Полша

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Полша 2023

Брой институции: 140
  • Warsaw, Полша

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Miskolc, Унгария
  • Zagreb, Хърватска
  • + 2 Още

  EIT RawMaterials Academy - TIMREX предлага на студентите уникална възможност да учат в динамична среда, фокусирайки се върху предизвикателствата от реалния живот. Присъден от EIT (Европейски институт за иновации и технологии), орган на Европейския съюз, EIT Label е сертификат за качество, който се дава само на отлични образователни програми на магистърско и докторско ниво.

  • Kraków, Полша
  • Freiberg, Германия
  • + 1 Още

  EIT RawMaterials Academy - RaVeN предлага на студентите уникална възможност да учат в динамична среда, фокусирайки се върху предизвикателствата от реалния живот. Присъден от EIT (Европейски институт за иновации и технологии), орган на Европейския съюз, EIT Label е сертификат за качество, който се дава само на отлични образователни програми на магистърско и докторско ниво.

  • Lahti, Финландия
  • Madrid, Испания
  • + 1 Още

  EIT RawMaterials Academy - MEITIM предлага на студентите уникална възможност да учат в динамична среда, като се фокусират върху предизвикателствата от реалния живот. Присъден от EIT (Европейски институт за иновации и технологии), орган на Европейския съюз, EIT Label е сертификат за качество, който се дава само на отлични образователни програми на магистърско и докторско ниво.

  • Katowice, Полша

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Łódź, Полша

  Академията за филми, изкуство и дизайн е елитна академия, която обучава студенти въз основа на теория и творчески експеримент, под индивидуалния надзор на преподавателски екипи, съставени от професори от най-добрите университети в Полша, както и признати практици в тази област. Идеята за създаване на академия, базирана на реалния житейски опит и осъзнаването на промените в областта, доведе до създаването на единствената академия в Полша, която се отличава с такава уникална организационна структура и такова съвременно разбиране за образованието за бъдещето. Когато посреща студентите в централата си в историческия дворец Шайблер, училището им предлага съоръжения, които включват семинари и лекционни зали, оборудвани с най-новото специализирано оборудване, кино зала, библиотека и изложбена галерия.

  • Warsaw, Полша

  University of Economics and Human Sciences във Варшава – ново измерение на образованието. University of Economics and Human Sciences във Варшава е университет на новите възможности. Нашият модерен кампус, разположен в сърцето на Варшава, предлага на студентите пространство, където могат да развиват своята креативност, да градят кариерата си и да участват в различни проекти.​

  • Pomorska, Полша

  Gdansk Foundation for Management Development (GFKM) е фирма за обучение и консултации, специализирана в предоставянето на обучение, подкрепа и проекти за развитие на управленски персонал и служители на големи и средни местни и чуждестранни компании.

  • Dabrowa Gornicza, Полша

  WSB University не само определя стандартите за образование на полския пазар, но също така консолидира позицията си на чуждестранните пазари, превръщайки се в силен институционален партньор в областта на образованието и научните изследвания. Това се потвърждава от високото 2-ро място на университета в класацията за интернационализация в Полша. WSB University е и все още е в челните редици на частните университети в Полша от много години. Възможността за провеждане на част от обучението в чужбина, чуждестранни стажове, програми, позволяващи едновременно получаване на две дипломи - полска и чуждестранна, участие в много международни проекти, са само част от многото възможности, които предлагаме на нашите студенти.

  • Gdańsk, Полша

  Gdansk University of Physical Education and Sport е единственият спортен университет в Померания, където теоретични и практически занятия се провеждат както от признати учени, така и от висококвалифицирани специалисти в областите, свързани с отделните области на обучение, както и от треньори на олимпийски и национални отбори и изключителни спортисти. Дидактическото предложение на Gdansk University of Physical Education and Sport в Гданск е модерно, широко и разнообразно. Като част от областта на обучение студентът може да избере специализация от широк спектър от специализации, предназначени да отговарят на нуждите на пазара на труда и да го допълнят с други специализации, предлагани от университета.

  • Bialystok, Полша

  Медицинският университет в Бялисток е модерен, бързо развиващ се държавен университет, чиято мисия е да осигури възможно най-доброто образование за професионален, отговорен, водещ медицински персонал; да извършва научни изследвания на най-високо ниво в световен мащаб; да внедрява иновативни решения в сътрудничество с доставчиците на медицински услуги и да отговаря на социалните нужди.

  • Wrocław, Полша

  Вроцлавският университет за наука и технологии е създаден през 1945 г., главно в резултат на участието на академичния състав на несъществуващия Технически университет в Лвов и Университета „Ян Казимеж“ във Лвов, който адаптира разрушените сгради на Германското технологично училище - Technische Hochschule.

  • Stockholm, Швеция
  • Boden, Швеция
  • + 3 Още

  Сертифицирано училище за новобранци и най-високо класирано училище в разработката на игри.

  • Gdańsk, Полша

  Технологичният университет в Гданск (полско име: Politechnika Gdańska) е един от най-старите университети в Полша и най-големият технически университет в Северна Полша. Създадена е през 1904 г. и оттогава обучава инженери от световна класа в различни области на науката и технологиите. Разположен в Гданск – град с хилядолетна традиция и врата към полското крайбрежие – това е идеалното място да учите и да се наслаждавате на студентския живот.

  • Olsztyn, Полша

  University of Warmia and Mazury in Olsztyn (UWM) е основан на 1 септември 1999 г. Създаването е резултат от обединяването на три висши училища в Олщин - Академията за земеделие и технологии, Висшето педагогическо училище и Вармийския теологичен институт. Мисията на University of Warmia and Mazury in Olsztyn е да провеждат разнообразни дейности с цел да се обучават висококвалифицирани висшисти и научен персонал, да се провеждат научни изследвания, отговарящи на нуждите на икономиката на региона и да се обогати националната култура.