Keystone logo
Обединени Арабски Емиерства

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Обединени Арабски Емиерства 2024

Брой институции: 5
  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства

  Кръстен на Негово Височество шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум, вицепрезидент и министър-председател на ОАЕ, и владетел на Дубай, Mohammed Bin Rashid University of Medicine and Health Sciences (MBRU) има за цел да се превърне в глобален център за иновативно и интегрирано образование в здравеопазването и изследвания в услуга на човечеството.

  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства

  RCSI развива лидери в медицината и здравеопазването от основаването си през 1784. През 2005 г. създадохме Института за лидерство, единствената институция на Ирландия от трето ниво, посветена изключително на развитието на лидерството, управлението и образователния капацитет на здравните специалисти.

  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства

  DMC се ангажира да предоставя на студентите акредитирани здравни професии на бакалавърско и магистърско ниво чрез осигуряване на учебна среда, която насърчава ислямските ценности и насърчава високи нива на постижения на учениците, съобразени с най-високите стандарти за академични постижения, за да служи на професията, научната общност и публично.

  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства

  Университетът Jazeera е създаден през февруари 2010 г. в Могадишу, Сомалия от еклектична група сомалийски учени. Това е център за висше образование, който има за цел да създаде общество, основано на знанието.

  • Abu Dhabi, Обединени Арабски Емиерства
  • Al Ain, Обединени Арабски Емиерства
  • + 1 Още

  Създаден през 2006 г., Фатимският Fatima College Of Health Sciences (FCHS) има за цел да отговори на нарастващата нужда на Обединените арабски емирства от квалифицирани здравни специалисти. Колежът започна, като предложи бакалавърска степен. в програмата за медицински сестри през 2006 г. и оттогава се разширява, за да предложи повече от 10 степенни програми в бакалавърска степен. и нива на диплома по здравни науки. Програмата за медицински сестри се осъществява в сътрудничество с университета Грифит в Австралия.