Обединени Арабски Емиерства

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Обединени Арабски Емиерства 2023

Брой институции: 107
  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства

  Спечелете своята магистърска степен от Harrisburg University в нашето красиво местоположение в Дубай, предоставена в удобен смесен формат с неразделен практикум, който включва задължителна сесия на място 3 съботи на семестър. През останалото време ще общувате с преподаватели и съученици онлайн. Ще участвате и в практически опит, който ви позволява да приложите това, което учите в класната стая, към професионално обучение в реалния свят.

  • Madrid, Испания
  • Amsterdam, Холандия
  • + 8 Още

  IE University е водещ международен университет в Испания с кампуси в Мадрид и Сеговия. Призната като една от водещите институции за висше образование в света, IE оформя лидери, които движат иновациите и промяната в организациите, осигурявайки учебна среда, в която технологиите и разнообразието играят ключова роля за насърчаване на глобална визия, предприемаческо мислене и хуманистичен подход.

  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства

  Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) в Дубай е едно от водещите световни училища за управление на хотелиерския бизнес и неразделна част от глобалната компания за луксозни хотели Jumeirah Group. Той е водещ доставчик на бизнес образование в хотелиерството на университетско ниво и предлага бакалавърска степен, предназначена да развие бъдещи лидери в хотелиерството. Степента е напълно акредитирана от Министерството на висшето образование в Обединените арабски емирства, Института по хотелиерство в Обединеното кралство и THE-ICE (Международен център за високи постижения в туризма и хотелиерството) в Австралия. EAHM е класиран на #1 в QS Hospitality and Leisure Subject Rankings в региона на Близкия изток и Африка и #13 в световен мащаб за 2023 г., един от 10-те най-добри университета за изучаване на хотелиерски мениджмънт през 2023 г. от educations.com и #1 класация на i-Graduate Student Satisfaction Global Index 2022 от THE-ICE.

  • Paris, Франция
  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства
  • + 1 Още

  Основан през 1970 г., Université Paris Pantheon-Assas е наследник на „La Sorbonne“, бившия Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris от 13 век. Университетът е национално и международно признат като водещ френски университет по право, ангажиран с осигуряването на най-високо ниво на високи постижения по отношение на всички области на правото.

  • Boston, Съединени Американски Щати
  • San Francisco, Съединени Американски Щати
  • + 4 Още

  Повече от бизнес училище с нестопанска цел, Hult е динамична мултикултурна общност, която образова, вдъхновява и свързва някои от най-напредническите бизнес таланти в света. Ние преобръщаме традиционния подход към образованието, като използваме опит от учене чрез правене, за да трансформираме уменията на учениците от момента, в който се присъединят към нас, в тези на изключителен бизнесмен, от момента, в който завършат.

  • North Ras Al Khaimah, Обединени Арабски Емиерства

  Northwood University , Международен програмен център (IPC) - Рас Ал Хайма, ОАЕ е част от мултинационалната група от институции Knowledgucate, със седалище в ОАЕ. Knowledgucate притежава и управлява верига от детски училища, K-12 училища, предуниверситетски колежи, колежи за бакалавърска и следдипломна квалификация, както и университет в Индия. Той също така притежава и управлява образователни институции в ОАЕ и Обединеното кралство, освен че предлага програми в онлайн пространството.

  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства

  Canadian University Dubai (CUD) предлага програми за бакалавърска и магистърска степен, базирани на водеща в света международна учебна програма. Разположен в оживения бизнес район на града, CUD дава на студентите уникалната възможност да получат първокласно канадско образование, докато изживяват динамичния начин на живот на Дубай, Обединени арабски емирства.

  • Jumeirah, Обединени Арабски Емиерства
  • Guadalajara, Мексико
  • + 1 Още

  Професионално, акредитирано филмово училище с независим дух, Raindance преподава както начинаещи, така и опитни режисьори от 1992 г. Нашият етос е фокусиран върху независимостта, а нашите курсове са предназначени за вас, за да развиете уменията си по ваш начин, във вашия стил.

  • Al Jazirah Al Hamra, Обединени Арабски Емиерства
  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства
  • + 8 Още

  Ascencia Business School предоставя на студентите възможност да учат международни университетски програми, докато живеят в ОАЕ. Нашата основна цел е да предоставим на всички наши студенти качествено, рентабилно образование и се гордеем с поддържането на най-високите академични стандарти. Ascencia Business School има добро разбиране за местния пазар и огромен опит в управлението на образованието от 2006 г. Ние проучихме пазара в Близкия Изток и намерихме начини за успешно предлагане на пазара на напълно акредитирана, одобрена и призната учебна програма. Нашите курсове се провеждат от западни квалифицирани преподаватели, притежаващи докторантури и извлечени от учени и притежаващи съответния индустриален опит.

  • Lusaka, Замбия
  • Sharjah, Обединени Арабски Емиерства
  • + 3 Още

  Texila American University развива повече умове в областта на медицината повече от десетилетие. Представени от традиция за иновации и изследвания, ние пробиваме нови основания, прокарваме границите на знанията и оказваме влияние върху живота на нашите ученици. Искаме да продължим тази традиция за бъдеще, което ще определи нашата работа и признание на международната сцена.

  • Abu Dhabi, Обединени Арабски Емиерства

  Международният най-високо класиран Khalifa University е един от университетите в ОАЕ с изследователски и академични програми, които се справят с целия спектър от стратегически, научни и индустриални предизвикателства, изправени пред трансформацията на икономиката на знанието на ОАЕ и нашия бързо развиващ се свят. Неговият факултет от световна класа и най-модерните изследователски центрове осигуряват несравним опит за обучение на студенти от ОАЕ и чужбина. Университетът обединява най-добрите в областта на науката, инженерството и медицината в ОАЕ, за да предложи специализирани степени, които могат да отнемат обещаващи висшисти чак до най-високопоставените докторанти.

  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства

  MDX Дубай е първият задграничен кампус на известния университет Middlesex със седалище в Лондон (Великобритания). Кампусът е открит през 2005 г. и има над 3800 студенти, които учат от над 118 националности. Британски университет от световна класа с 5 звезди от Дубайския орган за знания и човешко развитие, MDX Dubai е една от водещите институции, предлагаща качествено обучение в Обединеното кралство в ОАЕ.

  • Ras Al-Khaimah, Обединени Арабски Емиерства

  University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah е създаден за първи път през 2008 г. и е лицензиран от правителството на Рас Ал Хайма. Ние предлагаме студенти за бакалавърска и следдипломна квалификация в няколко дисциплини.

  • Abu Dhabi, Обединени Арабски Емиерства

  Университетът за изкуствен интелект на Мохамед бин Заед (MBZUAI) в Абу Даби е академична институция, базирана на научни изследвания, която предлага специализирани програми за местни и международни студенти в областта на изкуствения интелект. MBZUAI има за цел да подпомогне развитието на научните изследвания, разработката, трансфера и използването на изкуствения интелект чрез въвеждането на MSc и Ph.D. програми, които позволяват на студентите да реализират интелектуалния си потенциал в съвременна среда. Целта на MBZUAI е да постигне академични и изследователски постижения на местно, регионално и международно ниво, като помага на студентите да успеят в кариерата си и да използват придобити знания за справяне с някои от най-големите предизвикателства на нашето време.

  • Academic City, Обединени Арабски Емиерства

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...