граждани и перспективни предприемачи.

  • Lisbon, Португалия

  Добре дошли във Факултета по хуманитарни науки! Известен с култивирането на интердисциплинарна изследователска и преподавателска среда, Факултетът по хуманитарни науки (по-нататък португалска абревиатура FCH) предлага широка гама от бакалавърски, магистърски и докторски програми, които са свързани с пет основни научни области - комуникационни науки, социални науки, Културология, философия и психология - и два института: Институтът за семейни науки и Институтът за източни изследвания.

  • Portalegre, Португалия

  Политехниката в Порталегре е публична институция за висше образование, която интегрира Висшето училище за образование и социални науки (ESECS-IPPortalegre), Висшето училище по технологии и управление (ESTG-IPPortalegre), Висшето училище по здравеопазване (ESS-IPPortalegre) , в Portalegre и Escola Superior Agrária (ESAE-IPPortalegre), в Elvas.

  • Porto, Португалия

  ISAG - European Business School е частно политехническо висше учебно заведение, основано през 1979 г. и разположено в град Порто. С повече от 40 години история и традиции във висшето образование, ръководени от висококачествено преподаване и новаторска и непочтителна позиция. ISAG беше пионер в курсовете по мениджмънт и туризъм в Северна Португалия. ISAG - EBS укрепва своята стратегия за интернационализация, както и позицията си на едно от най-добрите бизнес училища в Португалия.