Мексико

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Мексико 2023

Брой институции: 255
  • Monterrey, Мексико

  Глобалният сценарий е предизвикателство, но предоставя множество възможности в постоянната си трансформация. Възможности възникват само за тези, които са по-добре подготвени; за тези с визионерски познания, глобална информираност и лидерство, за да повлияят на трансформацията на организациите. Ние постигаме това с иновативно портфолио от следдипломни бизнес програми, изграждащи трансформационни лидери на глобални компании. В допълнение, нашата платформа EGADE xEd се отличава със своя най-съвременен модел за подобряване на уменията и трансформиране на глобалната визия.

  • Madrid, Испания
  • Amsterdam, Холандия
  • + 8 Още

  IE University е водещ международен университет в Испания с кампуси в Мадрид и Сеговия. Призната като една от водещите институции за висше образование в света, IE оформя лидери, които движат иновациите и промяната в организациите, осигурявайки учебна среда, в която технологиите и разнообразието играят ключова роля за насърчаване на глобална визия, предприемаческо мислене и хуманистичен подход.

  • Monterrey, Мексико

  Tecnológico de Monterrey е номер едно частен университет с нестопанска цел в Мексико. Основан през 1943 г., университетът оттогава се разраства и включва 26 кампуса в Мексико, с водещ кампус в Монтерей. Чрез образователни преживявания ние формираме хора, които стават агенти на промяната, желаещи да бъдат още по-конкурентоспособни, за да бъдат от полза за всички, с ясен фокус върху това да бъдеш, вместо да имаш, да служиш на другите, вместо да притежаваш неща; хора, които са отговорни за собствения си живот, осъзнавайки факта, че техните действия могат да насърчат трансформацията на другите.

  • Monterrey, Мексико
  • Guadalajara, Мексико
  • + 2 Още

  Tecnológico de Monterrey е основана през 1943 г. благодарение на визията на Don Eugenio Garza Sada и група предприемачи, които сформират асоциация с нестопанска цел, наречена Enseñanza e Investigación Superior, AC Tecnológico de Monterrey е частна, нестопанска, независима институция с без политически и религиозни пристрастия.

  • Campeche, Мексико

  Universidad Internacional Iberoamericana ( UNINI México ) е замислен като институция за висше образование за бакалавърска и следдипломна степен, чиито цели и ръководни принципи гарантират равни възможности за обучение за всички хора.

  • Jumeirah, Обединени Арабски Емиерства
  • Guadalajara, Мексико
  • + 1 Още

  Професионално, акредитирано филмово училище с независим дух, Raindance преподава както начинаещи, така и опитни режисьори от 1992 г. Нашият етос е фокусиран върху независимостта, а нашите курсове са предназначени за вас, за да развиете уменията си по ваш начин, във вашия стил.

  • Tlaquepaque, Мексико

  ITESO е Йезуитският университет в Гвадалахара. Основана през 1957 г., тя принадлежи към мрежа от над 228 йезуитски университети по целия свят. Всички те споделят 450-годишна традиция на йезуитското образование, традиция, която исторически е била в центъра на световната мисъл, известна с образованието на лидери във всички области на науката и изкуството.

  • Mexico City, Мексико

  UNIR Mexico е частен мексикански университет, одобрен от Министерството на общественото образование (SEP) през 2013 г.

  • Mexico City, Мексико
  • Monterrey, Мексико
  • + 2 Още

  EGADE Business School в Tecnológico de Monterrey изгради световно призната репутация на водеща латиноамериканска бизнес образователна институция, ангажирана с овластяването на всепредприемачески лидери, които създават споделена стойност и трансформират обществото.

  • Mexico City, Мексико

  Международното училище по хотелски мениджмънт и туризъм Vatel е призната институция по целия свят, която подготвя учениците да придобият знанията и уменията, необходими за отговорно заемане на ръководни позиции в заведения за хранене, като хотели, ресторанти, агенции. пътувания, агенции за услуги, болници, развлекателни центрове и др. Академичният план на Vatel предлага официална двойна степен (Мексико-Франция), която отваря възможността за директно присъединяване към професионалния свят.

  • Naucalpan de Juárez, Мексико

  Осъзнавайки необходимостта от подготовка на по -добри хора и професионалисти за по -успешно изправяне пред предизвикателствата на „ново нормално“, в UVM решихме да стартираме нашия нов образователен модел Certeza.

  • México, Мексико

  Ние сме университет, ангажиран с предаването на подходи, насочени към бизнеса и човешкото развитие, които предоставят изключително успешни стратегии. Имаме твърдото убеждение, че функцията на подготовката е да превърне индивида в човек на знания и ценности, които си сътрудничат с нашето общество на положително ниво на опит. Ние предлагаме ученето като инструмент, който изисква ангажираност, водеща до големи постижения и удовлетворения, подчертаваме избора на нашите професионалисти, които при влизането си вече имат обогатяващ профил в областта, което им позволява да допринесат за опита на своите съученици и преподаватели в класната стая. , защото знанието се прилага с ентусиазъм, истинност, честност и актуализиране. Нашият университет позволява развитие и растеж на нашите възпитаници и нашия преподавателски състав, както и удобни съоръжения, където използването е приоритет.

  • Puebla City, Мексико

  Политехническият университет в Пуебла се ангажира да постигне и непрекъснато да подобрява ефективността на своята система за управление на качеството, чрез установяване, преразглеждане и периодична оценка на целите за качество, които са насочени към укрепване на образователните услуги, предоставяни от университета, за пълно обучение на компетентни специалисти, които отговарят нуждите на производствения и социалния сектор.

  • Mexico City, Мексико

  В Технологичния университет на Мексико сме убедени, че всеки има право да получи качествено образование. Ето защо, за да изучавате вашата гимназия, бакалавър или завършил, ние ви предлагаме достъпно обучение, академични стипендии и банка за работа. Нашата цел е да станете професионално подготвени, за да подобрите качеството си на живот.

  • Cortazar, Мексико

  Ние сме университет от световна класа, работещ чрез цялостна система за управление на качеството, която: Интегрирано обучава хора, чрез различни образователни програми, признати за тяхното качество и уместност, въз основа на модела на политехническите университети. Разполага с висококвалифициран персонал. Той насърчава културата на научни изследвания, технологично развитие и иновации, с устойчив подход и с международна прогноза.