Литва

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Литва 2023

Брой институции: 21
  • La Rochelle, Франция
  • Athens, Гърция
  • + 4 Още

  EU-CONEXUS – Европейски университет за интелигентна градска крайбрежна устойчивост е силно партньорство между девет университета, развиващи науката и иновациите в център за високи постижения в интелигентната градска крайбрежна устойчивост (SmUCS). EU-CONEXUS - Европейският университет за интелигентна градска крайбрежна устойчивост насърчава общите европейски ценности и засилената европейска идентичност, като обединява ново поколение европейци, които могат да си сътрудничат и работят в рамките на различни европейски култури, на различни езици и трансгранично.

  • Kaunas, Литва

  Открийте място на животообразуващи преживявания в уникална либерална атмосфера, жизнена творческа работна среда и разнообразна общност от вдъхновяващи студенти и учени

  • Klaipėda County, Литва

  Lithuania Business University of Applied Sciences (LBUAS) е модерно, отворено към обществото и независимо висше учебно заведение, основано през 1994 г., което подготвя професионалисти в социалните и физическите науки, които са фокусирани върху литовския и европейския пазар на труда. LTVK включва обещаващи възможности за кариера, международен обмен и свободно време, типично за студентите. Мисия. Литовският бизнес университет е решен да подготви креативни, квалифицирани специалисти, да създаде условия за учене през целия живот чрез предоставяне на професионална бакалавърска степен и да извършва приложни изследвания, необходими за регионалното развитие. Визия. Литовският бизнес университет е иновативно, прозрачно, социално активно и отговорно висше учебно заведение, международно признато, гъвкаво спрямо развитието на пазара на труда и подготвено да отговори на нуждите на обществото.

  • Kaunas, Литва

  Университетът за приложни науки в Каунас (на литовски - Kauno Kolegija ) е публична мултидисциплинарна институция за висше образование, разположена в Литва (една от трите балтийски държави), предоставяща образование в областта на инженерството, технологиите, социалните науки, хуманитарните науки, изкуствата, медицината и здравеопазването науки. Той предлага широк спектър от бакалавърски програми с практически пристрастия за около 5500 студенти, обучаващи се в 4 факултета.

  • Kaunas, Литва

  Университетът е най-голямата институция за висше образование за биомедицински науки в Литва, която успешно интегрира проучвания, изследвания и клинична практика. LSMU се състои от две основни академии: Медицинска академия и Ветеринарна академия.

  • Vilnius, Литва
  • Kaunas, Литва
  • + 1 Още

  Добре дошли във Вилнюския университет – най-старото и най-голямо литовско висше учебно заведение. От създаването си през 16-ти век Вилнюският университет, като неразделна част от европейската наука и култура, въплъщава концепцията за класически университет и единството на проучвания и изследвания.

  • Kaunas, Литва

  St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences е независимо католическо висше учебно заведение, което има за цел да изпълнява интегрирани учебни програми за наука и бизнес, управлявани въз основа на Игнатианската педагогическа парадигма.

  • Kaunas, Литва

  Kaunas University of Technology , KTU е един от най-големите технологични университети в Прибалтика. Известен със своите връзки с бизнеса, лидерство в научните изследвания, гъвкави интердисциплинарни учебни програми и незабравим опит в обучението, KTU бързо напредва, за да се превърне в най-добрия избор за обучение в района.

  • Vilnius County, Литва

  В сегашната си структура Vilnius College of Technologies and Design (VTDK) е създаден през 2008 г. чрез интегрирането на Вилнюския технически колеж в Вилнюския колеж по строителство и дизайн. Произходът на Техническия факултет датира от 30-те години на миналия век (Техникумът).

  • Šlienava, Литва

  Kaunas Forestry and Environmental Engineering University of Applied Sciences (KMAIK) е създаден в близост до град Каунас (централна Литва) и осигурява висше образование - бакалавърска степен.

  • Klaipėda, Литва
  • Vilnius, Литва
  • + 1 Още

  SMK University of Applied Sciences е висше учебно заведение, базирано на иновации и качество, разположено в столицата на Литва Вилнюс и пристанищния град на Балтийско море Клайпеда. През 2018 г. SMK откри нов кампус във втория по големина литовски град Каунас. Създаден през 1994 г., SMK се разрасна, за да се позиционира на върха на литовските класации за частни колежи и в момента е най-голямата частна институция за висше образование в Литва.

  • Kaunas, Литва

  Lithuanian Sports University ( LSU ) се гордее, че е единственият специализиран университет в Литва, който обединява движението и спортната наука в продължение на повече от осем десетилетия.

  • Vilnius, Литва

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kaunas, Литва

  Класиран в QS World University Rankings като лидер в страната по своята интернационалност, VMU е единственото държавно висше учебно заведение в Литва и едно от малкото в региона, където се предоставя широко образование по либерални изкуства. Това означава, че студентите могат да променят и организират графика си свободно, малки в една област и основни в друга, да пътуват в чужбина по международен обмен и да се подготвят за тези пътувания, като вземат някои от наличните 30 чуждоезикови курса. Като отражение на световните академични тенденции, все повече и повече лекции (отделни курсове и дори цели учебни програми) се преподават на английски език, много от тях от преподаватели от чужбина. VMU предлага бакалавърски и магистърски програми, които се преподават изцяло на английски език. Всеки семестър университетът събира пъстрата международна общност, която обединява представители от близо 80 страни по света.

  • Vilnius County, Литва

  От началото на своята дейност през 1999 г., Университетът по мениджмънт и икономика на ISM имаше една цел от самото начало - да предложи иновативни, качествени изследвания и обучение по мениджмънт и икономика за креативни, амбициозни млади хора и вече опитни бизнес мениджъри. Признаване на клиенти (студенти, предприятия и възпитаници), международно признаване и устойчивост. Качеството и международността се превърнаха в най -важните приоритети в дейността на университета. Тази цел е оценена от Международната акредитация за качество (IQA), присъдена на ISM през 2006 г. от Асоциацията за развитие на мениджмънта в Централна и Източна Европа (CEEMAN), като по този начин се удостоверява, че ISM принадлежи към университети, които предлагат най -модерните бизнес изследвания в региона.